hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
4 portal resmi acaba farklı MB şaseleri temsil ediyo

resimler mb70 mb90 mb100 menüleri görünüyor linkler farkli ama
20190214_125714.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çünkü smart operadan kullanıyorsun,usbden denesen :hihi
buradaki mesajda yazdim denedim zaten,
Tak kullan ile denendiginde link büyük ihtimalle hangi tv den ve yazilim versiyonundan acildiysa o tv nin smart menüsünü aciyor, sifre isteme olayi yok.mb95 kartli tv nin v224t ve 366n versiyonunda denendi ayni linkle iki farkli versiyonun smart menüsü acildi.
String kisitlamasi yüzünden mb9x lu kartlarin sansi yok ama mb1xx lü kartlar sw hw profil dosyalarinda oynama yaparak istenilen kart portalina yönlendirme yapilabilir js de portale girmek icin hangi opsiyonlari kontrol ettigi belli cünki.

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
Evet,tivibu hariç evet :)
Belki uzun beklesem açılır,çok beklemedim açıkçası,ama diğerleri olduğuna göre o da açılır :hihi

Çünkü smart operadan kullanıyorsun,usbden denesen :hihi

Adresi kopyaladım,deneyeceğim ?

Biz 9x ler tak-kullan ile çalıştırıyoruz ?

Tvler delirecek sayemizde Labnet :haha1
Napalım abi vestel bu konuda yetersiz elimizden geleni bari biz yapalım ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
resimler mb70 mb90 mb100 menüleri görünüyor linkler farkli ama
buradaki mesajda yazdim denedim zaten,
Tak kullan ile denendiginde link büyük ihtimalle hangi tv den ve yazilim versiyonundan acildiysa o tv nin smart menüsünü aciyor, sifre isteme olayi yok.mb95 kartli tv nin v224t ve 366n versiyonunda denendi ayni linkle iki farkli versiyonun smart menüsü acildi.
String kisitlamasi yüzünden mb9x lu kartlarin sansi yok ama mb1xx lü kartlar sw hw profil dosyalarinda oynama yaparak istenilen kart portalina yönlendirme yapilabilir js de portale girmek icin hangi opsiyonlari kontrol ettigi belli cünki.
Valla süper,büyük büyük işaretledim :)
Aslında bir aralık tarayıcı bilgisini değiştireyim bakalım ne yapacak ?
Napalım abi vestel bu konuda yetersiz elimizden geleni bari biz yapalım ?
Bu tespitine aynen katılıyorum ,hatta yıllarca da yazıyorum :hihi

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Valla süper,büyük büyük işaretledim :)
Benim yazilim tarafiyla ilgili arastirmalarim bugün tv kartini bozmamla bitti,yazilim yüklemesi baslamadan tv elektrik girisini prizden kapattim ama 1 sn bile nand flash i bozmak icin yetiyormus en son onu ögrendim :). Simdi asil ilgi duyup denemedigim alana yönlenecegim büyük ihtimalle; paneli kirik ve saglam iki tv yi birlestirme, buraya üye olma amacim zaten buydu .simdi paneli saglam tv var elimde :) Normalde 15€ civari kullanilmis kart alip takma imkani var ama youtube calismayacagi icin denemek istemiyorum.Size mb9x denemelerde basarilaar

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Benim yazilim tarafiyla ilgili arastirmalarim bugün tv kartini bozmamla bitti,yazilim yüklemesi baslamadan tv elektrik girisini prizden kapattim ama 1 sn bile nand flash i bozmak icin yetiyormus en son onu ögrendim :). Simdi asil ilgi duyup denemedigim alana yönlenecegim büyük ihtimalle; paneli kirik ve saglam iki tv yi birlestirme, buraya üye olma amacim zaten buydu .simdi paneli saglam tv var elimde :) Normalde 15€ civari kullanilmis kart alip takma imkani var ama youtube calismayacagi icin denemek istemiyorum.Size mb9x denemelerde basarilaar
Haydaaa,nasıl oldu bu,geçmiş olsun ya, scarttan yazılım atmayı denesen,madem flash uçtu,bir ihtimal düzelir diye düşünüyorum

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
scarttan yazılım atmayı denesen
portal tv türkiye denemesi sonucu tv resete girdikten sonra tekrar acildiginda internet baglantisi oldugu halde dns kayitlari bos geliyor hem degisikligi kayit etmiyor ve internete baglanmiyor önce yazilimi yeniden yüklemek istedim,ok tusuna basip tv yi actim, sonra profil yüklerim deyip 1 sn icinde elektrigi kestim.tv uctu :) Tv bagimlisi degilim hatta sadece monitör olarak kullaniyorum diyebilirim.
Scarttan yükleme ile ilgili bilgim yok, herhangi bir kaynaga yönlendirirseniz denerim.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
portal tv türkiye denemesi sonucu tv resete girdikten sonra tekrar acildiginda internet baglantisi oldugu halde dns kayitlari bos geliyor hem degisikligi kayit etmiyor ve internete baglanmiyor önce yazilimi yeniden yüklemek istedim,ok tusuna basip tv yi actim, sonra profil yüklerim deyip 1 sn icinde elektrigi kestim.tv uctu :) Tv bagimlisi degilim hatta sadece monitör olarak kullaniyorum diyebilirim.
Scarttan yükleme ile ilgili bilgim yok, herhangi bir kaynaga yönlendirirseniz denerim.
Tüh,hayallah yaaa,acele etmişin...
Sana göndereyim RX-TX scart bağlantısını,arabirim de cp2101,sen kolay bulursun bu arabirimi,en azından kurcalarsın

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
sürükleyici bir roman,
aksiyonu bol bir filim,
iyi oynayan bir Fenerbahçe 'yi izler gibi heyecan içerisinde yeniliyorum konuyu,

her an atomu parçalayacakmışız gibi bir his var içimde !!!

Untitled-1.jpg

G Çevrimdışı

gezgin_ 

Aktif Üye
27 Ara 2017
190
46
İyi akşamlar, bu YouTube de ıptv ile ilgili videolar var . Smartt SS IPTV den kod alip PC de birşeyler yapıyorlar bunlar ucretlimi ? Aşama aşama birşeyler anlatıyor lar. Bunlar güvenilir mi yapan var mı .

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
İyi akşamlar, bu YouTube de ıptv ile ilgili videolar var . Smartt SS IPTV den kod alip PC de birşeyler yapıyorlar bunlar ucretlimi ? Aşama aşama birşeyler anlatıyor lar. Bunlar güvenilir mi yapan var mı .
güvenli, o kod tv ile pc yi eşleştirip iptv dosyasını (.m3u) kolay şekilde pc den tv ye yükleyebilmek için kullanılıyor. ücretsiz.

K Çevrimdışı

kemal31

Yeni Üye
14 Şub 2019
13
34
Hi level tv var maalesef update riskli,
Ssiptv kullanmak istiyorum ama magazada yok bu player ile yapabilir miyim

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hi level tv var maalesef update riskli,
Ssiptv kullanmak istiyorum ama magazada yok bu player ile yapabilir miyim
Bu ottplayerdir,ssıptv tv koduna göre çalışıyor,ama denemekte fayda var,free olanları kullanıyoruz,sıkıntı yok ama ücretlilerde ne yapar bilmiyorum

Geri
Üst Alt