TV de optik ses çıkışı yok mu?Adem Helvacı, U5000STR tv'in sesi çok kötü diye Lg ses sistemi aldım, ses sisteminin sadece hdmi ve spidf çıkışı mevcut. Ama tv de bağlayabileceğim çıkışı bulamadım? Destek olabilir misiniz ?
TV de optik ses çıkışı yok mu?
Size bundan lazım... ?Adem Helvacı, U5000STR tv'in sesi çok kötü diye Lg ses sistemi aldım, ses sisteminin sadece hdmi ve spidf çıkışı mevcut. Ama tv de bağlayabileceğim çıkışı bulamadım? Destek olabilir misiniz ?
Maalesef bir optik çıkış bile yok, standart kulaklık çıkışı koymuşlar ondan dijital ses gelmiyor tabiki, ne biçim televizyon ses sitemi berbat, ses sistmei alıyorsun bağlayamıyorsun. Awox alırken bir kez daha düşünün..
Sa hocam sizin televizyonda renk testinde köşelerde siyahlık var mı avox 5600strNasıl yok ben kullanıyorum şu an lg ses sistemi optical den bağlı 5600 str
Sa hocam sizin televizyonda renk testinde köşelerde siyahlık var mı avox 5600str
aynı durumbizdezde var 6500awoxSa hocam sizin televizyonda renk testinde köşelerde siyahlık var mı avox 5600str
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çözüm önerisi,iade veya değişim süreci için uğraşıyorum herşey iyi idi buna dikkat edene kadar resim yükleyebilir misinizaynı durumbizdezde var 6500awox
Kahramanmaraş ta n11 den aldım Birecik jet bilgisayar dan aldımhangi firmadan aldınız hangi ildesiniz