Jeopol' Alıntı:Can sikintisindan boyle bir konu acayim istedim.
Herkes ogrendigi yeni seyleri paylassin, biz de ogrenelim.
Ado' Alıntı:Bir gün bir pitbull saldırırsa ya göz teması kurup ondan korkmadığımı ispat etmem, ya da saldırmaya devam ederse mutlaka ensesinden tutmam ve beklemem gerekiyormuş.
Dğada canlılar yavrularını enselerinden tutarak taşıdığı için bu yöntem hayvanların rahatlamalarını sağlayacak bir hormon salglatıyormuş, kısa bir süre sonra hayvan sakinleşiyormuş.
Ne derece doğru Egemen kardeşim? @clearidas
unreleased' Alıntı::jeo:Ado' Alıntı:Bir gün bir pitbull saldırırsa ya göz teması kurup ondan korkmadığımı ispat etmem, ya da saldırmaya devam ederse mutlaka ensesinden tutmam ve beklemem gerekiyormuş.
Dğada canlılar yavrularını enselerinden tutarak taşıdığı için bu yöntem hayvanların rahatlamalarını sağlayacak bir hormon salglatıyormuş, kısa bir süre sonra hayvan sakinleşiyormuş.
Bu enseden tutma olayının kedilerde işe yaradığını biliyorum, bi’ tutuyorsun hareketsiz bir biçimde kalakalıyorlar, çok sevimliler yahu. :loya:
Pitbullarda ne denli işe yarar onu bilemeyeceğim. :jeo:
Ado' Alıntı:unreleased' Alıntı::jeo:
Bu enseden tutma olayının kedilerde işe yaradığını biliyorum, bi’ tutuyorsun hareketsiz bir biçimde kalakalıyorlar, çok sevimliler yahu. :loya:
Pitbullarda ne denli işe yarar onu bilemeyeceğim. :jeo:
Ayyyy pek sevimli o kedicikler yaaaa, hele o vaşaklar :Evillol:
unreleased' Alıntı:ıAdo' Alıntı:Ayyyy pek sevimli o kedicikler yaaaa, hele o vaşaklar :Evillol:
Hele ki o aslanlar, kaplanlar, çitalar, pumalar… hepsi birbirinden şeker. :jeo:
Ado' Alıntı:Bir gün bir pitbull saldırırsa ya göz teması kurup ondan korkmadığımı ispat etmem, ya da saldırmaya devam ederse mutlaka ensesinden tutmam ve beklemem gerekiyormuş.
Umut Barış' Alıntı:unreleased' Alıntı:ı
Hele ki o aslanlar, kaplanlar, çitalar, pumalar… hepsi birbirinden şeker. :jeo:
Hele bir 50 metre boyları var ki, ay pek tatlılar! :loya:
(Ziyaaa!)
Umut Barış' Alıntı:Ado' Alıntı:Bir gün bir pitbull saldırırsa ya göz teması kurup ondan korkmadığımı ispat etmem, ya da saldırmaya devam ederse mutlaka ensesinden tutmam ve beklemem gerekiyormuş.
Bildiğim kadarıyla Pitbull'ların çene kısmında fazla sayıda sinir var ve bu sayede çok güçlü şekilde ısırabiliyorlar.
Çenesine büyük oranda hasar vermelisiniz.
Mümkünse güçlü keskinlikte bir bıçakla saldırılmalı.
Tabi iyi bir koşucuysanız kaçmak daha mantıklı.
Bu türün neslinin tüketilmesinden yanayım. İnsanlık için tehlikeliler.
Köpek beslemek isteyen sevgisini Golden'la da paylaşabilir.
Bana kızanlar olabilir, aynı görüşte olmak zorunda değiliz.
Ama Pitbull'u dövüş için yetiştirip sokakta zapt edemeyenlerin bir katilden farklı şekilde yargılanmamaları gerektiğini düşünüyorum. :jeo:
Hayvan saldırgan olmayacak biçimde de yetiştirilebiliyormuş fakat bu yine onun çene gücünün aşırı yüksek olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Bebek parçalanma vakaları oldu bolca.
Can güvenliği konusu önemli. Bilgi çağındayız, artık hayvanlar tarafından yok edilme gibi risklerin bizi meşgul etmemesi gerektiğini düşünüyorum. :sırıtma:
unreleased' Alıntı:Umut Barış' Alıntı:Bildiğim kadarıyla Pitbull'ların çene kısmında fazla sayıda sinir var ve bu sayede çok güçlü şekilde ısırabiliyorlar.
Çenesine büyük oranda hasar vermelisiniz.
Mümkünse güçlü keskinlikte bir bıçakla saldırılmalı.
Tabi iyi bir koşucuysanız kaçmak daha mantıklı.
Bu türün neslinin tüketilmesinden yanayım. İnsanlık için tehlikeliler.
Köpek beslemek isteyen sevgisini Golden'la da paylaşabilir.
Bana kızanlar olabilir, aynı görüşte olmak zorunda değiliz.
Ama Pitbull'u dövüş için yetiştirip sokakta zapt edemeyenlerin bir katilden farklı şekilde yargılanmamaları gerektiğini düşünüyorum. :jeo:
Hayvan saldırgan olmayacak biçimde de yetiştirilebiliyormuş fakat bu yine onun çene gücünün aşırı yüksek olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Bebek parçalanma vakaları oldu bolca.
Can güvenliği konusu önemli. Bilgi çağındayız, artık hayvanlar tarafından yok edilme gibi risklerin bizi meşgul etmemesi gerektiğini düşünüyorum. :sırıtma:
Bence de hayvanlar tarafından yok edilmemeliyiz lakin biz de hayvanları yok etmemeliyiz, nesil tüketmek kavramı kulağa çok canice geliyor. isapprove:
unreleased' Alıntı:Umut Barış' Alıntı:Hele bir 50 metre boyları var ki, ay pek tatlılar! :loya:
(Ziyaaa!)
Bakıyorum ki yine gececiyiz Umut bey. :jeo: