teraspy Çevrimiçi

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,744
65

burada portal selector var.

asıl bomba burada sanırım. bir şekilde tüm portalları tv ye atabilirsek Mb120 yi belki çalıştırabiliriz.
tabi şilemcisi ve ram yeterse tv nin
Evet,asıl bomba burada :)
Teşekkürler sevgili rfve rfve ;
Nasıl,vestel 9090 smartım ;)
smart1.jpg

Diğerleride var ama foto almadım,bu arada tak-kullan smart bu :))

teraspy Çevrimiçi

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,744
65

SMART WEWD SIKINTI OLDUGU ZAMANDA KULLANMAK İYİ GELİR.
Sevgili kurkaya,yukarıdaki linkten sadece ott ve ssiptv çalıştı ,veya bende sadece bunlar çalıştı,LG denemiştim önceden,elimde LG decompres dosyaları var,eline sağlık.
@Herkese;
Bizim interneti- kablonet- gecenin 22'sinde gelip bağladılar,internet geç geldi ama gelir gelmez tüm linkleri denedim :)

geceninbirvakti Çevrimdışı

geceninbirvakti

Aktif Üye
21 Ara 2017
561

JVC MB 130 TV DENENMİŞTİR.
İNTERNET TARAYICIDAN GİRİLDİGİ ZAMAN DA
OTT VE SSİP AÇIYOR

OTT

SSİP TV

SMART WEWD SIKINTI OLDUGU ZAMANDA KULLANMAK İYİ GELİR.

Screenshot_1a999900bcefafcde.png

MB211 de sunucuya bağlanmadı.

bilgisayardan girmeye çalışında şifre istiyor ama tv de google adres çubuğuna yazınca onaylama metni geliyor sonra yine aynı şase içeriğine sahip sadece eski portal menü görünümü ile açılıyor sanırım bu menü görünümü titanium smart menü olsa gerek . Peki kullanıcı adı şifre olarak neyi görüp açıyor bu sistem sw profilde user name ve password işe yaramıyorsa geçişi neye göre yapıyor acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

burada portal selector var.

asıl bomba burada sanırım. bir şekilde tüm portalları tv ye atabilirsek Mb120 yi belki çalıştırabiliriz.
tabi şilemcisi ve ram yeterse tv nin

Bu durum sadece ara yüzümü değiştiriyor yoksa smart içeriğide değişiyor mu?

Moderatör tarafında düzenlendi:
hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Tak kullan ile denendiginde link büyük ihtimalle hangi tv den ve yazilim versiyonundan acildiysa o tv nin smart menüsünü aciyor, sifre isteme olayi yok.mb95 kartli tv nin v224t ve 366n versiyonunda denendi ayni linkle iki farkli versiyonun smart menüsü acildi.
String kisitlamasi yüzünden mb9x lu kartlarin sansi yok ama mb1xx lü kartlar sw hw profil dosyalarinda oynama yaparak istenilen kart portalina yönlendirme yapilabilir js de portale girmek icin hangi opsiyonlari kontrol ettigi belli cünki.

geceninbirvakti

Aktif Üye
21 Ara 2017
561
Tak kullan ile denendiginde link büyük ihtimalle hangi tv den ve yazilim versiyonundan acildiysa o tv nin smart menüsünü aciyor, sifre isteme olayi yok.mb95 kartli tv nin v224t ve 366n versiyonunda denendi ayni linkle iki farkli versiyonun smart menüsü acildi.
String kisitlamasi yüzünden mb9x lu kartlarin sansi yok ama mb1xx lü kartlar sw hw profil dosyalarinda oynama yaparak istenilen kart portalina yönlendirme yapilabilir js de portale girmek icin hangi opsiyonlari kontrol ettigi belli cünki.

şuan zaten mb100 lü kartlar user name sw deki oynamalarla MB211 şase olarak gösterilip onun portalından yararlandırılıyor diye biliyorum.
acaba bu denendiğinde yine aynı portalamı bağlanır yada sizinde dediğiniz gibi mb9x lerde iki samart çıktı dediniz belki 4 portal resmi acaba farklı MB şaseleri temsil ediyor olmasın yok ya yine çok uçtum ? arayüz gibi skin değişikliği olabilir ama resimlerde 4. resim farklı uygulamalardan oluşuyor gibi ?

rfve Çevrimdışı

rfve

Aktif Üye
26 Şub 2018
330
1- Linki kopyaladım txt olarak hemen :)
2- Benim de en çok yaptığım olaydır, "/ " dan sonra silip ne var ne yok görmek isterim,dürtü herhalde bizdeki :haha1
3- Ben halen portala girişte şifre istemediği konusunda ısrar ediyorum :)

aynen bende de o dürtü var. hemen kurcalarım / dan öncekileri sonrakileri falan.

Evet,asıl bomba burada :)
Teşekkürler sevgili rfve rfve ;
Nasıl,vestel 9090 smartım ;)
smart1.jpg

Diğerleride var ama foto almadım,bu arada tak-kullan smart bu :))

Bombayı patlattın yine üstad . uygulamaları deneyebildinmi ? çalışıyorlarmı

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
20190214_072114.jpg

smarttv tarayicisina portaltv.tv adresini yazdigimizda smartmenü degisiyor netflix yine calismiyor büyük ihtimalle kartlara göre mnü degisecektir,denemek isteyen olur belki.
ek:resimde görünen linki laptopda yazdigimizda yine sifre istiyor teraspy teraspy

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Seninki hangi kart ?
diğer uygulamalar çalışıyormu ? yoksa sadece netflixmi açılmıyor
mb95 benim kartim bazi uygulamalar calisiyor evet,

20190214_075220.jpg

netflixe tiklayinca indirme dstegi yok uyarisi geliyor

20190214_080426.jpg

bu menü tv de ülkeyi türkiye secince gelen menü fakat kumanda calismiyor vestel smart app da is görmüyor ve tv resete giriyor,js deki komutlar ile ülke kontrolü yapiyor ve benim ip tr olmadigi icin islem yaptirmiyor büyük ihtimalle.

Son düzenleme:

geceninbirvakti

Aktif Üye
21 Ara 2017
561

Opera-Anlik-Goruntu_2019-02-14_113352_andromeda.portaltv.tv.png

bu hangi şasenin market görüntüsü, bu mantıkta sw değiştirmeden tüm şaselerin bu tarz içerklerine ulaşabilme şansımız var gibi görünüyor ve eğer ulaşırsak istediğimiz uygulamayı kullanabiliriz gibi geliyor bana, şimdilik bir düşünceden ibaret benimkisi ? akşama MB211 de deneyeceğim

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
sw değiştirmeden tüm şaselerin
Portal tv sayfasinda js uygulamalariyla tv nin mesala auth.js kodlariyla erisim hakki olup olmadigini veya hangi portala yönlendirilecegini anliyor ve bunu televizyonun hw sw dosylarindaki string degerleriyle yazili olan degerleri kontrol ederek yapiyor. linki direk yazdigimizda laptopda sifreli sayfanin acilmasi bu yüzden.MB9xx lu kartlarin string degerleri 4 karakterli ,mb1xx liler 5 karakterli mb 100 mb 211 cekirdek yazilimla zaten oluyordu, mb130un profil degerlerini mb100 e ekleyip hw sw dosyasina ekleyip bakmak lazim smart menü aciliyor mu?
Riskli olabilir profillerle oynanacak cünki,elinde full yazilimi olmayan ve cikacak sorunu kendisi cözemeyecek olan denemesin derim.bu arada portal sayfasinin hangi degerleri kontrol ettiginizide bilmeniz lazim.

teraspy Çevrimiçi

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,744
65
aynen bende de o dürtü var. hemen kurcalarım / dan öncekileri sonrakileri falan.
Bombayı patlattın yine üstad . uygulamaları deneyebildinmi ? çalışıyorlarmı
Evet,tivibu hariç evet :)
Belki uzun beklesem açılır,çok beklemedim açıkçası,ama diğerleri olduğuna göre o da açılır :hihi
smarttv tarayicisina portaltv.tv adresini yazdigimizda smartmenü degisiyor netflix yine calismiyor büyük ihtimalle kartlara göre mnü degisecektir,denemek isteyen olur belki.
mb95 benim kartim bazi uygulamalar calisiyor evet,
netflixe tiklayinca indirme dstegi yok uyarisi geliyor
Çünkü smart operadan kullanıyorsun,usbden denesen :hihi
JVC MB 130 TV
Adresi kopyaladım,deneyeceğim ?
bu hangi şasenin market görüntüsü, bu mantıkta sw değiştirmeden tüm şaselerin bu tarz içerklerine ulaşabilme şansımız var gibi görünüyor ve eğer ulaşırsak istediğimiz uygulamayı kullanabiliriz gibi geliyor bana, şimdilik bir düşünceden ibaret benimkisi ? akşama MB211 de deneyeceğim
Biz 9x ler tak-kullan ile çalıştırıyoruz ?
hocam bu tv nin swprofile dosyasını bana gönderebilirmisin ?
Tvler delirecek sayemizde Labnet :haha1

Geri
Üst Alt