Portal tipi yaparız üstad index i düzenlediğimiz zaman iş tamam
Olursa paylaşırız zaten mutlaka denemeler tam oturmadı henüz,test aşamasında dahav
Demek isterim paylaşabileceğiniz bir dosya var mı acaba?
JVC MB 130 TV
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Aslında Wevd App Store'den OTT Player'i açıp kapattıktan sonra TV'nin tarayıcısına girip geçmişe tıkladığınızda OTT Player'in widget linklerine ulaşabiliyorsunuz tesadüfen farketmiştim. Yani uygulama aslında iframe mantığıyla browser üzerinden çalışıyor. Fakat benim kart mb95 olduğundan netflix vs. için deneme yapamadım. Netflix olan modelleri kullanan arkadaşlar deneyebilirler mi? Belki Netflix'in de widget linklerine ulaşabiliriz bu yolla.
JVC MB 130 TV
tak kullan şekilde görüntüyü de netleştirebilir miyiz_?
Zeki Müren 'de bizi görebilecek mi_? =D
Maalesef onun olacağını düşünmüyorum
Benim yazılımını dump ettiğim mb9x tvlerde yok bu smart görseli,swden zor alınır,hele MBxxx serisinden hiç alınmazSayın teraspy ve rfve MB130dan arkadaşın bulduğu bu işlem üzerinde durmalıyız aslında.
Acaba bu dosyayı hangi dosya yolundan bulmuş olabilir.
Bu dosyaya ulaşan arkadaş sw yada hw den nasıl ulaştığına siz değerli üstatlar bulabilirsiniz bence.
Ve tüm şaselerin bu dosyalarına ulaştığımızda artık smart derdimiz kalmayacağını düşünüyorum.
Konunun başında link vermşitim,free serverlerde deneyebilirsin MB95 ileAslında Wevd App Store'den OTT Player'i açıp kapattıktan sonra TV'nin tarayıcısına girip geçmişe tıkladığınızda OTT Player'in widget linklerine ulaşabiliyorsunuz tesadüfen farketmiştim. Yani uygulama aslında iframe mantığıyla browser üzerinden çalışıyor. Fakat benim kart mb95 olduğundan netflix vs. için deneme yapamadım. Netflix olan modelleri kullanan arkadaşlar deneyebilirler mi? Belki Netflix'in de widget linklerine ulaşabiliriz bu yolla.
Konunun başında link vermşitim,free serverlerde deneyebilirsin MB95 ile
MB95 smart konusunda acayip yetersiz kaldığı için IPTV işlerine heves falan etmiyorum.
İleride Android kutu alırsam o zaman girişirim.
Sağol yine de paylaşımın için.
(Smarta girince camdan atasım geliyor TV'yi çaktırmayalım. )