Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,011
Ado' Alıntı:Umut Barış' Alıntı:Siz Vestel'in Movie Sense ve yazılımsal hızlandırma konularında önce benim herşeyi çözdüğümü söyleyip sonra da iddia ettiğimi dile getirmeye başladınız.
Siz 2+3 = 5 dediğim cümleyi 6 olarak anlıyorsunuz.
Algılar farklı. Buna yapabileceğim birşey yok.
Bana karşı hala önyargılısınız.
Bizim milletimizde duygusallık olması gerekenden fazla. Bunun örnekleri sizde de mevcut.
Kimseye tepeden bakmak gibi bir niyetim yok.
Söylediklerimi karşı taraf anlamıyorsa, ben neden konuyu uzatayım ki?
O tartışmalar başladığı gün ben size ikinci mesajdan sonra yanıt vermeyi kestim zaten.
Ben konu açarım, yorum yaparım. Uzlaşmak zorunda değilim. Kimse bunu yapmak zorunda değil.
Gri iyidir.
-İyi Forumlar-
Ben önyargılıyım
O önyargılı
bu önyargılı
şu da önyargılı ve hatta duygusal
Tek sütten çıkmış ak kaşık sensin :
Yazdıkların ortada, yazdıklarım ortada. O ilk mesajındaki alaycı tavrından sonra ''Yaw he he sen her şeyi çözmüşsün zaten, takıl gitsin işte'' anlamı taşıyan mesajı yazdım, bir daha da dikkate almadım seni. Sonrasında yazdıklarının bana göre TAMAMI saçma olsa da, zıvanadan çıkmadıkça umursamadım, Egemen kardeşime yazdıkların o zana noktalarından birisiydi bu yüzden yazdım, Gerisi önemsiz benim için.
Nerede ne istiyorsan yazar, nerede na kadar istiyorsan takılırsın zerre kadar umurumda değil, ne uzlaşmak, ne de seni umursamak zorunda değilim senin de olmadığın gibi, ama meydanı boş bulup HERKESE HER ŞEYİ İSTEDİĞİN GİBİ yazabileceğini sanıyorsan duvara toslarsın bir gün. :
Bu tehdit mesajı kayıtlarda kalsın, bir gün lazım olur.
Kendinizi Albani ile bir tutmak gibi bir hataya düşmeyin de.
Kim olduğunuzu da bilmiyoruz, insanlara yardım ediyorsunuz. Görünen bu.
Dahasını bilmiyoruz. Açıklamadınız da hiçbir zaman. Gönül bağım var deyip geçtiniz.
Ki ben hiçbir zaman sütten çıkmış tek ak kaşık benim diye bir iddia da bulunmadım. Bulunamam da.
Siz hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Diğer insanlarda gördüğüm bir takım şeyleri siz kendiniz ispat ediyorsunuz, ben ne diyeyim.
Ben öz eleştiri yapabilen bir insanım. Başka da birşey söylemiyorum.
Aynı dilde anlaşamıyorsak ne yapabilirim ki?
İyi forumlar.