@Adem Helvacı, U5000STR tv'in sesi çok kötü diye Lg ses sistemi aldım, ses sisteminin sadece hdmi ve spidf çıkışı mevcut. Ama tv de bağlayabileceğim çıkışı bulamadım? Destek olabilir misiniz ?
TV de optik ses çıkışı yok mu?

TV de optik ses çıkışı yok mu?

Maalesef bir optik çıkış bile yok, standart kulaklık çıkışı koymuşlar ondan dijital ses gelmiyor tabiki, ne biçim televizyon ses sitemi berbat, ses sistmei alıyorsun bağlayamıyorsun. Awox alırken bir kez daha düşünün..

Nasıl yok ben kullanıyorum şu an lg ses sistemi optical den bağlı 5600 str

@Adem Helvacı, U5000STR tv'in sesi çok kötü diye Lg ses sistemi aldım, ses sisteminin sadece hdmi ve spidf çıkışı mevcut. Ama tv de bağlayabileceğim çıkışı bulamadım? Destek olabilir misiniz ?
Size bundan lazım... ?

n11.com'dan coaxial to optik ses çevirici converter seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

5500 RST Lerde yok 5600 de var sanırım

Maalesef bir optik çıkış bile yok, standart kulaklık çıkışı koymuşlar ondan dijital ses gelmiyor tabiki, ne biçim televizyon ses sitemi berbat, ses sistmei alıyorsun bağlayamıyorsun. Awox alırken bir kez daha düşünün..

Edit: Yanlış anlamışım pardon..

Nasıl yok ben kullanıyorum şu an lg ses sistemi optical den bağlı 5600 str
Sa hocam sizin televizyonda renk testinde köşelerde siyahlık var mı avox 5600str
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sa hocam sizin televizyonda renk testinde köşelerde siyahlık var mı avox 5600str

IMG_20191122_152523.jpg
IMG_20191122_152417.jpg
IMG_20191122_152401.jpg

televizyon arkasında telefon var ararmısınız konuyu paylaşın

Ana üretim bayisini aradım aldığınız yeri arayin dedi sonra aldığım yeri aradım onlarda servis rapor yazmasi lazım dedi servisi aradım resim atın dedi attım bekliyorum

hangi firmadan aldınız hangi ildesiniz

başka servis varmı başka servisi varsa orayı arayın

Geri
Üst Alt