Kesinlikle öyle, bana yarım saat bekle dediler. Dün resmi tatil olunca pek insan yoktu, bekledim. Kalabalıksa dışarı çıkmak lazım, içerisi ana baba günü gibi oluyor.Yapılabilecek en faydalı iş hastanede aşı olmak ve 1 saat hastaneden ayrılmamak.
Kesinlikle öyle, bana yarım saat bekle dediler. Dün resmi tatil olunca pek insan yoktu, bekledim. Kalabalıksa dışarı çıkmak lazım, içerisi ana baba günü gibi oluyor.Yapılabilecek en faydalı iş hastanede aşı olmak ve 1 saat hastaneden ayrılmamak.
Şimdi yazıyorum ve topa tutulacağımı biliyorum lakin nedense halen maskeye inancım yok.Evet haftasonu eşimle çanakkale , bozcaada , gökçeada ya gittik.Her yerde gördüğümüz manzara maske mesafenin olmamasıydı.Üzücüdür ki bizde sıcaktan dolayı pek dikkat edemedik.İnsan birazda rehavete kapılıyor malasef.Ama gezmek iyi geldi
Geçmiş olsun. Tebrik ederim kararınızdan ötürü.Dün 2. doz aşımı oldum. Kol ağrısı dışında bir şikayetim yok çok şükür. Sadece ağrı ilkine göre biraz fazla. Alerjiniz varsa e nabız sistemine kaydedin. Genelde soruyorlar ama yine de garanti olsun
Ne sosyal mesafe, ne maske.Şimdi yazıyorum ve topa tutulacağımı biliyorum lakin nedense halen maskeye inancım yok.
En azından toplumumuzda kullanıldığı şekli ile kesinlikle yok yani
Maske bizde sadece ceza yememe aracı o kadar.
İyi gezmeler olsun bu arada sevgili mert
Kardeşim Devlet eli ile ortadan kaldırıldı sosyal mesafe.Ne sosyal mesafe, ne maske.
Ölen öldüğüyle kalıyor bizde.
Teşekkürler. Aşıya karşı çekincesi olmayan herkes bu sürece dahil olmalı. Bu salgın başka türlü nasıl hafifler bilmiyorum. İnşallah tüm dünya bu illetten kurtulur.Geçmiş olsun. Tebrik ederim kararınızdan ötürü.
malesef ölürdük korona yasakları yüzünden esnafın çoğu battı bende dahil artık dayanacak güç kalmadı koronadan kurtulma imkanı var ama yasaklar yüzünden parasızlıktan kurtulurmuyor .Kardeşim Devlet eli ile ortadan kaldırıldı sosyal mesafe.
Tamam sıkıldık bunaldık doğrudur lakin bir sene yani bir sezon daha denize girmeseydik ölmezdik herhalde.
Ama pardon, kasada para yok, turizm geliri lazım.
katılıyorum adem abi bakıyorum adam bir maskeyi 1 aydır takıyor ,üstelik burun açıkta.Şimdi yazıyorum ve topa tutulacağımı biliyorum lakin nedense halen maskeye inancım yok.
En azından toplumumuzda kullanıldığı şekli ile kesinlikle yok yani
Maske bizde sadece ceza yememe aracı o kadar.
İyi gezmeler olsun bu arada sevgili mert
Ben zaten bilincinde olunduğu düşüncesindeyim.Bu gidişle Eylül'de yeniden kapanacağız herhalde.Bu kadar açılmanın,bayramların,tatillerin bir karşılığı olacak,inşallah ben yanılırım.
halka ve doğru yerlere kullanılsa feda olsun da paşam, işte malum 400 kişi ve avenelerine gideceği için ..Tatil bölgelerinde hiçbir şekilde maske falan yok. Denetleyende yok. Şşşşş peraa lazım ülkeye ? kışın kapanmaya hazır olun
Keşke gitse be abimm..halka ve doğru yerlere kullanılsa feda olsun da paşam, işte malum 400 kişi ve avenelerine gideceği için ..