teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hocam ottplayerle ilgili sıkıntı yok anlatmaya çalıştığım wevd store'dan ottplayeri açınca tvnin internet tarayıcısının geçmişinde ottplayerin widget linkleri çıkıyor yani wevd aslında tarayıcı üzerinden açıyor. Acaba netflix olan arkadaşlar netflixi açtıktan sonra tarayıcı geçmişini kontrol edebilirler mi widget linkleri çıkıyor mu diye? Belki bu şekilde tak çalıştır netflix de olur.
Tv de smart ile olan netflix için tv içinde sarttifika dosyaları var,ücretli üye olunuyor ama her smartta izlenemiyor,saçma bence,bu konuda acele yazmayayım ama bence bu serttifika dosyaları olmadan izlenemez herhalde şimdilik...
Yukarıda LG TV ve cihazlar için smart uygulamalar mevcut. LG televizyon ile eşleşince indirme linkleri çıkabilir.
Ben üyelik açtım ancak indirme butonları çıkmıyor.
indirebilirsek inceleme şansımız olur ve yeni uygulamalar için ışık tutabilir.
Bu linkte app tanıtımları var,bende 47LM660 tvnin tüm kodları var,app resimleri de var,ama komik gelecek ama sadece accu hava durumu aktif :),diğerlerinin linkleri yok.
Biz smart tuşuna basınca ssiptv ya da ottplayer ilk seçenekler arasına gelsin dedik, bunlar vewd i de oradan kaldırmışlar. 3 adım oldu şimdi 4-5 adım.
Ciddi ciddi Vestel den birileri burayı okuyup takip ediyor ama feyz alıp iş yapmaya değil bildiğin tşk geçmeye sanki =D
Yeni yazılımlarda en alta alacaklar galiba,tüm wevd yeşil tuşun içinde olacak gibime geliyor :) demedi deme :))

C Çevrimdışı

Crysis

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Opera-Anlik-Goruntu_2019-02-19_010159_www.portaltv.tv.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
C Çevrimdışı

Crysis

Kayıtsız / Doğrulanmamış
.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Olitos Çevrimdışı

Olitos 

Aktif Üye
16 Şub 2019
219
Aslında Tv'yi PC üzerinden ethernet köprüsü yapıp internete bağladıktan sonra Fiddler vb. bi programla TV'nin trafik akışını izlemeye alarak denemek lazım. Bakalım uygulamaları falan açarken nerelere verip gönderip alıyor. Müsait bir zamanda denemek istiyorum. Özellikle Tivibu vb. uygulamalara bu şekilde ulaşabileceğimizi düşünüyorum. Çoğu uygulama HTML5 altyapısıyla çalışıyor gibi görünüyor.

Olitos Çevrimdışı

Olitos 

Aktif Üye
16 Şub 2019
219
Bu resmide şuraya bırakayım dursun şimdilik....
Çalışmaya devam.
(Bu arada eklenmesini istediğiniz uygulamalar varsa öncelikle onlara yoğunlaşalım.

5Lwhgv.jpg
Elinize sağlık kolay gelsin. OTTPlayer, Netflix ,Tivibu, BluTV, PuhuTV, BeinSports uygulamaları zannımca herkes tarafından ilgi görecektir.

geceninbirvakti Çevrimdışı

geceninbirvakti

Aktif Üye
21 Ara 2017
561
Çalışmaya devam.
(Bu arada eklenmesini istediğiniz uygulamalar varsa öncelikle onlara yoğunlaşalım.

5Lwhgv.jpg

Düşünüyorum da tak çalıştır mantığında kendi smartımızı yapmış olsak tabi ki mükemmel bir şey olurdu , ama sistem şase numarasına göre hizmet verdiği için yine çalışmama durumu yaşanır gibi geliyor ? cihazınız uyumlu değildir uyarısı alırız gibi.

Olitos Çevrimdışı

Olitos 

Aktif Üye
16 Şub 2019
219
Düşünüyorum da tak çalıştır mantığında kendi smartımızı yapmış olsak tabi ki mükemmel bir şey olurdu , ama sistem şase numarasına göre hizmet verdiği için yine çalışmama durumu yaşanır gibi geliyor ? cihazınız uyumlu değildir uyarısı alırız gibi.
Oraya kadar gelelim de useragent vs. onun bi çaresi bulunur hocam :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Aslında Tv'yi PC üzerinden ethernet köprüsü yapıp internete bağladıktan sonra Fiddler vb. bi programla TV'nin trafik akışını izlemeye alarak denemek lazım. Bakalım uygulamaları falan açarken nerelere verip gönderip alıyor. Müsait bir zamanda denemek istiyorum. Özellikle Tivibu vb. uygulamalara bu şekilde ulaşabileceğimizi düşünüyorum. Çoğu uygulama HTML5 altyapısıyla çalışıyor gibi görünüyor.
Eee,hadi bakalım bak senden de bekliyoruz birşeyler o zaman ?
Çalışmaya devam.
:cak
Sevgili rfve rfve ,biz 9x şaseler aslında çok şanslıyız çok :affet :hihi

Geri
Üst Alt