Samurai
Moderatör
- 3 Ağu 2021
- 2,937
- 41
Sizinle 2021 yılında halen protein tozu konusunu tartışıyor olmaktan bile utanıyorum esasında. Ben size özellikle bir hekimin videosunu paylaştım fakat böyle olacağını tahmin etmiştim.Bu yeni yetme doktoru dikkate almam kusura bakmayın. En büyük hata bilmeden yargılamak. Ben vücut geliştirme sporunu yapmış ve öyle ucundan kıyından değil çok doğru bir şekilde yapmış biriyim, geçirdiğim ameliyat ve bazı nedenlerden bıraktım,iğne, steroid asla kullanmadım ama bir ara protein tozu kullandım o da bu açıklamalardan sonra araştırdım ve kesinlikle bir daha kullanmadım. Zaten sadece hayvansal protein olmak zorunda olmadığınıda anladım ama tercihim yumurta oldu genelde. Ben protein tozlarıni çok iyi bilirim Hollanda her markette var, normal bim, migros, şok tarzı marketlerde bile bulabiliyoruz ve çokta ucuz hatta aldığım yumurtadan bile ucuza gelir belkide ama ben kullanmayı bıraktım . Sadece siz yapmıyor araştırmıyorsunuz. Biri bana onca başarıya imza atmış yılları bu meslekte geçmiş bir profesöre saçma sapan şeyler gelen birini dikkate almam, şuan yazmam bile zaman kaybı. Dünyada 2 çeşit doktor vardır biri gıda sektörüne, zararlı olduğunu bildiği halde bazı şeylere çanak tutan doktorlar ve birde sonu ne olursa olsun doğruyu söyleyen doktorlar. Sizin önce bunun farkına varmaniz ve insanların sporla uğraşıp uğraşmadigini, neleri okuyup neleri araştırmadigini bilmeden ahkam kesme iz. Ben her doktora inanmam geçmişine bakarim, çarktan yanami halktan yanami bakarim ?o yüzden yazdıklarınız karşısında size daha fazla zaman ayırmak istemiyorum. Sağlıcakla kalın
Şimdi buraya Mehmet Öz'ün videosunu da koysam siz yine kendi kafanızın dikine gideceksiniz. Ağır Yaşamlar programındaki Dr. Younan Nowzaradan bile neredeyse bir çok hastasına whey protein takviyesi veriyor fakat Mehmet Öz gibi siz onu da yetersiz bulursunuz. Çünkü kafa şartlanmış bir kere.