Cumhurbaşkanın Müjdesi

• Konbuyu başlatan ibrahimykr
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LİMAN Çevrimdışı

LİMAN

Aktif Üye
2 Nis 2018
245
54
Bir süredir Mars'da petrol arama faaliyeti yapmakta olan ülkemiz orada petrol buldu. Mars'dan ülkemize boru hattı ile taşıma yapılacak ve önümüzde ki günlerde bu boru hattının ihalesi yapılacak, böylelikle ülkemize döviz ve yeni iş imkanları sağlanmış olacak.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bana verebileceği tek müjde var, Onu da yazarsam kendisini seven arkadaşlarımın kalbini kırmış olurum o nedenle gereksiz bir yorum yapmıyorum.

Yaşı benimle aynı olan arkadaşlar bilir, 2000 lerin başında bir dönem yüzyılın buluşu diye diye dünyanın gündemini meşgul etmişti bazı densizler. Çıka Çıka Ginger çıktı altından. Yani bildiğiniz Scooter.

Benim hiç bir içi dolu beklentim yok dostlar.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
ülen uçurulmaya alıştı bu millet nasılsa!
Reis bizi sürekli uçur!
ülen hayali bile güzel

nasılsa alıştık sanal alem de gezmeye:haha

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
bu konuyu açmaya gerek dahi yoktu adam müjde dedikçe dolar uçuyor yahu doları 10TL yapacak müjdeyi verecek :kiskis

devrimeren Çevrimdışı

devrimeren 

Aktif Üye
1 Mar 2019
279
Doğalgaz bulunmuş olsa bile öncelikle orada ne kadar doğalgaz var araştırılır. Eğer değecek miktardaysa oraya tesis inşa etmesi en kötü 2 sene. Bide denizden karaya taşıma için borular falan. En erken 3 senesi var. Yani hedef 2023 işte tam olarak seçim propagandası. Ayrıca yurtdışından aldığımız doğalgazların anlaşmaları var. Taahhüt edilen miktarlar var. 2035 e kadar süren anlaşmalar var.

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Yarın belli olacak sanırım doğal gaz bulundu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt