Bugun ne ogrendin?

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Silah yada bıçak bulunan yerde tahta daha kolay bulunur. Benim kopeklerim yaklaşık 50 kg ve hepsi cocuklarla ve insanlarla iyi geciniyorlar. Daha önceden olan pittbulumda öyleydi. Buyuk kopeklerin hepsini yok edelim soyunu kurutalım öyle mi yane? Bunun boyutla alakası yok tamamen yetistirici ile alaklı videoyu izlersen anlarsın. Ordaki kopekler pittbull insanlar onlarla sevgilerini paylaşıyorlar sence bir sorun var gibi mi duruyor?  Polemiği çok uzatmak istemiyorum yaptığın yorum evet cahilce . Buyuk ırk kopekler de gayet insancıl kopeklerdir golden da büyük ırk bir kopek.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Cvp: Bugun ne ogrendin?

Bu köpek benim köpeğim ortalama bir pittbulldan 15 20 kg daha ağır ve cenesi de güçlüdür. Tamamen salık ve cocuk oyun parkında
kyjwj.jpg

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Ado' Alıntı:
Umut Barış' Alıntı:
Daha güçlü köpeğe neden ihtiyacın var peki? Onu yük taşımada kullanmıyorsun ki? 

İnsan insana bıçakla saldırabiliyorsa, sizin söylediğinize göre (ki bence tamamen duygusal bir yorum), neden bir köpeği kendi çıkarına alet eder ki? 

Sizde diğer hayvanseverlerdeki tavrı görüyorum. 

Benim yazdıklarıma dikkat edin isterseniz. Hayvanın nasıl yetiştirildiğinin buna etken olduğunu söylemişim.

Dövüştürmekten bahsetmişim. 

Ama ne olursa olsun öldürücü kuvveti fazla bir hayvan. 

Bir sürü köpek türü var. Sevginizi onlarla da paylaşabilirsiniz. 

Siz mutlu olacaksınız diye başkalarının yaşamının tehdit altına girmesine hakkı yok. 

Pittbull'u diğerlerinden ölümcül kılan şey kuvvetli çenesi. Bolca sinir var. 

Benim görüşüme cahilce diyorsunuz (ki ben tecrübe sahibi olmadığımı belirtmeme rağmen), ama siz her köpek türünü bir tutan bir yorumdan kaçınmıyorsunuz.

Duygusallığın fazlası bize iyi gelmiyor. İyi forumlar.

Sana göre, senin ile aynı paralelde olmayan herkes duygusal yaklaşıyor zaten. Kelime dağarcığında başka sözcük yok mu ? zira durup durup bunu yazıyorsun  :haha:

Bu işin şaka kısmıydı.

Gerçek kısmı ise, daha önce de  yazdığım ve senin dikkate almayıp burnunun dikine gittiğin gibi ALAYCI-İRRİTE EDİCİ-DESTEKLERİ OLMAYAN ELEŞTİRİLERLE DOLU-SALDIRGAN-KÜÇÜMSEYEN vs vs tarzı yaklaşım tarzın itici geliyor bence. Yoksa inanıyorum ki şu yorumu başka bir üyemiz yapsa, @clearidas bu CAHİL sözcüğünü kullanmazdı. Buna temel hazırlayan senin kendi karakterin ve forumdaki genel tutumun diye düşünüyorum.

Bu nedenle de 1-2 karşılıklı post sonrasında kimsenin sana ciddi yazı yazmadığının farkındamısın bilmiyorum.

Muhtemelen ben de sana duygusal yaklaşıyorum şu an, malum seninle zıt fikirlerde ve zıt kutuplardayım ne de olsa. Hatta bu konuyu da yine getirip vestele dayayabilirsin ancak itici bir kişiliğin olduğu gerçeğini hiç bir şekilde değiştirmeyecek.

Bu tarzın devam ettiği sürece de bu tavrım devam edecek :ok:

Madem her şeyi ortada yazıyoruz, ben de yazayım rahat rahat :ado:

Siz Vestel'in Movie Sense ve yazılımsal hızlandırma konularında önce benim herşeyi çözdüğümü söyleyip sonra da iddia ettiğimi dile getirmeye başladınız. 

Siz 2+3 = 5 dediğim cümleyi 6 olarak anlıyorsunuz. 

Algılar farklı. Buna yapabileceğim birşey yok. 

Bana karşı hala önyargılısınız. 

Bizim milletimizde duygusallık olması gerekenden fazla. Bunun örnekleri sizde de mevcut. 

Kimseye tepeden bakmak gibi bir niyetim yok.

Söylediklerimi karşı taraf anlamıyorsa, ben neden konuyu uzatayım ki? 

O tartışmalar başladığı gün ben size ikinci mesajdan sonra yanıt vermeyi kestim zaten. 

Ben konu açarım, yorum yaparım. Uzlaşmak zorunda değilim. Kimse bunu yapmak zorunda değil. 

Gri iyidir.

-İyi Forumlar-

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

Umut Barış' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Sana göre, senin ile aynı paralelde olmayan herkes duygusal yaklaşıyor zaten. Kelime dağarcığında başka sözcük yok mu ? zira durup durup bunu yazıyorsun  :haha:

Bu işin şaka kısmıydı.

Gerçek kısmı ise, daha önce de  yazdığım ve senin dikkate almayıp burnunun dikine gittiğin gibi ALAYCI-İRRİTE EDİCİ-DESTEKLERİ OLMAYAN ELEŞTİRİLERLE DOLU-SALDIRGAN-KÜÇÜMSEYEN vs vs tarzı yaklaşım tarzın itici geliyor bence. Yoksa inanıyorum ki şu yorumu başka bir üyemiz yapsa, @clearidas bu CAHİL sözcüğünü kullanmazdı. Buna temel hazırlayan senin kendi karakterin ve forumdaki genel tutumun diye düşünüyorum.

Bu nedenle de 1-2 karşılıklı post sonrasında kimsenin sana ciddi yazı yazmadığının farkındamısın bilmiyorum.

Muhtemelen ben de sana duygusal yaklaşıyorum şu an, malum seninle zıt fikirlerde ve zıt kutuplardayım ne de olsa. Hatta bu konuyu da yine getirip vestele dayayabilirsin ancak itici bir kişiliğin olduğu gerçeğini hiç bir şekilde değiştirmeyecek.

Bu tarzın devam ettiği sürece de bu tavrım devam edecek :ok:

Madem her şeyi ortada yazıyoruz, ben de yazayım rahat rahat :ado:

Siz Vestel'in Movie Sense ve yazılımsal hızlandırma konularında önce benim herşeyi çözdüğümü söyleyip sonra da iddia ettiğimi dile getirmeye başladınız. 

Siz 2+3 = 5 dediğim cümleyi 6 olarak anlıyorsunuz. 

Algılar farklı. Buna yapabileceğim birşey yok. 

Bana karşı hala önyargılısınız. 

Bizim milletimizde duygusallık olması gerekenden fazla. Bunun örnekleri sizde de mevcut. 

Kimseye tepeden bakmak gibi bir niyetim yok.

Söylediklerimi karşı taraf anlamıyorsa, ben neden konuyu uzatayım ki? 

O tartışmalar başladığı gün ben size ikinci mesajdan sonra yanıt vermeyi kestim zaten. 

Ben konu açarım, yorum yaparım. Uzlaşmak zorunda değilim. Kimse bunu yapmak zorunda değil. 

Gri iyidir.

-İyi Forumlar-

Ben önyargılıyım
O önyargılı
bu önyargılı
şu da önyargılı ve hatta duygusal

Tek sütten çıkmış ak kaşık sensin  :haha:

Yazdıkların ortada, yazdıklarım ortada. O ilk mesajındaki alaycı tavrından sonra ''Yaw he he sen her şeyi çözmüşsün zaten, takıl gitsin işte'' anlamı taşıyan mesajı yazdım, bir daha da dikkate almadım seni. Sonrasında yazdıklarının bana göre TAMAMI saçma olsa da, zıvanadan çıkmadıkça umursamadım, Egemen kardeşime yazdıkların o zana noktalarından birisiydi bu yüzden yazdım, Gerisi önemsiz benim için.

Nerede ne istiyorsan yazar, nerede na kadar istiyorsan takılırsın zerre kadar umurumda değil, ne uzlaşmak, ne de seni umursamak zorunda değilim senin de olmadığın gibi, ama meydanı boş bulup HERKESE HER ŞEYİ İSTEDİĞİN GİBİ yazabileceğini sanıyorsan duvara toslarsın bir gün. :ok:

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,154
Empati Nedir Bugun Bunu Ögrenelim.!

Kavga, Dövüş, Tartışma yada Toplumsal Sorunların Çözümünde %99 Yardımcı Olur...  :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

Muratti' Alıntı:
Nargile içelim rahatlarsınız.

:nargile: :nargile: :nargile:

Rahatsız olacağımız bir şey yok kardeşim, gerektiği durumlarda iki kelamımızı ediyoruz işte.

Nasılsın görüşmeyeli?

Ben sigara içki kullanmıyorm ama @clearidas kardeşim gibi bir çay alırım, açık olursa harika olur :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

Sota' Alıntı:
Empati Nedir Bugun Bunu Ögrenelim.!

Kavga, Dövüş, Tartışma yada Toplumsal Sorunların Çözümünde %99 Yardımcı Olur...  :ok:

Zamanında da çok empati kurduk, hatta birilerinin emaneti bir genç kardeşimizdi empati kurmam istenen kişi, bana dendi ki ''Aman Ado hocam, bu çocuğun ailevi sorunları var, gençtir, deli doludur ama iyi çocuktur sen göz kulak ol, izin ver senin orada yazsın''

Biz bu ricaya karşılık ''Eyvallah'' dedik, sonrasında neler oldu iyi biliyorsun.
Bu nedenle EMPATİ yapılacaksa karşılıklı yapılmalı, tek taraflı yürümez o işler.

Diğerleri için de denklik gerekir.

Yine de seni kırmayız, düşünürüz bir şeyler :ok:

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32

Ado' Alıntı:
Muratti' Alıntı:

Rahatsız olacağımız bir şey yok kardeşim, gerektiği durumlarda iki kelamımızı ediyoruz işte.

Nasılsın görüşmeyeli?

Ben sigara içki kullanmıyorm ama @clearidas kardeşim gibi bir çay alırım, açık olursa harika olur :ok:

Bende sigara alkol kullanmıyorum ama arada yaparlarsa nargile içiyorum ama çay vazgeçilmez.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,154
Size Çay İçe Durun , Ben Lattenin Gözüne Vuruyorum Şuan :joe:

M Çevrimdışı

Muratti 

Süper Üye
14 Ocak 2018
573

Ado' Alıntı:
Muratti' Alıntı:

Nasılsın görüşmeyeli?

Nasil olalim ayni be ustadim sac bas beyazlatmaya devam. 

@Sota sutlu nescafe latte mi oldu. :lol3:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

Muratti' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Nasılsın görüşmeyeli?

Nasil olalim ayni be ustadim sac bas beyazlatmaya devam. 

@Sota sutlu nescafe latte mi oldu. :lol3:

Biz beyazlatma kısmını geçtik artık dökmeye başladık  :haha:

Geri
Üst Alt