yaw kafamı buluyorsunuz beyler,siz bana Akaryakıt fiyatlarından haber verin ve Döviz fiyatlarından haber verin
gerisi hikaye,zaten bu iki kalem de fiyat düştümü hemen her bir şeye ilaç gibi gelecektir!
Akdeniz de Gaz/Petrol varmış da bugüne kadar hiç kimse tesbit edememiş sonra bulup çıkaramamış!
şimdi bir anda burada acaip rezervler bulunmuş.......
İsrail bunu ilk tesbit etmiştir,sonra çapı buna yetmeyince,Amerikaya gitmiş sonra Avrupadan biraz dolanmış
sonra araştırma v.s başlamış ken tam bu sırada Yunanistan/Kıbrıs/Türkiye/Mısır filan uyanmış....
bir baktık şimdi yok milyar tonlar yok trilyon variller v.s v.s v.s ülen acaip mal var burada deyip Savaşmaya
başlıyoruz ufaktan...
Yani bu işin Babaları da oturmuş bizleri izliyorlar güyya,yesinler birbirlerini diyorlar...
Bir şeyler olduğu belki kesin ama dişe dokunurmu orası belirsiz ve o zaman sormak gerekiyor neden bir Allahın
kulu buralara el atmamkış onlarca yıldır
İki gemi yaptık aslında aldık bunları Kore den Hyundai ve Samsung firmalarından bir dünya da para bayıldık
500 milyon dolar gibi! sonra işletme/teçhizat v.s derken 120/130 mlyon daha harcadık,güyya gemileri de biz
yaptık(yaptığımız bunları Boyamak oldu sadece!) neyse bunları geçtim de macera işleri de bizi bozar artık!
Reis desin ki yarın Benzin 1,5 kağıt Dolar 1,4 kağıt aha ben buna sürpriz ve de büyük başarı derim gerisi benim
için osuruk Gaz olur yaw
Berat beye söylesem bana der ki;yaw senin Arabanmı vardır da Benzini soruyorsun
veya Dolar lamı maaş alıyorsun v.s
zira onlara göre Doarla lamaaş alıyorsam uçtum gitti yaw,Dolar o zaman 25 lira olsun anasını satayım