Konunun siyasete taşınmasını ve ardından bu mesajımin silinerek her zamanki gibi siyasetten uzak kalmayı rica ediyorum ?
Sota Adem Helvacı Umut Barış
fikoyu destekliyorum gereksiz bir konu silinsin hatta partili cb'nin geçtiği bütün konular silinsin partili cumhurbaşkanı istemiyoruzKonunun siyasete taşınmasını ve ardından bu mesajımin silinerek her zamanki gibi siyasetten uzak kalmayı rica ediyorum ?
yorumların bir cogunu okudum azını okumadım bu saatten sonra oyum HDP ye
Yok konu silinmesin benim talepte bulunduğum mesajim silinsin. Ben konu silinmesini pek tercih etmemfikoyu destekliyorum gereksiz bir konu silinsin hatta partili cb'nin geçtiği bütün konular silinsin partili cumhurbaşkanı istemiyoruz
anladım birşey yazmamışın ki seni almazlar içeri korkmaYok konu silinmesin benim talepte bulunduğum mesajim silinsin. Ben konu silinmesini pek tercih etmem
Ben yazarsam toplu içeri alırlar merak etme ?anladım birşey yazmamışın ki seni almazlar içeri korkma
Reis heykelde yapılsın memleketin heykele ede ihtiyacı var. Varda sanki ilkmiş gibi buton la falan ( o da olmadı puton bozuldu galiba manuel e devam ) sarkılar turkuler sanırsın aya roket gönderdik...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ya dostlar iyiye iyi kötüye de kötü demeyi hakkını sahibine teslim etmeyi bilmiyoruz.hayırlı olur inşallah demek millet ile bir olup sevinmek bu kadar zor olmamalı.yasım geregi cok sey gördüm.mesele memleket meselesi ve memleketin kazanımı partinin kişilerin degil.kişiler ölür memleket baki kalır...
Abi herkez kendi ideolojisini deli gibi savunuyor ama iyiye iyi kötüyede kötü demeliyiz.sırf kendi ideolojim diye deli gibi bağlanmam...önemli olan ülkenin kazanımları.Konuya yüzeysel bakıyorsunuz.
Abi herkez kendi ideolojisini deli gibi savunuyor ama iyiye iyi kötüyede kötü demeliyiz.sırf kendi ideolojim diye deli gibi bağlanmam...önemli olan ülkenin kazanımları.
Açtığım konu neden siliniyor ona anlam veremedim. Konuyu açarken hiç bit şekilde siyasi amaç gütmedim. Zaten hiç bir partiyle bağımda yok. Takım tutar gibi parti tutanlara da karşıyım. Beklenen müjdeyi kendi adımda yorumlamak isterim. Öncelikle böyle bir rezerv var ise vatana millete hayırlı olsun. Sonuçta kaynak ülkemizde. A partisi çıkaramazsa başka parti gelince b partisi çıkar. Onda hem fikiriz de bu rezerv ne denli doğru? Ne denli işimize yarayacak maliyeti kalitesi çıkarması ve kârı neler? Bir şey bulmakla bu işler yürümez. Bor bulduğumuz zamanda söylendi. Yok arabalarda, yok uçaklarda yok, jetlerde falan kullanacaz dediler, şimdi temizlik malzemelerinde kullanıyor. Madeni küçümsemiyorum bize söylenenin tersi çıkıyor.
Şimdi bulunan rezervin değeri 165 milyar $ imiş 6-7 yıll yetecek rezerv bunun tesisi falan çıkarması derken 10-15 yıl geçecek şimdi devlet garantili projeler var bu rezerv o projeler için devletin kasasından boşa çıkan çöpe giden parayı dahi karşılamıyor açıklanan rezervin ülkeye bir katkısı olmayacak gaz bulmamız çok güzel birşey ama bize ülkeye bir katkısı olmadıktan sonra bunların hepsi seçim yatırımı ilerleyen zamanda meydanlarda bu söylemler ile oy istenecek nirden nire denecek bunları görmek bilmek anlamak lazım dolar euro almış başını gitmiş ülke ekonomik sıkıntı içinde krizdeyiz bunları konuşan yok işin içinden çıkamayınca hükümet birden bire şak diye gündem değiştirdi şimdi biz neyi konuşuyoruz bunlar boş işler boş vaatler sadece yersen heşey çok güzel dahada güzel olacak millet aç aç bu gün aldığını yarın alamıyorsun faturalara gelen zamlar gıda zamları vergi artışları derken milletin cebinde para kalmadı millet ayın sonunu getiremiyor askeri ücrete emekliye kuş kadar zam yaptılalar geri kalan hersey %40 ila %70 arası zam geldi şartlar ortada müjde verecekse bari askeri ücret ile emekli maaşlarına ülke şartlarına göre seyanen zam yapsalardı daha makbule geçerdi böyle şaçma iş olmazAçtığım konu neden siliniyor ona anlam veremedim. Konuyu açarken hiç bit şekilde siyasi amaç gütmedim. Zaten hiç bir partiyle bağımda yok. Takım tutar gibi parti tutanlara da karşıyım. Beklenen müjdeyi kendi adımda yorumlamak isterim. Öncelikle böyle bir rezerv var ise vatana millete hayırlı olsun. Sonuçta kaynak ülkemizde. A partisi çıkaramazsa başka parti gelince b partisi çıkar. Onda hem fikiriz de bu rezerv ne denli doğru? Ne denli işimize yarayacak maliyeti kalitesi çıkarması ve kârı neler? Bir şey bulmakla bu işler yürümez. Bor bulduğumuz zamanda söyle ülndi. Yok arabalarda, yok uçaklarda yok, jetlerde falan kullanacaz dediler, şimdi temizlik malzemelerinde kullanıyor. Madeni küçümsemiyorum bize söylenenin tersi çıkıyor.