SmilingArtichoke
Aktif Üye
Rica ederim. Aldıktan sonra makine ile ilgili yorum/geri bildirim yaparsanız sevinirim.Haklısınız, ek garanti gerekiyor mutlaka. Verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ederim, esen kalın..
Rica ederim. Aldıktan sonra makine ile ilgili yorum/geri bildirim yaparsanız sevinirim.Haklısınız, ek garanti gerekiyor mutlaka. Verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ederim, esen kalın..
Elbette. Bu ay içerisinde almayı düşünüyorlar, büyük ihtimalle mağazadan alınacak. İnternetten alma durumu olmaz sanırım, bulundukları köyde kargo sıkıntısı var. Umarım mağaza ve internet fiyatları çok farklı değildir.Rica ederim. Aldıktan sonra makine ile ilgili yorum/geri bildirim yaparsanız sevinirim.
Mağaza fiyatları maalesef fazla olacaktır. İnternetten 3500 TL ve daha altındaki bir makineyi magazada tahminen en az 4000 civarinda olacaktır. İnternetten almayı düşündüğünüz makinenin satıcısına sorabilirsiniz şu adresdeki köye sipariş vermeyi düşünüyorum. Teslimat ve kurulum nasıl yapılacak diye. Mesela Trendyol ve Hepsiburada'da Vestel'in kendisinin satış yaptığı Vsoutlet Kurumsal Mağaza,Regal Kurumsal Mağaza, Vestel Kurumsal Mağazaları var. Eğer onlardan alırsanız bulaşık Makinesi ilk olarak kurulum yapacak olan servise gider. Ordan da randevu vererek eve kurmaya getiriyorlar.Elbette. Bu ay içerisinde almayı düşünüyorlar, büyük ihtimalle mağazadan alınacak. İnternetten alma durumu olmaz sanırım, bulundukları köyde kargo sıkıntısı var. Umarım mağaza ve internet fiyatları çok farklı değildir.
Çok iyi oldu bunu öğrendiğim, sağ olun, var olunMağaza fiyatları maalesef fazla olacaktır. İnternetten 3500 TL ve daha altındaki bir makineyi magazada tahminen en az 4000 civarinda olacaktır. İnternetten almayı düşündüğünüz makinenin satıcısına sorabilirsiniz şu adresdeki köye sipariş vermeyi düşünüyorum. Teslimat ve kurulum nasıl yapılacak diye. Mesela Trendyol ve Hepsiburada'da Vestel'in kendisinin satış yaptığı Vsoutlet Kurumsal Mağaza,Regal Kurumsal Mağaza, Vestel Kurumsal Mağazaları var. Eğer onlardan alırsanız bulaşık Makinesi ilk olarak kurulum yapacak olan servise gider. Ordan da randevu vererek eve kurmaya getiriyorlar.
Merkezde yazdığım gibi oluyor diye biliyorum. Ama Trendyol 'dan sormanız da yarar var. Mesela aşağıdaki bağlantıdaki makine için sorulan soru ve cevabı ekliyorum.Çok iyi oldu bunu öğrendiğim, sağ olun, var olun![]()
Çok iyi, bu şekilde sormakta fayda var dediğiniz gibi. Yoksa Horoz veya diğer kargo firmaları çok sorun çıkarabiliyor ne yazık ki.Merkezde yazdığım gibi oluyor diye biliyorum. Ama Trendyol 'dan sormanız da yarar var. Mesela aşağıdaki bağlantıdaki makine için sorulan soru ve cevabı ekliyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
![]()
Biraz araştırma sonucu iç kazan ve filtresinin çelik olması önemli olarak gördüm. Yeni model makinelerde de bunu bulmak çok zor gördüğüm kadarıyla. Çamaşır ve Bozdolabında 7-8 sene önce aldığım Bosch e Siemens kullanıyorum. Bosch, Siemens gibi iyi markalar artık kötü olarak araştırdım.Merhabalar. Kayınvalidem için Vestel BM 5302 bulaşık makinesi alındı mağazadan. Makine 5700 lira + 4 yıllık ek garanti 600 liraya mal oldu. Köyde yaşadıkları için internetten kargoyla uğraşmak istemediler, makineyi görünce de epey beğendiler. Köye doğrudan servis getirip kuracakmış makineyi.Merhaba.
Daewoo f/p olduğu için önerilmektedir.Ama En az 3 programlı Vestel ya da Arçelik üretimi olan en ucuz makine olabilir. 2 programlılardaki Eko ve yoğun 70 derece 2.5 saatten fazla, yani 50-60 dk.'lık hızlı program gerekli bence.
Hepsiburada ve Trendyol dışında CarrefourSa ve Media Markt 'de Altus ve Vestel'in yan markalarını satıyordu.
Bugün akşam Hepsiburada 'nin "Tekno Çarşamba" indirimi oluyordu. Ona da bakabilirsiniz.
+4 yıllık ek garanti yaptırmayı unutmayın.
Hayırlı Olsun yeniden.Merhabalar. Kayınvalidem için Vestel BM 5302 bulaşık makinesi alındı mağazadan. Makine 5700 lira + 4 yıllık ek garanti 600 liraya mal oldu. Köyde yaşadıkları için internetten kargoyla uğraşmak istemediler, makineyi görünce de epey beğendiler. Köye doğrudan servis getirip kuracakmış makineyi.
İlginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederim, esenlikler dilerim.Hayırlı Olsun yeniden.![]()