DDOS Saldırısı

sametAKSU Çevrimdışı

sametAKSU

Aktif Üye
7 Nis 2020
295
saldırının sebebi siyasi yorumlardır, tabi bende bir iki siyasi yorum yaptım :sirit
ne yani yalanmı söyleyelim kardeşim, neyse o :haha1
5 koyun güdemez diyenler
5 maske dağıtamadılar işte bütün mesele bu :haha

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Hayırdır inşallah.!
Bu cumleyi neden uzerinize alındınız.?
Sıkıntı yok Ahmetim, Bizim burada bilgi paylaşan ustalardan birisini, burada bilgi paylaştığı için forumdan atan abimiz söylemimden rahatsız olmuş. :ok

İstiyorlar ki, hep onların istediği şey, hep onların istediği gibi olsun.

Onlar atsın biz susalım.
Onlar arkamızdan küfür etsin biz susalım (Abimizin şahsıma, forumumuza en ufak saygısızlığını görmedim günahını alamam)

İşin enteresan yanı ise şu;

Sosyal mecradan, Telefon ile, mail ile, wp kanalı ile yani dileyen herkes dileyen her yerden ulaşabiliyor bize.

Bir rahatsızlık var ise burada açık mecrada yazmak istemiyorsanız da özelden yazın konunun ne olduğunu bilelim.

Bir kusurumuz olmuşsa özrümüzü diler hatamızı düzeltiriz insanız yahu dikkatimizden bir şey kaçmıştır, bir husus atlamışsızdır vs bunlar düzeltilebilir şeyler ancak ötesine bizim yapabileceğimiz bir şey yok.

Bizim bakış açımız farklı diye sürekli saldırı altında olan biziz, kendi mecramıza seviye dersi alan yine biziz o biraz garip oluyor :alala

Kendi forumundan canı istedi diye usta kovan abimiz burada bize ''Dilediğimi yaparım'' atarını yapıyor vallahi enteresan.

Hayır yani bir de ustamıza ''benim emeğimi çaldırlar kaynak olarak beni göstermediler'' tarzı bir şeyler yazmış (Ben yanlış anlamışımdır umarım)

Çok şükür bu güne kadar kimseden tek bir bilgi kırıntısı alıp izinsiz bir paylaşımda bulunmadık burada.

Biz her zaman yazdık yazılımlarımızın kaynağı VESTEL in kendisidir diye. Sizin olup da bizim burada paylaştığımız bir konu var ise yazın lütfen buraya, hemen düzeltelim hatayı nerede ne yapmışsak ama böyle karşılıklı atar gider bir yere kadar gider bence.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Şimdi baktım da, bizim foruma zaten üyeymişsiniz, hem de 2018 den beri. Bir rahatsızlığınız var ise, benden de hazetmiyorsanız Ahmete yazsaydınız ya ''Şu konu benim emeğim, benden çalmışsınız'' diye.

Ömer Genç Çevrimdışı
24 May 2018
125
44
karşılıksız teknik bilgi paylaştığı için forumlarından USTA kovanlar ve bu zihniyette olan kim var ise size yazıyorum. ''Siz hepiniz biz tek yavrum''
E burası da bizim forum ;)
Sizin forumunuzda hakaret serbest mi?
Sitenize saldıranlarla beni ne hakla bir tutuyorsunuz?
Sitenizle ilgili benim sitemde herhangi bir olumsuz yoruma denk geldiniz mi?
Sitemin işleyişine karışma hakkını nereden buluyorsunuz?
Ben çocuğuma yavrum derim siz ne yazdığınızın farkında mısınız?

sametAKSU Çevrimdışı

sametAKSU

Aktif Üye
7 Nis 2020
295
karşılıksız teknik bilgi paylaştığı için forumlarından USTA kovanlar ve bu zihniyette olan kim var ise size yazıyorum. ''Siz hepiniz biz tek yavrum''

siteniz mi var hangi site ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Şimdi Usta; (Usta mı diyeyim Abi mi bilemedim Usta olsun haydi)

Öncelikle ortada bir hakaret yok. Hakaret dediğiniz şey, bu forumda olmayan birisinin arkasından şarlatan, ..refsiz, meslek haini vs deseydik olurdu.

Bakın açık açık rest çekmişiz biz, ama yine de bir hakaret yok, Haaa sokak ağzı geldiyse, rahatsız olduysanız düzeltiriz sorun yok.

Peki biz hırsızmıyız? asıl hakaret bu değil mi?

Siz nereden buluyorsunuz bu forumda paylaşılan bilgilerin kopya, çalıntı veya emek hırsızlığı olduğunu söyleme hakkını?

Yukarıda da yazdım cevap vermemişsiniz.

Bu forumda binlerce yerde yazılımların kaynağının VESTEL, paylaşılan teknik bilgilerin kaynağının da kişisel tecrübelerimiz olduğunu yazmışızdır.

Sizin bir yazılım yazma yetkiniz veya bilginiz mi var? Durum öyle ise servislerden neden destekistiyorsunuz yazılım tedarik etmek için?
Biz de yazılımcı değiliz, Mühendis de değiliz, Sadece iyi niyetli meslek erbaplarıyız.

Yazılımlarımızn kaynağı VESTEL dir. GİZLİ de değildir. Donanımhaberde yönetici olduğum dönemde VESTEL ile yürüttüğümüz ortak bir operasyonla vatandaşa ÜCRETSİZ ve gizli olmayan, hiç bir önşart gerektirmeyen yazılımları paylaştığımız dönemden beri biz yazılımları halka ÜCRETSİZ paylaşırız, siz isteyin size de, başka ustalar da istesin onlara da deli divane oluyoruz yardımcı olmak için.

AWOX dan paylaştığım yazılımların kaynağı CAN HOLDİNG e bağlı TECTONE A:Ş dir ve gizli değildir, Servis Müdürnün bilgisi dahilindedir.

Paylaşılan belli başlı kanal listelerinde eğer başka bir ustamız hazırlamış ise yanına mutlaka ..... ustamız hazırlamıştır yazarım.

Şimdi nasıl oluyor da bizim paylaştığımız bilgi ve yazılımların kaynağı siz oluyorsunuz ve biz emek hırsızı oluyoruz açıklarmısınız?

Açık mecrada yazmamış olmanız, Hakkımızda HIRSIZ ithamında bulunmadığınız anlamına gelmiyor. Bu kadar tepkimiz de bırakın olsun artık.

Siz bize HIRSIZ diyorsunuz gıkımız çıkmıyor, YAVRUM sözcüğünden rahatsız olup burada bize forum kültürü öğretmeye kalkıyorsunuz ki hiiiiç kabul edemem kusura bakmayınız.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
2 yıldır foruma üye olup 15 mesaj atan stalk yapıyordur şimdiki gençlerin deyimiyle
Özgürüm Allah şahit yazıyı okuyunca gördüm ve varlığından haberim oldu. Cidden bende bir salaklık var veya içimde kötü niyet yok, Bir gün bile aklıma gelmedi ''Yahu bu kişi bizde üye mi acaba?'' diye kontrol etmek.

Cidden bir salaklığım olsa gerekki şu arkamdan küfür edip duran mecranın varlığından da benim küfürleri bana haber verdiklerinden sonra oldu, Arızanotlarını ben google da çok gördüm inan çok ön planda çıkan bir yer ama ben bir blog, sahibi de bizim teraspy teraspy Alo abi gibi birisi diye düşünüyordum.

Canberi usta mevzudan bahsedene kadar vallahi haberim yoktu.

Abi iletişime o kadar açığız ki aslında, bir rahatsızlık var ise neden iletişim kurmazlar da bıçak bilerler bunu anlamıyorum bir türlü.

Çok mu zor yahu ''Şurada sizin bir konunuz var, bunun çalışması bana ait, izinsiz yayınlamışsınız'' demek :alala

Ben yazıyorum kardeşim, hakkımı yedirmem. Eğer bir emeğini forumda izni ve bilgisi olmadan kullandıysak adam haklı tartışmaya gerek yok.

Ama gelip burada yazsın ben halen bekliyorum hangi konu acaba.

Vallahi billahi özür dileyeceğim ve hangi konusunu çaldıysak derhal ortadan kaldıracağım.

Ömer Genç Çevrimdışı
24 May 2018
125
44
Hırsız demişim demek. Peki bu kenarda dursun şimdilik.

Ömer Canberi 25 Nis 2020 Cmt, 20:08 tarihinde şunu yazdı:
merhaba iyi çalışmalar

siteye giriş yapamıyorum daha önce arıza notlarına kayıt olmuştum yardımcı olurmusunuz

iyi çalışmalar

Doğrudur.

tavsiyeforumundaki son kullanıcılara yönelik paylaşımlarınız nedeniyle üyeliğinizi sildim.

Kolay gelsin.

size yönelik bir hatam olmadı sizi üzecek ve karalayacak bir paylaşımım olmadı tavsiye formu üyesi olduğum içinmi

Hayır, elbetteki istediğiniz yere üye olup istediğiniz paylaşımı yapabilirsiniz buna kimse karışamaz fakat tv tamircilerini küçümseyip hatta yer yer dolandırıcı olarak niteleyen fakat buna karşın benim incelemelerimi ve arıza notlarımı kaynak belirtmeden paylaşan bir sitede son kullanıcılara yönelik paylaşım yapacaksanız sitemde üye olarak kalmanız mümkün değil.

o sitede bir ben değilim o formda vestel servisleri philips lg samsung servisleri awox sunny gibi ve arıza notları com bakarsanız aynı işlemler senin sitede var bütün paylaşımlar herkez görebiliyor
servis şifreleri şemalar gibii arıza notları ile tavsiye formu arasında bir fark yok

Buyrun okuyun nerede hırsız demişim.
sitemden alıntılanan ve talebim üzerine bir kısmına kaynak eklenen konular:

Laf ebeliğinde üstünüze yok biliyorsunuz değil mi? Siz bana yavrum dediniz ve özür dileme imkanınız varken "YAVRUM sözcüğünden rahatsız olup burada bize forum kültürü öğretmeye kalkıyorsunuz ki hiiiiç kabul edemem kusura bakmayınız. " diye bir laf ediyorsanız kaypak ve provokatörsünüz.

Bütün giriş kayıtlarım elinizde bakın bakayım sitenizden ne indirmişim.

Daha yazarım da sizin gibi bir sinsiyle işim olmaz.

Stalk diyen arkadaş : Sitemde soru soran kullanıcılara cevap vermeden bu sitede de soru sorup sormadığını kontrol etmek için buraya bakarım. Eğer cevap verilmişse zaman kaybetmemek için kullanıcının sorusunu cevaplamadan silerim.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

Evet sitenizi bazen takip ediyorum, bazı konularda kullanıcılar "arıza notlarından" yazılım aldım TV çöktü yardımcı olur musunuz diye geldiği oldu.... Ni tekim bizden de size gelen oldu sadece siz değil bir sürü siteye. Bu aynen şuna benziyor Arçeliğe kızıp Vestel, vestele kızıp Samsung almak gibi, herkes işine geldiği gibi yapıyor. Çalışmalarınızı da taktir ediyorum bizim gibi ücretsiz hizmet vermeye çalışıyorsun. Bir çok Vestel servis dokümanını bizim gibi çekip paylaşıyorsunuz. Ama ne ben veya bizden biri size gelip hayırdır ? Dedi nede başka bir durum söz konusu. Anlamadığım konu neden birden bire alınıp ortaya çıktınız. Adem helvacı haksız kazanclarda , haksız durumlarda her zaman söyler biz tek siz hepiniz diye. Demem o ki neden birden alindiniz?
Bı sorun varsa dm den bana da ulaşabilirsiniz. Hani olur ya Adem helvacinin kara kaşı mavi gözü beni bağlamaz. Başka muhatap arıyorum dersiniz site yöneticisi var Sota Sota aynı şekilde ondan da bilgi alabilirsiniz, sorunları dile getirebilirsiniz.
Benim dm mesajlarım her kullanıcıya açıktır çekinmenize gerek yoktur. ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hırsız demişim demek. Peki bu kenarda dursun şimdilik.

Ömer Canberi 25 Nis 2020 Cmt, 20:08 tarihinde şunu yazdı:

Doğrudur.

tavsiyeforumundaki son kullanıcılara yönelik paylaşımlarınız nedeniyle üyeliğinizi sildim.

Kolay gelsin.

size yönelik bir hatam olmadı sizi üzecek ve karalayacak bir paylaşımım olmadı tavsiye formu üyesi olduğum içinmi

Hayır, elbetteki istediğiniz yere üye olup istediğiniz paylaşımı yapabilirsiniz buna kimse karışamaz fakat tv tamircilerini küçümseyip hatta yer yer dolandırıcı olarak niteleyen fakat buna karşın benim incelemelerimi ve arıza notlarımı kaynak belirtmeden paylaşan bir sitede son kullanıcılara yönelik paylaşım yapacaksanız sitemde üye olarak kalmanız mümkün değil.

o sitede bir ben değilim o formda vestel servisleri philips lg samsung servisleri awox sunny gibi ve arıza notları com bakarsanız aynı işlemler senin sitede var bütün paylaşımlar herkez görebiliyor
servis şifreleri şemalar gibii arıza notları ile tavsiye formu arasında bir fark yok

Buyrun okuyun nerede hırsız demişim.
sitemden alıntılanan ve talebim üzerine bir kısmına kaynak eklenen konular:

Laf ebeliğinde üstünüze yok biliyorsunuz değil mi? Siz bana yavrum dediniz ve özür dileme imkanınız varken "YAVRUM sözcüğünden rahatsız olup burada bize forum kültürü öğretmeye kalkıyorsunuz ki hiiiiç kabul edemem kusura bakmayınız. " diye bir laf ediyorsanız kaypak ve provokatörsünüz.

Bütün giriş kayıtlarım elinizde bakın bakayım sitenizden ne indirmişim.

Daha yazarım da sizin gibi bir sinsiyle işim olmaz.

Stalk diyen arkadaş : Sitemde soru soran kullanıcılara cevap vermeden bu sitede de soru sorup sormadığını kontrol etmek için buraya bakarım. Eğer cevap verilmişse zaman kaybetmemek için kullanıcının sorusunu cevaplamadan silerim.
Bu paylaştığıniz linkteki arkadaşı da hatırlıyoruz gerekli yaptırım uygulandı.
Biz müneccim değiliz ki her kullanıcı hangi mesaji nerden aldı veya kaynak gösterdi mi diye bir filitreleme sistemi de yok ? olur böyle şeyler herkesin boynunda tasma yok takip konusunda bazen sıkıntılar yaşanabilir. Malum günlük binleri aşan bir mesaj trafiği var.

Geri
Üst Alt