T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
alıtından 2023 çıktı millet bunu yerse 2023'te yine yetkiyi versin millet ben ülkeyi terk eder
daha o gaz çıkarılacak tesis kurulacakta ıvırı zıvırı bakalım gazı kim çıkarak gaz çıkacak mı çıkarılmaya değer mi?müjde deyince anladığım kadarıyla çok büyük birsey bekledin bunlardan müjde falan gelmez hepsi boş gündem değiştirmek oy devşirmekten seçim çalışmasından başka birşey yokİşteydim bakamadım. Bu ne saçma müjde ya
Butonlu heykel yapamadılar ama düğmeli ve uzaktan bağlanılabilen beyincik yaptılar. Seçim oldumu basıyorlar butona bağlanıyorlar beyinciklere sonra ne deseler yediriyorlar gerçi hep bağlı kalmışlar kendilerinin fikirleri özgür iradeleri kaybolmuş. Gelsin oylar yaşasın koltuklar varolsun gemicikler altınlar.Hayret ve ibret ile izliyorum....Bu memlektte prim yapmaz bu tür kıytırık isler .ne gerek var yaaaaaaa.sacma sapan ısler.
keske butonlu heykel yada blututlu heykel acılısı insan etkilesimli falan olsaydı.
Endüstri 4.0 nesne insan iletişimi akıllı fabrikalar Endüstri 3.0 elektronik Endüstri 2.0 elektrik Endüstri 1.0 buhar Endüstri 0.0 heykel açılışı .
Hayret ve ibret ile izliyorum....Bu memlektte prim yapmaz bu tür kıytırık isler .ne gerek var yaaaaaaa.sacma sapan ısler.
keske butonlu heykel yada blututlu heykel acılısı insan etkilesimli falan olsaydı.
Endüstri 4.0 nesne insan iletişimi akıllı fabrikalar Endüstri 3.0 elektronik Endüstri 2.0 elektrik Endüstri 1.0 buhar Endüstri 0.0 heykel açılışı .
Sarfettiğin söz, kem söz, kime yakışır bellidir, " forumda belli bir gurup sığ sözlerde ülkenin yönetiminde olanlara ... " lütfen tekrar oku anlamaya çalış, sığ sıfatı sözlerin önünde sığ sıfatı insanlardan değil sözlerden bahsediyor. Sen de bu sıfatın yerinde kullanıldığını doğrulamaya gayret etmişsin. Dalgınlığına gelmiş olmalı.Burada düşüncelerini yazan insanlara ''bir grup sığ'' deme hakkını nereden alıyorsun? Terbiyeni takın!
A Alperentoy, borsada fazla satış olmasın diye cuma günü açıklama yapacak sanırım hafta sonunda işlem yapılmıyor pazartesi ye kadar gün kazanıyor olabilirler
Reis heykelde yapılsın memleketin heykele ede ihtiyacı var. Varda sanki ilkmiş gibi buton la falan ( o da olmadı puton bozuldu galiba manuel e devam ) sarkılar turkuler sanırsın aya roket gönderdik...Geçmiş yıllarda sadece heykel yapıldıysa, özelleştirmeler nasıl yapıldı?
Ağzınıza almışsınız bir heykel de heykel, sanki bu devirde heykel yapılmıyor, konuşturmayın beni.
Tamda bu yüzden herkes böyle konuşuyor. Mesele memleket meselesi değil ve memleketin kazanımı değil. Partinin ve kişilerin kazanımı. İşte bu yüzden bu kadar millet sürekli muhalefet oluyor. Yani kimse vatan haini değil aksine vatan sevdalısı.mesele memleket meselesi ve memleketin kazanımı partinin kişilerin degil.kişiler ölür memleket baki kalır...