sametAKSU
Aktif Üye
- 7 Nis 2020
- 295
kimi kime vereceksinne işsiz adamlar var sıteye saldırı yapınca elıne ne geciyor burda tv yazılımı ve bılgı almak ıcın mıllet gelıyor saldırı yapanın ıp numarası gozukuyorsa verin sibersuclara
kimi kime vereceksinne işsiz adamlar var sıteye saldırı yapınca elıne ne geciyor burda tv yazılımı ve bılgı almak ıcın mıllet gelıyor saldırı yapanın ıp numarası gozukuyorsa verin sibersuclara
3 adet sunucununun tesbitini yaptım gerekli merciye rapor edildi.ne işsiz adamlar var sıteye saldırı yapınca elıne ne geciyor burda tv yazılımı ve bılgı almak ıcın mıllet gelıyor saldırı yapanın ıp numarası gozukuyorsa verin sibersuclara
3 adet sunucununun tesbitini yaptım gerekli merciye rapor edildi.
Daha önce böyle bir saldırı oldumu ? bu ilk mi ? gerekli mercilerden bence birşey çıkmaz gibi geliyor bana3 adet sunucununun tesbitini yaptım gerekli merciye rapor edildi.
Sunucu firmalasıyla, sunucuların erişime kapatılmasıyla ilgili talep bildirdim.Daha önce böyle bir saldırı oldumu ? bu ilk mi ? gerekli mercilerden bence birşey çıkmaz gibi geliyor bana
Elbette, kimin tekerine çomak soktuysak hepsi saldırdı bu güne kadarDaha önce böyle bir saldırı oldumu ? bu ilk mi ? gerekli mercilerden bence birşey çıkmaz gibi geliyor bana
Başlat abi 2 gündür ne oynuyoruz bunlara, siber suçlar var hukuk var .evet arkadaşlar
saldırıyı çıkan 2 ip adresi tespit edildi. Yarın Radore veri merkeziyle irtibat sağlanıp hesapların kapatılmasını müteakip
arkasına hukuki süreç başlatılacak.