geceninbirvakti Çevrimdışı

geceninbirvakti

Aktif Üye
21 Ara 2017
561
JVC MB 130 TV

Opera-Anlik-Goruntu_2019-02-14_113352_andromeda.portaltv.tv.png

Sayın teraspy teraspy ve rfve rfve MB130dan arkadaşın bulduğu bu işlem üzerinde durmalıyız aslında.
Acaba bu dosyayı hangi dosya yolundan bulmuş olabilir.
Bu dosyaya ulaşan arkadaş sw yada hw den nasıl ulaştığına siz değerli üstatlar bulabilirsiniz bence.

Ve tüm şaselerin bu dosyalarına ulaştığımızda artık smart derdimiz kalmayacağını düşünüyorum.

Olitos Çevrimdışı

Olitos 

Aktif Üye
16 Şub 2019
219
Aslında Wevd App Store'den OTT Player'i açıp kapattıktan sonra TV'nin tarayıcısına girip geçmişe tıkladığınızda OTT Player'in widget linklerine ulaşabiliyorsunuz tesadüfen farketmiştim. Yani uygulama aslında iframe mantığıyla browser üzerinden çalışıyor. Fakat benim kart mb95 olduğundan netflix vs. için deneme yapamadım. Netflix olan modelleri kullanan arkadaşlar deneyebilirler mi? Belki Netflix'in de widget linklerine ulaşabiliriz bu yolla.

geceninbirvakti Çevrimdışı

geceninbirvakti

Aktif Üye
21 Ara 2017
561
Aslında Wevd App Store'den OTT Player'i açıp kapattıktan sonra TV'nin tarayıcısına girip geçmişe tıkladığınızda OTT Player'in widget linklerine ulaşabiliyorsunuz tesadüfen farketmiştim. Yani uygulama aslında iframe mantığıyla browser üzerinden çalışıyor. Fakat benim kart mb95 olduğundan netflix vs. için deneme yapamadım. Netflix olan modelleri kullanan arkadaşlar deneyebilirler mi? Belki Netflix'in de widget linklerine ulaşabiliriz bu yolla.

bu hafta bu Netflix durumu artık bir çözüme ulaşır düşüncesindeyim. Bende merak ettim şu widget durumunu ama asıl en çok merak ettiğim durum @kurkaya arkadaşımızın aşağıdaki bölümü hangi dosyadan nasıl buldu ?

JVC MB 130 TV

Opera-Anlik-Goruntu_2019-02-14_113352_andromeda.portaltv.tv.png

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sayın teraspy teraspy ve rfve rfve MB130dan arkadaşın bulduğu bu işlem üzerinde durmalıyız aslında.
Acaba bu dosyayı hangi dosya yolundan bulmuş olabilir.
Bu dosyaya ulaşan arkadaş sw yada hw den nasıl ulaştığına siz değerli üstatlar bulabilirsiniz bence.

Ve tüm şaselerin bu dosyalarına ulaştığımızda artık smart derdimiz kalmayacağını düşünüyorum.
Benim yazılımını dump ettiğim mb9x tvlerde yok bu smart görseli,swden zor alınır,hele MBxxx serisinden hiç alınmaz :)
Konunun başında link vermşitim,free serverlerde deneyebilirsin MB95 ile :)

Olitos Çevrimdışı

Olitos 

Aktif Üye
16 Şub 2019
219
Konunun başında link vermşitim,free serverlerde deneyebilirsin MB95 ile :)

Hocam ottplayerle ilgili sıkıntı yok anlatmaya çalıştığım wevd store'dan ottplayeri açınca tvnin internet tarayıcısının geçmişinde ottplayerin widget linkleri çıkıyor yani wevd aslında tarayıcı üzerinden açıyor. Acaba netflix olan arkadaşlar netflixi açtıktan sonra tarayıcı geçmişini kontrol edebilirler mi widget linkleri çıkıyor mu diye? Belki bu şekilde tak çalıştır netflix de olur.

rfve Çevrimdışı

rfve

Aktif Üye
26 Şub 2018
330

Yukarıda LG TV ve cihazlar için smart uygulamalar mevcut. LG televizyon ile eşleşince indirme linkleri çıkabilir.
Ben üyelik açtım ancak indirme butonları çıkmıyor.
indirebilirsek inceleme şansımız olur ve yeni uygulamalar için ışık tutabilir.

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
Biz smart tuşuna basınca ssiptv ya da ottplayer ilk seçenekler arasına gelsin dedik, bunlar vewd i de oradan kaldırmışlar. 3 adım oldu şimdi 4-5 adım.

Ciddi ciddi Vestel den birileri burayı okuyup takip ediyor ama feyz alıp iş yapmaya değil bildiğin tşk geçmeye sanki =D

Geri
Üst Alt