ben yaşamadım gerci ben favorilere attım kanalları ordan degısıyorumAwox tv lerde tv yi kapatıp açınca kanalların silinmesi veya yerlerinin değişmesi gibi bir sorun okuyorum sürekli. Bu genel bir sorun mu her tv de varmı ve herkes yaşıyor mu bu problemi ?
urunun tam modelini söyler misiniz. menu 1147 k5500rst modelınde calısıyor. siz source tusuna bastıktan sonra 2580 tuslarına basın sırayla servis menusu acılır. renk ayarı için menu tusuna basın cıkan pencerede muhtemelen standarttadır buna basın ve sag tus kullanarak kullanıcı kısmına gelin. bir video ekliyorum video bana ait değil cunku bendekı tv ile sizdeki farklıRenk ayarlama videosu cekseniz ve geçişleri hızlandırma tepkime hızını hızlandırma yazılımsal bir olay bunu iletseniz yetkili servislere bizide memnun etmiş olursunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sa Adem bey ben esime söylemeden avox aldım biraz renk biraz yavaş bunlar yazilimsal konular servis buna bir eğilim yapsa süper olur kanal geçişleri baya yavaş
Menü tuşuna basınca ayarlar kısmı geliyor diğer numaralara basınca 1147
Menü tuşuna basınca ayarlar kısmı geliyor 1147 ye basıyorum birşey olmuyor nasıl yapılacak renk ayarları
Ne bileyim hocam anlamadım ki herkes görüntü ve sesten çok bu konudan şikayetçi enteresan bi şekilde.ben yaşamadım gerci ben favorilere attım kanalları ordan degısıyorum
kanal sıralaması gercekten ölüm 1 hata herseyı mahvedıyor. mesela listeden 6. kannalı sildim artık 6 yok 5 den 7 ye geciyorNe bileyim hocam anlamadım ki herkes görüntü ve sesten çok bu konudan şikayetçi enteresan bi şekilde.
ben yaşamadım gerci ben favorilere attım kanalları ordan degısıyorum
urunun tam modelini söyler misiniz. menu 1147 k5500rst modelınde calısıyor. siz source tusuna bastıktan sonra 2580 tuslarına basın sırayla servis menusu acılır. renk ayarı için menu tusuna basın cıkan pencerede muhtemelen standarttadır buna basın ve sag tus kullanarak kullanıcı kısmına gelin. bir video ekliyorum video bana ait değil cunku bendekı tv ile sizdeki farklı
not: ayar yapmadan once ekrranın ılk halının resmını alın geri dönmek isteyebilirsiniz.
Adem Bey, çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Lütfen yardım edin.Yazılımlar şu başlık altında, eğer aradığınız yazılım yok ise seri numarasını paylaşın lütfen, ona göre yardımcı olalım
AWOX Yeni Nesil TV Güncel Yazılımları Ana Başlık
08.08.2020 Revizyon 1: Awox markası yazılım desteğini artık OTA üzerinden sağlamaktadır. Bu nedenle bundan sonra istisnai durumlar dışında usb den yüklenebilecek yazılımlar paylaşılmayacaktır. Mevcut yazılımları şimdilik paylaşıma açık bırakıyorum ancak özellikle 2020 üretimi olan tv lere usb...tavsiyeforumu.com
Renk ayarı için menu tusuna basar mısınız ve ekran görüntüsü atar mısınız çünkü benim tv ile sizinkinin menüleri farklı ona göre bir yol göstereyimEvet seurce 2258 de geldi ayarlar ancak İngilizce ayarlamayi nasıl yapacağız o sıkıntı oynadıkça bozuluyor ilk haline döndüm birşeyde anladım zaten
Renk ayarı için menu tusuna basar mısınız ve ekran görüntüsü atar mısınız çünkü benim tv ile sizinkinin menüleri farklı ona göre bir yol göstereyim
Biz awox aldik iade konusunda net fikir edinmeye çalışıyorumBende tv bakarken, ucuz olsun, alıp geçeyim diyordum, ben 65 inç bakıyordum. Dedim almışken bütçemin yettiğinin en iyisini alayım dedim, samsung aldım.
Film izlemeyi severim, her tv karşısına geçtiğimde iyiki bunu almışım diyorum. Uzun süreler daha kullanırım.
Tek ciddi pişmanlığım, 75 inç almayışım. Keşke 75 inç alsaydım. Durumumu biraz toparlayayım 75, belki de 85 inç alacağım.
İlk tv bakarken 65 inç çok büyük gelecek diye korkuyorum, kaç kere 55 inç almanın kıyısından döndüm. Tv alacak olan arkadaşlar, bütçemizin elverdiği en büyük ebatı tercih edin. Takılmayın tv izleme mesafelerine sakın.
Awox biraz emek istiyor ve biraz şans ve biraz da görmezden gelmeyi istiyor. Bir çok kişi gibi sizde kanal geçişlerini sorun etmişsiniz kendinizeBiz awox aldik iade konusunda net fikir edinmeye çalışıyorum
yok yazışmadıkSelamlar, youtube dan yazışmışmıydık sizinle?