M
Mustafa Maşa
Yeni Üye
- 20 Nis 2022
- 9
- 30
Altus ve Grundig'e de baktınız mı? Bu markalarda Arçelik'in yan markaları. Bilhassa Grundig'in kendi sitesi ile Trendyol, Hepsiburada'da fiyatlar arasinda fark oluyor.
Bulaşık makinesinden beklentiniz nedir? Çünkü piyasadaki bulaşık Makinesi baz modelllerin 2 katı fiyat için cevabı önemli.
İnverter motor konusuna gelirsek. Desibel seviyesine bakınca yıkama motoru inverter olsa bile su boşaltım pompası inverter değil kesinlikle. Zaten yıkama motoru su çarpma sesi nedeniyle arada kaynayıp fazla duyulmaz. Motor sebepli gürültünün ana sebebi boşaltma motoru/pompasidir. Asıl inverter onda olmalıdır.
Ürünleri uzun vadeli faizsiz kredi kullanarak alacağım için Arçelik bakıyorum. Grundig markasını televizyon için tercih edebilirim. Ama Grundig beyaz eşya Arçelik bayilerinde satılmıyor sanırım.
Bulaşık makinesinden ekstra olarak beklediğimiz tek şey otomatik kapı açma özelliği. Onun dışında 4-5 programlı, kullanışlı başka modeli de tercih edebiliriz.
6155 aslında beklentimizi karşılıyor.
6166 da olan CornerWash, DeepClean aslında çokta önemli değil. Sadece motor için daha uzun ömürlü yazmışlar. Eğer bu gerçekse arada ki farkı ödemeye değer diye düşünüyorum.