S Çevrimdışı

SmilingArtichoke

Aktif Üye
25 Ağu 2021
131
Selamlar tekrardan, Vestfrost bm 3010 s sipariş verdik anneme, bir kaç güne teslim edilecek sanırım, servis kurulumu yaptıktan sonra yorumlarımızı iletirim... Tekrardan öneri için teşekkürler...
Hayırlı Olsun. İnşallah memnun kalırsınız. Bilgim olmasa da 14 gün içinde iade hakkınızın var olduğunu okumuştum. O yüzden kutusunu atmayın her ihtimale karşı.

S Çevrimdışı

SmilingArtichoke

Aktif Üye
25 Ağu 2021
131
Sipariş verdim yazınca bende merak ettim Hepsiburada ne kadar ve hangilerine indirim yapmış diye. Şansınıza pek çoğuna indirim yapmış.?
Kargoya verildi mi?

BramStoker Çevrimdışı

BramStoker

Aktif Üye
8 Eki 2018
120
39
Tekrardan merhaba, yaklaşık 1 haftalık annemin kullanım deneyimine istinaden, makineyi beğendi, sorun yok, güzel yıkıyormuş, sesli çalışmıyor, normal geldi bana dedi, eskiye kıyasla malzemesi ve rengini beğenmiş... servis de hızlı gelip kurulumu yapıp gitmişler....
Öneri için tekrardan teşekkür ederim...

X Çevrimdışı

xxasaxx

Yeni Üye
14 Nis 2022
25
31
arkadaşlar selam bulaşık makinası alacağım yeni evleniyorum tüm beyaz eşyalarım bosch ama bütçem o zaman yetmedi bulaşık makinasını sonraya bıraktım şuan bosh çok pahalı geliyor. a101 e bugün seg markalı 3 programlı seg sbm 4001 almayı düşünüyorum ne dersiniz

M Çevrimdışı

Mehmet123

Yasaklı Üye
12 Şub 2021
87
27
İnox renk bulaşık makinesi ihtiyacımız var. Fiyatlar uçmuş
Hepsiburada da Daewoo var 3300 TL ye sizce Daewoo bulaşık makinesi alınır mı? Pek yorum vs yoktu

S Çevrimdışı

SmilingArtichoke

Aktif Üye
25 Ağu 2021
131
İnox renk bulaşık makinesi ihtiyacımız var. Fiyatlar uçmuş
Hepsiburada da Daewoo var 3300 TL ye sizce Daewoo bulaşık makinesi alınır mı? Pek yorum vs yoktu
Hocam Merhaba.

Bence alınır.Cünku:
1. Vestel üretimi. Servisi iyidir.
2. Bahsettiğiniz Daewoo bulaşık makineleri yeni nesil Vestel tasarımlı makinelerin daha uygun fiyatlı olanı gibi gözüküyor fotoğraflardan.
3- Daewoo'nun modeller arası kişi sayısı değişiyor. Bazıları 13, bazıları 12 kişilik. Büyük olanı almakda yarar var.
4. Vestel üretimi olmalarina rağmen yorumların az olması sebebiyle 3 programlı makine ile aynı fiyatta. Yorum sayısı arttıkça programı az olana göre fiyatı artacaktır zamanla.

Bence f/p olarak en popüler bulaşık makinesi olacaktır ileride.

Hepsiburada'ın 3 saatlik olan Dört Dörtlük indirimleri oluyor ve indirim yaptıkları listeye bulaşık makinesi de ekliyorlar. 1 hafta boyunca günlük olarak listeye göz atmanızı öneririm. İndirime girer ise 3000 TL civarı olacaktır.

Yeni bulaşık makineniz ile ilgili yorumunuzu beklerim. Şimdiden Hayırlı Olsun. ?

M Çevrimdışı

Mehmet123

Yasaklı Üye
12 Şub 2021
87
27
Ben 0601 l modelini düşünüyorum inox olan tek model bu 12 kişilikmiş
Aslında benim programa ihtiyacım yok 3 programlı bir makine de yeterli. O sebeple 300 lira daha fazlaya Altus veya Seg de var mesela. 300 lira eksik olunca kötü olacaksa hiç daewoo almayayım diyorum pek bilgi bulamadım. Vestelin hangi modelinin muadili acaba?

Bir de 0601 s modeli gri renk l modeli inox yazıyor sizce Gri mi İnox mu daha iyi olur?

S Çevrimdışı

SmilingArtichoke

Aktif Üye
25 Ağu 2021
131
Ben 0601 l modelini düşünüyorum inox olan tek model bu 12 kişilikmiş
Aslında benim programa ihtiyacım yok 3 programlı bir makine de yeterli. O sebeple 300 lira daha fazlaya Altus veya Seg de var mesela. 300 lira eksik olunca kötü olacaksa hiç daewoo almayayım diyorum pek bilgi bulamadım. Vestelin hangi modelinin muadili acaba?

Bir de 0601 s modeli gri renk l modeli inox yazıyor sizce Gri mi İnox mu daha iyi olur?
Kullanıcı yorumlarının az olması nedeniyle endişenizi anlıyorum.Ama satın alabileceğiniz iyi yorumlar almış bir makinede size gelen üründe de sıkıntı yaşayabilirsiniz. Önemli olan üreticinin servisine gelen yorumlar. Vestel bu konularda iyi. Ayrıca ürettiği diğer yan markalı urunleri de iyi yorumlar almıştır.

Bence de 3 programlı yeterli. Ama almış iken 6 programlı, alt sepetleri katlanır olan, kaşıklık sepeti sabit olmayıp hareketli olan bir makineyi aynı fiyata almak daha iyi olur.

Aslında birebir uyan şuan Vestel'in sattığı bir model yok.Ama deterjanliğın kenardan ortaya alınması, sepetlerin benzer olması sebebiyle tasarim mantığı yeni modellerin benzeri. Alttaki iki modeli karsilastirirken fark edebilirsiniz.

İnox ile gri arasındaki farka gelirsek. Sık temizlenmesi gerekiyor ise inox yüzey daha iyidir. Ama bulaşık makinesi için bu geçerli degil. Yani fark etmez.

0601'in S ve İ arasinda yazılmış olan kişi sayısının yazım yanlışı olduğunu düşünüyorum. Ayni modeller arasında renk/yüzey farkı için sondaki harf büyüklüğü için değil. Fark olsaydı açıklaması ve öndeki model numarası birebir aynı olmazdı.

Bugün 12'den gece 24'e kadar Tekno Çarşamba indirimi var Göz atmanızın yararı olur.

M Çevrimdışı

Mustafa Maşa

Yeni Üye
20 Nis 2022
9
30
Arçelik'ten bulaşık makinesi almayı düşünüyorum.
6155 I ile 6166 I arasında kaldım.

Ürün özelliklerini incelerken 6166'da ProSmart® Inverter Motor Teknolojisi yazdığını gördüm. Bu iki ürünün motorları farklı mı? yoksa sitede hatalı bilgilendirme mi var?

S Çevrimdışı

SmilingArtichoke

Aktif Üye
25 Ağu 2021
131
Arçelik'ten bulaşık makinesi almayı düşünüyorum.
6155 I ile 6166 I arasında kaldım.

Ürün özelliklerini incelerken 6166'da ProSmart® Inverter Motor Teknolojisi yazdığını gördüm. Bu iki ürünün motorları farklı mı? yoksa sitede hatalı bilgilendirme mi var?
Altus ve Grundig'e de baktınız mı? Bu markalarda Arçelik'in yan markaları. Bilhassa Grundig'in kendi sitesi ile Trendyol, Hepsiburada'da fiyatlar arasinda fark oluyor.

Bulaşık makinesinden beklentiniz nedir? Çünkü piyasadaki bulaşık Makinesi baz modelllerin 2 katı fiyat için cevabı önemli.

İnverter motor konusuna gelirsek. Desibel seviyesine bakınca yıkama motoru inverter olsa bile su boşaltım pompası inverter değil kesinlikle. Zaten yıkama motoru su çarpma sesi nedeniyle arada kaynayıp fazla duyulmaz. Motor sebepli gürültünün ana sebebi boşaltma motoru/pompasidir. Asıl inverter onda olmalıdır.

Geri
Üst Alt