Biontech Aşısı İle İlgili Söylentiler

Aşı Hakkındaki Düşünceniz nedir?

• Aşı sıram geldi ve aşı oldum

• Aşı sıram gelmedi ve olacağım

• Aşı Olmayacağım

• Karasızım

• Dıj Güjlerin İşi Bunlar

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Yapılabilecek en faydalı iş hastanede aşı olmak ve 1 saat hastaneden ayrılmamak.
Kesinlikle öyle, bana yarım saat bekle dediler. Dün resmi tatil olunca pek insan yoktu, bekledim. Kalabalıksa dışarı çıkmak lazım, içerisi ana baba günü gibi oluyor.

Evet haftasonu eşimle çanakkale , bozcaada , gökçeada ya gittik.Her yerde gördüğümüz manzara maske mesafenin olmamasıydı.Üzücüdür ki bizde sıcaktan dolayı pek dikkat edemedik.İnsan birazda rehavete kapılıyor malasef.Ama gezmek iyi geldi :)
Şimdi yazıyorum ve topa tutulacağımı biliyorum lakin nedense halen maskeye inancım yok.
En azından toplumumuzda kullanıldığı şekli ile kesinlikle yok yani :)

Maske bizde sadece ceza yememe aracı o kadar.

İyi gezmeler olsun bu arada sevgili mert :ok

Dün 2. doz aşımı oldum. Kol ağrısı dışında bir şikayetim yok çok şükür. Sadece ağrı ilkine göre biraz fazla. Alerjiniz varsa e nabız sistemine kaydedin. Genelde soruyorlar ama yine de garanti olsun :)
Geçmiş olsun. Tebrik ederim kararınızdan ötürü.

Şimdi yazıyorum ve topa tutulacağımı biliyorum lakin nedense halen maskeye inancım yok.

Ne sosyal mesafe, ne maske.
Ölen öldüğüyle kalıyor bizde.

Ne sosyal mesafe, ne maske.
Ölen öldüğüyle kalıyor bizde.
Kardeşim Devlet eli ile ortadan kaldırıldı sosyal mesafe.
Tamam sıkıldık bunaldık doğrudur lakin bir sene yani bir sezon daha denize girmeseydik ölmezdik herhalde.
Ama pardon, kasada para yok, turizm geliri lazım.

Geçmiş olsun. Tebrik ederim kararınızdan ötürü.
Teşekkürler. Aşıya karşı çekincesi olmayan herkes bu sürece dahil olmalı. Bu salgın başka türlü nasıl hafifler bilmiyorum. İnşallah tüm dünya bu illetten kurtulur.

Kardeşim Devlet eli ile ortadan kaldırıldı sosyal mesafe.
Tamam sıkıldık bunaldık doğrudur lakin bir sene yani bir sezon daha denize girmeseydik ölmezdik herhalde.
Ama pardon, kasada para yok, turizm geliri lazım.
malesef ölürdük korona yasakları yüzünden esnafın çoğu battı bende dahil artık dayanacak güç kalmadı koronadan kurtulma imkanı var ama yasaklar yüzünden parasızlıktan kurtulurmuyor .

Tatil bölgelerinde hiçbir şekilde maske falan yok. Denetleyende yok. Şşşşş peraa lazım ülkeye ? kışın kapanmaya hazır olun

katılıyorum adem abi bakıyorum adam bir maskeyi 1 aydır takıyor ,üstelik burun açıkta.

Teşekkürler abi kısa bir gezi yapalım dedik ,iyi de geldi açıkcası.Ada hayatını da görmüş olduk.Tekrar yazayım ülkemiz gerçekten harika ancak kıymetini bilmek gerek.

Bu gidişle Eylül'de yeniden kapanacağız herhalde.Bu kadar açılmanın,bayramların,tatillerin bir karşılığı olacak,inşallah ben yanılırım.

Bu gidişle Eylül'de yeniden kapanacağız herhalde.Bu kadar açılmanın,bayramların,tatillerin bir karşılığı olacak,inşallah ben yanılırım.
Ben zaten bilincinde olunduğu düşüncesindeyim.

''Eeeeee o kadar söyledik dinlemediniz, haydi bakalım herkes evlerine'' diyecekler Ekim ve Kasım aylarında.

Malumun ilanı. Biz böyle buna benzer senaryoları çok gördük güzel ülkemizde.

Tatil bölgelerinde hiçbir şekilde maske falan yok. Denetleyende yok. Şşşşş peraa lazım ülkeye ? kışın kapanmaya hazır olun
halka ve doğru yerlere kullanılsa feda olsun da paşam, işte malum 400 kişi ve avenelerine gideceği için ..

2 yaratık, 3 insana 2.aşıyı yaptırdık. İnsanlara hafif ateş halsizlik yaptı. 2 yaratık ölmek için her yolu yaptılar ama tek bir etki yapmadı. Yanisi bünyeye göre değişiyor etkiler beyler.

Geri
Üst Alt