Bugun ne ogrendin?

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Ado' Alıntı:
Umut Barış' Alıntı:
Siz Vestel'in Movie Sense ve yazılımsal hızlandırma konularında önce benim herşeyi çözdüğümü söyleyip sonra da iddia ettiğimi dile getirmeye başladınız. 

Siz 2+3 = 5 dediğim cümleyi 6 olarak anlıyorsunuz. 

Algılar farklı. Buna yapabileceğim birşey yok. 

Bana karşı hala önyargılısınız. 

Bizim milletimizde duygusallık olması gerekenden fazla. Bunun örnekleri sizde de mevcut. 

Kimseye tepeden bakmak gibi bir niyetim yok.

Söylediklerimi karşı taraf anlamıyorsa, ben neden konuyu uzatayım ki? 

O tartışmalar başladığı gün ben size ikinci mesajdan sonra yanıt vermeyi kestim zaten. 

Ben konu açarım, yorum yaparım. Uzlaşmak zorunda değilim. Kimse bunu yapmak zorunda değil. 

Gri iyidir.

-İyi Forumlar-

Ben önyargılıyım
O önyargılı
bu önyargılı
şu da önyargılı ve hatta duygusal

Tek sütten çıkmış ak kaşık sensin  :haha:

Yazdıkların ortada, yazdıklarım ortada. O ilk mesajındaki alaycı tavrından sonra ''Yaw he he sen her şeyi çözmüşsün zaten, takıl gitsin işte'' anlamı taşıyan mesajı yazdım, bir daha da dikkate almadım seni. Sonrasında yazdıklarının bana göre TAMAMI saçma olsa da, zıvanadan çıkmadıkça umursamadım, Egemen kardeşime yazdıkların o zana noktalarından birisiydi bu yüzden yazdım, Gerisi önemsiz benim için.

Nerede ne istiyorsan yazar, nerede na kadar istiyorsan takılırsın zerre kadar umurumda değil, ne uzlaşmak, ne de seni umursamak zorunda değilim senin de olmadığın gibi, ama meydanı boş bulup HERKESE HER ŞEYİ İSTEDİĞİN GİBİ yazabileceğini sanıyorsan duvara toslarsın bir gün. :ok:

Bu tehdit mesajı kayıtlarda kalsın, bir gün lazım olur. 

Kendinizi Albani ile bir tutmak gibi bir hataya düşmeyin de. 

Kim olduğunuzu da bilmiyoruz, insanlara yardım ediyorsunuz. Görünen bu. 

Dahasını bilmiyoruz. Açıklamadınız da hiçbir zaman. Gönül bağım var deyip geçtiniz. 

Ki ben hiçbir zaman sütten çıkmış tek ak kaşık benim diye bir iddia da bulunmadım. Bulunamam da. 

Siz hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Diğer insanlarda gördüğüm bir takım şeyleri siz kendiniz ispat ediyorsunuz, ben ne diyeyim. 

Ben öz eleştiri yapabilen bir insanım. Başka da birşey söylemiyorum. 

Aynı dilde anlaşamıyorsak ne yapabilirim ki? 

İyi forumlar.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Cvp: Bugun ne ogrendin?

Umut Barış' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Ben önyargılıyım
O önyargılı
bu önyargılı
şu da önyargılı ve hatta duygusal

Tek sütten çıkmış ak kaşık sensin  :haha:

Yazdıkların ortada, yazdıklarım ortada. O ilk mesajındaki alaycı tavrından sonra ''Yaw he he sen her şeyi çözmüşsün zaten, takıl gitsin işte'' anlamı taşıyan mesajı yazdım, bir daha da dikkate almadım seni. Sonrasında yazdıklarının bana göre TAMAMI saçma olsa da, zıvanadan çıkmadıkça umursamadım, Egemen kardeşime yazdıkların o zana noktalarından birisiydi bu yüzden yazdım, Gerisi önemsiz benim için.

Nerede ne istiyorsan yazar, nerede na kadar istiyorsan takılırsın zerre kadar umurumda değil, ne uzlaşmak, ne de seni umursamak zorunda değilim senin de olmadığın gibi, ama meydanı boş bulup HERKESE HER ŞEYİ İSTEDİĞİN GİBİ yazabileceğini sanıyorsan duvara toslarsın bir gün. :ok:

Bu tehdit mesajı kayıtlarda kalsın, bir gün lazım olur. 

Kendinizi Albani ile bir tutmak gibi bir hataya düşmeyin de. 

Kim olduğunuzu da bilmiyoruz, insanlara yardım ediyorsunuz. Görünen bu. 

Dahasını bilmiyoruz. Açıklamadınız da hiçbir zaman. Gönül bağım var deyip geçtiniz. 

Ki ben hiçbir zaman sütten çıkmış tek ak kaşık benim diye bir iddia da bulunmadım. Bulunamam da. 

Siz hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Diğer insanlarda gördüğüm bir takım şeyleri siz kendiniz ispat ediyorsunuz, ben ne diyeyim. 

Ben öz eleştiri yapabilen bir insanım. Başka da birşey söylemiyorum. 

Aynı dilde anlaşamıyorsak ne yapabilirim ki? 

İyi forumlar.

Bak ben konuyu bir adım daha ileri taşıyayım ve sana 'Senin kesinlikle zeka sorunların var'' diyeyim.

Hangi tehdit?
Albani ne alaka?
Kendimi ne zaman gizledim?
Ne zaman albani ile kendimi bir tuttum ve şu an Can abinin konumuzla alakası ne?

Sorularının cevabını ver derdim ama, sen benim sorduğum hangi soruya cevap verebildin ki bunlara verebilesin. İşin gücün riv riv  :haha:

İşte sen bu'sun, Zeka dağarcığın bu kadar, tartışma medeniyeti ve tartışma kapasitesi yok sende, bu nedenle saldırmayı ve sürekli konu saptırmayı tercih ediyorsun. Albani örneği, Senin kim olduğunu bilmiyoru(z) örneği, Tehdit ile konu saptırma örneği gibi.

Hatta ikinci adımı da atayım ve sana ''yetki budalası'' diyeyim.

Bunu da o kayıtlarına al, nereye istiyorsan götür ver :ok:

Benim, senin yazdığın her satıra, 10 satır ile karşılık verecek birikimim de ispatm da var. Asıl soru SEN KİMSİN? Bilgi birikimin nedir? Tahsilin Nedir? Kapasiten nedir? İş tecrüben nedir? Ticari geçmişin nedir? Ailen kimdir? TC kimlik numaran kaç, Nüfusta nereye kayıtlısın (E yani son iki maddeyi bilmek lazım malum ben kendimi tanıtttığım konuya bunu yazmamışım sanırım sende bunu bilemediğin için beni tanımamışsın)  :haha:

Benim kim olduğumu mu bilmiyorsun, Hatta yine tribünlere oynamış ve çoğul takısı eklemişsin ama sen bilmiyorsan da insanlar bilir benim kim olduğumu. Bilmeyen de google da ADO KİMDİR yazar ve karşısına şu konu çıkar 

https://tavsiyeforumu.com/konu-ado-kimdir.html

Şimdi o iki gram aklınla burada bana caka satmaya çalışmak yerine ikile de bir sürü yalakalık yapıp aldığın yetkinin hakkını ver. Çalış biraz haydi  :haha:

''Daha da ileri gidelim'' dersen ben hazırım :ok:

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,154

Ado' Alıntı:
Sota' Alıntı:
Empati Nedir Bugun Bunu Ögrenelim.!

Kavga, Dövüş, Tartışma yada Toplumsal Sorunların Çözümünde %99 Yardımcı Olur...  :ok:

Zamanında da çok empati kurduk, hatta birilerinin emaneti bir genç kardeşimizdi empati kurmam istenen kişi, bana dendi ki ''Aman Ado hocam, bu çocuğun ailevi sorunları var, gençtir, deli doludur ama iyi çocuktur sen göz kulak ol, izin ver senin orada yazsın''

Biz bu ricaya karşılık ''Eyvallah'' dedik, sonrasında neler oldu iyi biliyorsun.
Bu nedenle EMPATİ yapılacaksa karşılıklı yapılmalı, tek taraflı yürümez o işler.

Diğerleri için de denklik gerekir.

Yine de seni kırmayız, düşünürüz bir şeyler :ok:

Empati Hiçbir Zaman Tek Taraflı Dusunulemez, Yok Ben Iyı Nıyetlıyım Dıyen Kısı için

Argoda Buna  Karsılık Bır Soz Bulunmakta ''Enayi''

O Sebeple Kımsenden Tek Taraflı Bır Talepte Bulunmak Dogru Olmaz.

O Çevrimdışı

orl1984

Yeni Üye
8 Ağu 2017
161
Bugün değilde geçenlerde izlediğim bir filmde MkMk kan grubundan bahsediliyordu harbiden de böyle bir kan grubu varmış :hmmm:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

orl1984' Alıntı:
Bugün değilde geçenlerde izlediğim bir filmde MkMk kan grubundan bahsediliyordu harbiden de böyle bir kan grubu varmış :hmmm:

Siz yazınca baktım, harbiden 250.000 kişide varmış bu kan gurubu :oha:

O Çevrimdışı

orl1984

Yeni Üye
8 Ağu 2017
161

Ado' Alıntı:
orl1984' Alıntı:

Siz yazınca baktım, harbiden 250.000 kişide varmış bu kan gurubu :oha:

Yani neler var bu dünyada yaaa bu arada bu kan grubuna konu olan filmin adı da "Lucid Dream"  mutlaka bakın derim :)

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,154
MKMK Kan Grubu Mu

Ilk Isim Detayli Sekilde Araştırmak Olacak

Bu Yastan Sonra Neler Ogretetecek Bu Konu Bize  :haha:

Jeopol Çevrimdışı

Jeopol

Aktif Üye
6 Ocak 2018
432
35
Antep fistigi, siirt fistigi gibi kabuklu fistiklari tirnagimizla acmak kotuymus.

Onun yerine kolay acilan bir fistigi bulup onu actiktan sonra o fistigin kabuklarini diger fistiklari acmak icin kullanmaliymisiz. :smart:

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Jeopol' Alıntı:
Antep fistigi, siirt fistigi gibi kabuklu fistiklari tirnagimizla acmak kotuymus.

Onun yerine kolay acilan bir fistigi bulup onu actiktan sonra o fistigin kabuklarini diger fistiklari acmak icin kullanmaliymisiz. :smart:

Pratik zeka işte.  :jeo:

mrsmrc Çevrimdışı

mrsmrc

Aktif Üye
7 Ocak 2018
289
Bugün bir şey öğrenmedim, bir günüm daha cahil geçti.

KOSOVALI Çevrimdışı

KOSOVALI

Aktif Üye
11 Ocak 2018
119
Meğersem Almanlar 1.Dünya Savaşında iki teneke petrol için Kafkasyada müttefiğim dediği bize saldırmış. Sonrasında o petrol için milyonlarca gencini feda ettiler. Etme bulma dünyası diye boşuna dememişler.

Geri
Üst Alt