rfve Çevrimdışı

rfve

Aktif Üye
26 Şub 2018
330

klasörü aldında birçok dosyalar var. incelenerek bişeyler çıkartılabilir.

mesela burayı tak kullana atabiliriz

KrMqWU.jpg

biraz inceleyince youtube un tv de uygulamasının aşağıdaki adrese gittiğini öğrendim mesela

Buda sinetrailer in adresi ;

cykINx.jpg

geceninbirvakti Çevrimdışı

geceninbirvakti

Aktif Üye
21 Ara 2017
561

KrMqWU.jpg

biraz inceleyince youtube un tv de uygulamasının aşağıdaki adrese gittiğini öğrendim mesela

Aynı test ekranının MB211 olanını elde edebilirsek, o zaman orada bulunan SSIP tv nin portal adresini alıp tak çalıştır yapabiliriz gibi geliyor bana.

rfve Çevrimdışı

rfve

Aktif Üye
26 Şub 2018
330

burada portal selector var.

asıl bomba burada sanırım. bir şekilde tüm portalları tv ye atabilirsek Mb120 yi belki çalıştırabiliriz.
tabi şilemcisi ve ram yeterse tv nin

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Netflix veya diger applerin tv ye göre aktif pasif olusu buradaki kaynak koddan belli,sanirim sadece linki bulmakla sorun hallolmayacak .
Yukardaki paylastigim linkte app resimlerine gittigimizde linklerinin aktif oldugu belli fare imgeci cikiyor, kaynak koda baktigimda yine linkler görünmüyor.

try {
var customer = tvpreference.getCustomerName.toString();
} catch (e) { }

try {
var mainBoard = tvpreference.getMainboardName.toString();
} catch (e) { }

function StartTest() {
try {
TvBasedApplications.push(new application("MAC", document.getElementById("vestelDevice").getMACID()));
} catch (ex) {
TvBasedApplications.push(new application("MAC", "UNDEFINED"));
}

try {
if (profile.openbrowserstatus == 1) {
TvBasedApplications.push(new application("Browser (Google, Yandex)", "True"));
}
else {
TvBasedApplications.push(new application("Browser (Google, Yandex)", "False"));
}
} catch (ex) { }

try {
if (profile.netflixstatus == 1) {
TvBasedApplications.push(new application("Netflix", "True"));
}
else {
TvBasedApplications.push(new application("Netflix", "False"));

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Tak kullan ile vewd puhutv anasayfalari aciliyor ilk denemede ama 2. kez denemek istendiginde linklere ulasim kapaniyor,youtube hic acilmadi ama alttaki paylastigin direk linki ekledigimde aciliyor ama eskisiyle ayni iskenceli durum devam ediyor...Youtube flash video oynatma sisteminden html5 kodlu oynatici sisteme gectigi icin problem yasaniyor büyük ihtimalle ..

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,747
65
Bu arada tak kullandaki index.html de bgcolor komutuyla bir ilgilenirseniz.
Arkaplan rengi komutu derken :)

burada portal selector var.asıl bomba burada sanırım.

Valla boşuna dememişler,1 elin nesi var ,2 elin sesi var diye ,hadi bakalım neler çıkacak daha :))

Netflix veya diger applerin tv ye göre aktif pasif olusu buradaki kaynak koddan belli,sanirim sadece linki bulmakla sorun hallolmayacak .
Yukardaki paylastigim linkte app resimlerine gittigimizde linklerinin aktif oldugu belli fare imgeci cikiyor, kaynak koda baktigimda yine linkler görünmüyor.
Tv içindeki index,bence dediğim gibi bizi portal.tv ye gönderiyor,bunda ısrarcıyım :)
Tak kullan ile vewd puhutv anasayfalari aciliyor ilk denemede ama 2. kez denemek istendiginde linklere ulasim kapaniyor,youtube hic acilmadi ama alttaki paylastigin direk linki ekledigimde aciliyor ama eskisiyle ayni iskenceli durum devam ediyor...Youtube flash video oynatma sisteminden html5 kodlu oynatici sisteme gectigi icin problem yasaniyor büyük ihtimalle ..
İnternetim bağlansın,tüm bu verdiklerinizi deneyeceğim :))

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Tv içindeki index,bence dediğim gibi bizi portal.tv ye gönderiyor,bunda ısrarcıyım :)

"""yukardaki script linkine yönlendiriyor bizi "" bu mesajimda paylastim evet portaltv ye gidiyor portal dosyasindaki js ile ve aciln sayfa kullanici isimi ve sifre istiyor.bizim tvler portaldeki linki kullanabilmek icin bir cok ön elemeden geciyor yani ,biz sadece linkii bularak konuyu cözecebilecegimizi düsünüyoruz.Bence bizim light versiyon veya mobil versiyon linkiyle arastirma yapmamiz gerek diye düsünüyorum ama bu seferde büyük ihtimalle görüntü tv de olacagi icin kalite cok bozulacaktir.Ben kendi adima kendi tv mde youtube un calismayacagini biliyorum artik ,büyük ihtimalle netflixde calismayacak takkullana " "linkini ekledigimde kayit sayfasindan baska sayfalarida acabildim cok yavasti..

bgcolor bende yazi olarak cikiyordu hatali görünüyordu ,index i az önce tekrar indirdim sorun yoktu büyük ihtimalle linkleri eklerken ben bir kismini degistirmis olabilirim.

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Aslında adresteki portal.tv
internetiniz geldiginde buradaki dosyalari bir inceleyin sonuc olarak benden daha bilgilisiniz bu konuda,komutlarin ne anlama geldigini daha iyi biliyorsunuz. bazi dosyalara erisim var mesala komple winx cizgi film dosyalari seyredilebiliyor.Bu sayfaya rtfe nasil ulasabildi ögrenebilirseniz belki diger sayfalarada erisim saglayabilirsiniz.:)
buradaki sayfa mb100 test icin olusturulmus sitenin dosylarinin oldugu alan, belki mb100 kullanici isimi ve sifreleri ise yarayabilir profil dosyalarindaki.

C Çevrimdışı

Crysis

Kayıtsız / Doğrulanmamış

JVC MB 130 TV DENENMİŞTİR.
İNTERNET TARAYICIDAN GİRİLDİGİ ZAMAN DA
OTT VE SSİP AÇIYOR

OTT

SSİP TV

SMART WEWD SIKINTI OLDUGU ZAMANDA KULLANMAK İYİ GELİR.

Screenshot_1a999900bcefafcde.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43

JVC MB 130 TV DENENMİŞTİR.
İNTERNET TARAYICIDAN GİRİLDİGİ ZAMAN DA
OTT VE SSİP AÇIYOR

OTT

SSİP TV

SMART WEWD SIKINTI OLDUGU ZAMANDA KULLANMAK İYİ GELİR.

Screenshot_1a999900bcefafcde.png

WhatsApp-Image-2018-01-24-at-11.22.36.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,747
65
1- internetiniz geldiginde buradaki dosyalari bir inceleyin sonuc olarak benden daha bilgilisiniz bu konuda,komutlarin ne anlama geldigini daha iyi biliyorsunuz. bazi dosyalara erisim var mesala komple winx cizgi film dosyalari seyredilebiliyor.2- Bu sayfaya rtfe nasil ulasabildi ögrenebilirseniz belki diger sayfalarada erisim saglayabilirsiniz.:)
buradaki sayfa mb100 test icin olusturulmus sitenin dosylarinin oldugu alan, 3- belki mb100 kullanici isimi ve sifreleri ise yarayabilir profil dosyalarindaki.
1- Linki kopyaladım txt olarak hemen :)
2- Benim de en çok yaptığım olaydır, "/ " dan sonra silip ne var ne yok görmek isterim,dürtü herhalde bizdeki :haha1
3- Ben halen portala girişte şifre istemediği konusunda ısrar ediyorum :)

Geri
Üst Alt