rica ederim,Hocam cevap için teşekkürler onerebileceginiz bir link var mı ?
link ten kastınız .m3u mu diyorsunuz ?
rica ederim,Hocam cevap için teşekkürler onerebileceginiz bir link var mı ?
Hocam ben pek anlamadım m3u sadece bir kere YouTube izleyerek TV de ıptv kodunu PC de yazarak yapmaya çalıştım bir video da IPTV kanalları ekle vs şeyler vardı bıraktim bende hani nasıl ekleneceği vede güven anlamında sorun olur diye bıraktım .rica ederim,
link ten kastınız .m3u mu diyorsunuz ?
Hocam ben pek anlamadım m3u sadece bir kere YouTube izleyerek TV de ıptv kodunu PC de yazarak yapmaya çalıştım bir video da IPTV kanalları ekle vs şeyler vardı bıraktim bende hani nasıl ekleneceği vede güven anlamında sorun olur diye bıraktım .
hocam cok tesekkür edrim bir deneyecegim bakalım yapabilecekmiyim .videosuz anlatmaya çalıştım, idare et =)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu siteye gir,- tv de ssiptv uygulamasını aç,
- tv de açılan uygulamadaki ayarlar kısmında get code yazan yere tıkla,
- çıkan kodu pc de açtığın sayfadaki enter connection code yazan yere yazıp add device de,
- tv ismi çıktığında (mb130 mesela) open e tıkla, .m3u dosyasını bul, seç,
- liste web sayfasında açıldığında (karşıya yükleme tamamlandığında) save ile kaydet,
- tv yi fişinden kapat/aç,
JVC MB 130 TV
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
VavvvvvvVee Karşınızda Tak-Kullan Netflix
Vestel 47PF9090
Vavvvvvv
Tamam,ben bu işi bırakıyorum
Yav,süper oldu bu iş,adresi ver bari banada
Üyeliğim olsa denerdim,ama çalışıyor yani yavaşta olsa değilmiTak kullana klasik tarayıcı netflix adresini attım çalıştı
Ancak benim net kağnı gibi sayfa zor yükleniyor
Üyeliğim olsa denerdim,ama çalışıyor yani yavaşta olsa değilmi
Tamamdır,aldım hesabı hemen deniyorum bakalım,portal tipi yani değilmi? ,olsa daha iyi olur bizim kartlar için