hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
Linkler haric hersey var ama bazi seyleri arastirma icin yönlendirdi beni, sonuc cikarsa paylasirim.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.yükledim,kurcala bakalım
Linkler haric hersey var ama bazi seyleri arastirma icin yönlendirdi beni, sonuc cikarsa paylasirim.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.yükledim,kurcala bakalım
Jpeg derken? yaptığım resimmi çıkıyor usb takınca ,yoksa bellekteki farklı resimmi?Mb211 denedim takınca sadece jpeg çıkıyor tv Toshiba bu arada
Zaten kurcala demiştim,linkleri portal.tv adresinden alıyor,resimlere kendi yaptığın linkleri vereceksin ,aslında bunu yapacaksın :Linkler haric hersey var ama bazi seyleri arastirma icin yönlendirdi beni, sonuc cikarsa paylasirim.
Gelen dosyada smarttv menüsü sablon olarak hazir sadece hangi web sitesini tv de calistirabiliyorsak onun resimi ve linkini ekleyecegiz onda problem yok zaten,problem tv de calisacak sekilde linkleri ayarlayabilmek.Zaten kurcala demiştim
Bir ara bakayım,elimde neler varGelen dosyada smarttv menüsü sablon olarak hazir sadece hangi web sitesini tv de calistirabiliyorsak onun resimi ve linkini ekleyecegiz onda problem yok zaten,problem tv de calisacak sekilde linkleri ayarlayabilmek.
Sorma,aslında bulabilsek,ki ben LGnin yazılımını decompres olarak elde ettim
Netflix için farklı adres yoktur sanırım,pcdeki gibimi adresi,biliyormusun?
Şimdi inceledimde android için bu,apk yani,ama acaba açıllıp içinden alınacak dosya varmı bilememZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.böyle bir site buldum.
sitede tarayıcı aracılığı ile TV ye uygulama yüklemeden bahsedilmiş. henüz denemedim ancak kaynak kodları alınarak tak
kullan şekilde yapılabilir düşüncesindeyim.
Denemen lazım,birkaç kb lık dosyaMb90 kartlı TV de çalışırım acaba
Şimdi inceledimde android için bu,apk yani,ama acaba açıllıp içinden alınacak dosya varmı bilemem
Tamam,... şu internet bağlansa indip çözerdim apkyı,belki htmldirben çok inceleyemedim iş yerindeyim. evde müsait zamanda tarayıcıdan açıp yükle falan demek lazım neler yapıyor falan.
uygulamaların adresleri için bakıyorum aslında light veya mobile sürümleri gibi birşey elde etmeye
çalışıyorum
hosbulduk ;Bizim meshur mb9x lerde bile portala giriste kullanici isimi ve sifre istendigine göre ,diger tv portallarida lisans anlasmalari yüzünden girisi büyük ihtimalle sifreli yapmistir yani adresi bulmak yeterli olmamasi lazim .
Diger alternatif ; apk hazirlayan programlarla app hazirlayip lokal hosta yükleyip calistirmak burdada lisans olmadigi icin yasal olmadigi ve tehlikeli oldugunu paylasmislar.
Bu durumda mb9x ler icin fazla secenek kalmiyor gibi görünüyor.Tahminimce parali üyelik isteyen Netflix gibi uygulamalar tak kullanla büyük ihtimalle calisabilir daha cok üyeye ulasabilmek icin düsük performansli cihazlarda calismasi sirket tarafindan tercih edilmis olma imkani yüksektir, denemek lazim.
Bizde portal için şifre istemiyor bence,core.js içinde