Ben ikincide 1 gün ağır grip gibi hissettim ateşim de çıktı. Sonrasında korona olduğunu bilmediğimiz misafir ağarladık. İlk testi negatif çıkınca nezle falan diye düşünüldü ama ağırlaşınca korona oldukları ortaya çıktı. Ve bizim testler bile negatif çıktı. Normalde aşılılara da bulaşıyor ama belirtisiz atlatıyorlar. Bize bulaşmadı bile.3. doz yaptırıp hastalığı geçiriyormuş gibi yan etki yaşayan oldu mu?
Hahaha onur duyarımSenin hesabı 15. gün karantinaya alıyorum.
Ne olur ne olmaz.![]()
Önce bu dedikodunun bitmesi lazım.çünkü ileriye dönük nasıl etkisi olacağı bilinmiyor
Elbette,ki oldu ancak kronik hastalıkları olanlar ve hiç aşı olmayanlar bu virüsten en çok etkilenenler oldu bu ölüm sebeblerinin başında,da aşı yaptırmayanlar yada yarım bırakanlar oldu ve en kötüsü,de virüse yakalanıp sokaklarda sanki birşey yokmuş gibi dolaşanlar ve insanlara bulaştıranlar ve maske takmak istemeyenler varÖnce bu dedikodunun bitmesi lazım.
Bu zamana kadar olduğumuz o zorunlu aşıların bir etkisi oldu mu?
Yani dünyada milyonlar oldu, yetmedi mi?
Buna dedikodu demek bence yanlış olur detaylı bilgi linkte mevcut.?Önce bu dedikodunun bitmesi lazım.
Bu zamana kadar olduğumuz o zorunlu aşıların bir etkisi oldu mu?
Yani dünyada milyonlar oldu, yetmedi mi?
Ben ve kuzenim 2. doz sonrası 10 gün boyunca hafif ateş ve halsizlik yaşadık 3.de olmasından çekiniyoruz. Aynen aşılıların bir kısmı belirtisiz geçiriyor, faydası var. Bazen aynı evin içindekilere de bulaşmayabilir.Ben ikincide 1 gün ağır grip gibi hissettim ateşim de çıktı. Sonrasında korona olduğunu bilmediğimiz misafir ağarladık. İlk testi negatif çıkınca nezle falan diye düşünüldü ama ağırlaşınca korona oldukları ortaya çıktı. Ve bizim testler bile negatif çıktı. Normalde aşılılara da bulaşıyor ama belirtisiz atlatıyorlar. Bize bulaşmadı bile.
Geçmş olsn. Sizde olan taşikardi tekrarladı mı acaba?Annem oldu, uygulama sırasında yanma hissi ve aşılama sonrası baş ağrısı dışında bir şey yok şu an.
SeviliyorsunHahaha onur duyarım

Aşıya bağlı pıhtı oluştuğu zaman bu şekilde ölümler olabiliyor. Prospektüsü bile olmayan bir maddeyi vücuduma enjekte ettirmeyi düşünmüyorum. Adamlar aşı yapıp 30 dakika bir şey olmazsa eve gönderiyor yok böyle bir şey. Belki yıllar sonra şu aşıyı olanlarda şu hastalıklar görüldü diye haber çıkmayacağı kesin mi? Bu pıhtı 10.000.000 aşıda 250 kişide falan görüldüğü söyleniyordu. Aşı olurken herhangi durumda sorumluluk tarafıma aittir diye kağıt imzalatmalarıda işin komedisi.
Ustam meslek nedir? Prof, doçent?şu deney sıvısına AŞI demesek..! ne aşı ruhsatı var ve ne de faz süreçleri tamamlanıp raporlanmış. sadece ve sadece deneysel sıvı, hepsi o kadar, ilk olanlar şuan aşı olmayanlardan daha düşük bağışıklık direncine sahip, normal yoldan covid olanlar 27 kat daha güçlü bağışıklık elde ederken, bu deney sıvısını olanların maalesef bağışıklık sistemleri tabiri caizse HACKLENMİŞ oldu. Bu arada aşı ruhsatı almış, tüm aşılarımı eksiksiz oldum, aşı karşıtı değilim.