Herkese selamlar. Adem beyin videolarını izledikten sonra foruma kayıt oldum. İzlediklerimden, anladıklarımdan pahalı bilinen markaların bir önemi yok. Alibeyköy Güzeltepe civarında kirada oturuyorum. 1,5 sene olacak ev sahipleriyle aramız iyi burada oturmaya devam edecek gibiyiz. Bölgeyi söylemek gerekli demişti Adem bey bir videosunda. Bulaşığı iyi yıkayan, servis konusunda da bana sıkıntı çıkartmayacak en az programlı olmasında da bir problem yok. Elektiriği az yerse tabi iyi olur. Size sormak istediğim nokta atışı 1-2 marka model var mı?
Fiyat aralığı 3 bin tl'de olur 8 bin tle de olur. Sağlamlık, enerji tasarrufu, iyi yıkama olaylarını iyi mi? Verilen ücretin hakkını veriyor mu? Ona göre yüksek ücretli ürün de alınır. Ben sadece boşuna 8 bin vermek istemiyorum. Hakkıysa vereyim. Yok 15 programlı, yok cep telefonuyla makineyi çalıştırmak vs değil benim derdim. Evde zaten 2 kişiyiz, tam dolduramayız her zaman kısa programla hızlı yıkasın. Arada bir misafir geliyor öyle olduğunda da normal programında yıkasın yeter. Varsa 2 programlı bile olur yani. Bulaşığı iyi yıkayan kötü yıkayan makineler duyuyorum sağdan soldan. İyi yıkasın, servis olaylarında sorun çıkarmasın, ücretini hak etsin yeter. Aldığım gün hemen garanti süresini uzattırıp farkını da ödeyeceğim. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Zira ilk bulaşık makinemiz olacak nasıl olsa 2 kişiyiz elde hallederiz dedik ama iş yoğunluğu vs artık makine lazım eve. Yardımlarınızı bekliyorum.
Adem Helvacı bey müsait denk gelirseniz özellikle sizden. Lakin diğer bilgili arkadaşlardan da kim olursa zaman ayırıp yardımcı olursa çok mutlu olurum.