teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Tv de smart ile olan netflix için tv içinde sarttifika dosyaları var,ücretli üye olunuyor ama her smartta izlenemiyor,saçma bence,bu konuda acele yazmayayım ama bence bu serttifika dosyaları olmadan izlenemez herhalde şimdilik...Hocam ottplayerle ilgili sıkıntı yok anlatmaya çalıştığım wevd store'dan ottplayeri açınca tvnin internet tarayıcısının geçmişinde ottplayerin widget linkleri çıkıyor yani wevd aslında tarayıcı üzerinden açıyor. Acaba netflix olan arkadaşlar netflixi açtıktan sonra tarayıcı geçmişini kontrol edebilirler mi widget linkleri çıkıyor mu diye? Belki bu şekilde tak çalıştır netflix de olur.
Bu linkte app tanıtımları var,bende 47LM660 tvnin tüm kodları var,app resimleri de var,ama komik gelecek ama sadece accu hava durumu aktif ,diğerlerinin linkleri yok.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Yukarıda LG TV ve cihazlar için smart uygulamalar mevcut. LG televizyon ile eşleşince indirme linkleri çıkabilir.
Ben üyelik açtım ancak indirme butonları çıkmıyor.
indirebilirsek inceleme şansımız olur ve yeni uygulamalar için ışık tutabilir.
Yeni yazılımlarda en alta alacaklar galiba,tüm wevd yeşil tuşun içinde olacak gibime geliyor demedi deme )Biz smart tuşuna basınca ssiptv ya da ottplayer ilk seçenekler arasına gelsin dedik, bunlar vewd i de oradan kaldırmışlar. 3 adım oldu şimdi 4-5 adım.
Ciddi ciddi Vestel den birileri burayı okuyup takip ediyor ama feyz alıp iş yapmaya değil bildiğin tşk geçmeye sanki =D