S
SmilingArtichoke
Aktif Üye
- 25 Ağu 2021
- 131
Kılavuzunda yazan bıçak sepeti vs de var. Makinenin içinden biz çıkardık kullanmayız diye. Sepetlerindeki teller katlanıyor yüksekliği ayarlanıyor.
Makinenin programa eklenebilen ekstra durulama ve kurutma fonksiyonları da var.
Bence yalandan 1500-2000 fazla verip Grundig Vestel vs almaya gerek yok. O paraya Altın alın kenara koyun 10 sene sonra sıfır makine alır zaten
Ben Vestel alsam 4 programlı alacaktım ama daha fazla program olunca örneğin 6 program fiyatlar daha da artıyor. O zaman aradaki fiyat farkı neredeyse 3000 liraya çıkıyor. Bence piyasada F/P si en yüksek makine.
Vestel +4 yıl ek garanti için de 450 istedi ben yaptırmadım.
Vay be! Tahmin ettigimden de çok özellik varmış. ?? Sepet ayarlamasını, özel bıçaklik sepetinin olduğunu, ekstra kurulama ve durulama seçeneklerinin olduğunu bilmiyordum bile. Ben Vestfrost alırken bu makine yoktu. İmrendim.
Fotoğraflar ve geri bildirim için teşekkürler.??
Elinizden tamir geliyor ise YouTube videoları sayesindedir tamir edebileceğiniz için garanti yaptirmadiginiz iyi olmuş. Ayrıca Kullanıcı hatası diyerek ek garantiye rağmen ücretsiz tamir etmeye bilirler.Ek garanti için vermediginiz 450 TL'yı eğer bozulursa yeni parça için harcarsınız. İsterseniz bahsettiğiniz gibi altın alıp kenara ativerin.
F/P olarak en iyi makine olacağı konusundaki tahminimi onaylanmaniza sevindim. ?
Ama ön panelde ki birkaç şeyi anlayamadım. Cevap verebilir misiniz?
1. Sol siyah kısımdaki aydınlatma da tabak resimleri anladığım kadarıyla programın ilerleyişini gösteriyor değil mi? Soldan sağa sırayla yıkama, durulama, kurutma, parlatma. İslem sırasına göre parlatma kurulamadan once geldiğini sanıyordum.
2. Sol siyah kısımdaki 4 kare olan tuşun işlevi nedir?
3. Ekstra seçenekler icinde bulunan biberon seçeneği nedir? Ekstra hijyen midir?
4. Opsiyon seçeneklerinde 1/2 (yarım yük) altındaki yuvarlak/sıfır olan seçenek de nedir?