Cumhurbaşkanın Müjdesi

• Konbuyu başlatan ibrahimykr
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
yorumların bir cogunu okudum azını okumadım bu saatten sonra oyum HDP ye

Sen yine de oyunu oraya verme

Forum ortamın da anlatmak bazen zor oluyor bütün düşüncelerin yazanlar tarafından kendince haklı olduğu yerler var

Tamam doğal gaz bulundu güzel bir haber asıl sorulması gereken sorular hep arka planda tutuluyor

1. Soru şu olmalı ülkemizin günümüz şartlarında 6 yıllık doğalgaz ihtiyacını karşılayacak bir rezerv yatırım yapmak né kadar mantıklı

2. Halı hazırda önümüzdeki 5 yıl boyunca devam eden sözleşmeler var ve ihtiyacı karşılıyor çıkartılan gaz ne olacak bu gazı satabilecegimiz komşu bir ülke yok

3. Bulunan gaz devlet kanalı ile mi çıkartılacak yoksa yok pahasına peşkeş mi çekilecek

4. Yurt dışı kaynaklara göre bulunan gaz miktarı açıklananın neredeyse 3 katı kadar yani ortalama bize 15 ila 18 yıl yetecek miktarda hani bahsedilen dış mihraklar buraya da mı müdahele etti

Daha böyle çok soru çıkar ama soruların hepsinin sonunda bize yani vatandaşa hiç bir faydası olmayacak sonucu çıkıyor

Yanlışım var ise affola aç tavuk kendini buğday ambarında sanarmış bence yanlış zamanda yanlış yapılan işlerden biri daha

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
müjdeler bitmez Hani avrupaya vizesiz gidecektik biz gidemedik vizesiz avrupadan mülteciler geldi :kiskis

müjde Yerli ve milli uçak projesi

müjde italyan malı italyan tasarımı yerli otomobil

müjde devlet garantili projeler

kaynak: youtube (yorumsuz) :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütün müjdeler hayaller 2023'e çıkıyor

2023 Anlamı çok büyük Türkiye Cumhuriyetinin 100. kuruluş yılı Çoşkuyla sevinç ile kutlamayı bekliyorum....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Reis heykelde yapılsın memleketin heykele ede ihtiyacı var. Varda sanki ilkmiş gibi buton la falan ( o da olmadı puton bozuldu galiba manuel e devam ) sarkılar turkuler sanırsın aya roket gönderdik... :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya dostlar iyiye iyi kötüye de kötü demeyi hakkını sahibine teslim etmeyi bilmiyoruz.hayırlı olur inşallah demek millet ile bir olup sevinmek bu kadar zor olmamalı.yasım geregi cok sey gördüm.mesele memleket meselesi ve memleketin kazanımı partinin kişilerin degil.kişiler ölür memleket baki kalır...

Konuya yüzeysel bakıyorsunuz.

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Açtığım konu neden siliniyor ona anlam veremedim. Konuyu açarken hiç bit şekilde siyasi amaç gütmedim. Zaten hiç bir partiyle bağımda yok. Takım tutar gibi parti tutanlara da karşıyım. Beklenen müjdeyi kendi adımda yorumlamak isterim. Öncelikle böyle bir rezerv var ise vatana millete hayırlı olsun. Sonuçta kaynak ülkemizde. A partisi çıkaramazsa başka parti gelince b partisi çıkar. Onda hem fikiriz de bu rezerv ne denli doğru? Ne denli işimize yarayacak maliyeti kalitesi çıkarması ve kârı neler? Bir şey bulmakla bu işler yürümez. Bor bulduğumuz zamanda söylendi. Yok arabalarda, yok uçaklarda yok, jetlerde falan kullanacaz dediler, şimdi temizlik malzemelerinde kullanıyor. Madeni küçümsemiyorum bize söylenenin tersi çıkıyor.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Açtığım konu neden siliniyor ona anlam veremedim. Konuyu açarken hiç bit şekilde siyasi amaç gütmedim. Zaten hiç bir partiyle bağımda yok. Takım tutar gibi parti tutanlara da karşıyım. Beklenen müjdeyi kendi adımda yorumlamak isterim. Öncelikle böyle bir rezerv var ise vatana millete hayırlı olsun. Sonuçta kaynak ülkemizde. A partisi çıkaramazsa başka parti gelince b partisi çıkar. Onda hem fikiriz de bu rezerv ne denli doğru? Ne denli işimize yarayacak maliyeti kalitesi çıkarması ve kârı neler? Bir şey bulmakla bu işler yürümez. Bor bulduğumuz zamanda söylendi. Yok arabalarda, yok uçaklarda yok, jetlerde falan kullanacaz dediler, şimdi temizlik malzemelerinde kullanıyor. Madeni küçümsemiyorum bize söylenenin tersi çıkıyor.

Konuyu silen falan yok, nereden çıkardın bunu? :kiskis

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Açtığım konu neden siliniyor ona anlam veremedim. Konuyu açarken hiç bit şekilde siyasi amaç gütmedim. Zaten hiç bir partiyle bağımda yok. Takım tutar gibi parti tutanlara da karşıyım. Beklenen müjdeyi kendi adımda yorumlamak isterim. Öncelikle böyle bir rezerv var ise vatana millete hayırlı olsun. Sonuçta kaynak ülkemizde. A partisi çıkaramazsa başka parti gelince b partisi çıkar. Onda hem fikiriz de bu rezerv ne denli doğru? Ne denli işimize yarayacak maliyeti kalitesi çıkarması ve kârı neler? Bir şey bulmakla bu işler yürümez. Bor bulduğumuz zamanda söyle ülndi. Yok arabalarda, yok uçaklarda yok, jetlerde falan kullanacaz dediler, şimdi temizlik malzemelerinde kullanıyor. Madeni küçümsemiyorum bize söylenenin tersi çıkıyor.
Şimdi bulunan rezervin değeri 165 milyar $ imiş 6-7 yıll yetecek rezerv bunun tesisi falan çıkarması derken 10-15 yıl geçecek şimdi devlet garantili projeler var bu rezerv o projeler için devletin kasasından boşa çıkan çöpe giden parayı dahi karşılamıyor açıklanan rezervin ülkeye bir katkısı olmayacak gaz bulmamız çok güzel birşey ama bize ülkeye bir katkısı olmadıktan sonra bunların hepsi seçim yatırımı ilerleyen zamanda meydanlarda bu söylemler ile oy istenecek nirden nire denecek bunları görmek bilmek anlamak lazım dolar euro almış başını gitmiş ülke ekonomik sıkıntı içinde krizdeyiz bunları konuşan yok işin içinden çıkamayınca hükümet birden bire şak diye gündem değiştirdi şimdi biz neyi konuşuyoruz bunlar boş işler boş vaatler sadece yersen heşey çok güzel dahada güzel olacak millet aç aç bu gün aldığını yarın alamıyorsun faturalara gelen zamlar gıda zamları vergi artışları derken milletin cebinde para kalmadı millet ayın sonunu getiremiyor askeri ücrete emekliye kuş kadar zam yaptılalar geri kalan hersey %40 ila %70 arası zam geldi şartlar ortada müjde verecekse bari askeri ücret ile emekli maaşlarına ülke şartlarına göre seyanen zam yapsalardı daha makbule geçerdi böyle şaçma iş olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt