T Çevrimdışı

tülin toker

Yeni Üye
15 Kas 2019
65
32
Ya böyle okuyunca awox a haksızlık yapılıyor gibi geldi bana. Örneğin sesten muzdarip baya insan var ama benim salondaki lg den farkını anlayamadım ben. Android tv bence samsung lg smarttan daha güzel takıyorsun bir de mouse ben kendi android platformu üstünden MX player ipte uygulamasını kullanıyorum ve hata falan da almadım. Sanırım bu beklenti ile alakalı bu tv ye 5000 versem bu ne laaan derim elbet ama 2000 e Android tv almışım ses fena değil görüntü ayarlarla oynayınca fena değil Android bölümü bence en kral webos netcast den iyi. Herşeye rağmen bu fiyata awox aldıgım için memnunum e yetkili servis desen adem Helvacı daha nolsun :)
Renk ayarlama videosu cekseniz ve geçişleri hızlandırma tepkime hızını hızlandırma yazılımsal bir olay bunu iletseniz yetkili servislere bizide memnun etmiş olursunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bakınız, Firma maalesef montajları tüketiciye ücretsiz dese ve servise bu montaj hizmeti için bir bedel ödese de (43'' için 35tl, diğerleri için 50tl) yol için 10km sonrasına karışmıyor. km başına da 0,89tl bedel ödediği için montaja gidilen yer için 10tl dahi ödemiyor maalesef. 10km üstünü km başına 1tl den hesa yaparak tüketiciden talep edilmesi gerektiği belirtiliyor. Yani ben Fethiye den Seki ye gidersem ( C ckoca48 mesafeyi bilir) 50km git, 50km dön 100km yol gitmem gerekiyor (Bu istisna da olsa çıkıyor özellikle yaz dönemi) Yine de hiç bir tüketiciden yol bedeli talep etmeden mutlaka ya kendim giderim ya da çok yoğun olduğum için ekip sevk ederim bizim arkadaşlar işlemi bitirir döner.

Servislere destek yok o nedenle servisler mutsuz, bunu da ne yazık ki tüketicilere yansıtıyorlar. Buna rağmen sorumluluk alanımda bu ürünü satın almış hangi tüketici olursa olsun ve hangi bölgede olursa olsun konuya benim alacağım ücret değil, Onun satın aldığı ürün açısından bakıp elimden geldiğince hak ettikleri hizmeti sunmaya çalışıyorum.

Ben de mutsuzum açık söylüyorum, yine de mücadeleye devam ediyorum zira her mutsuz olduğumuz, beğenmediğimiz alanda veya mecrada mücadeleden vazgeçersek bu sadece kendi adımıza bir vazgeçiş olmaz başkaları da zarar görür diye düşünüyorum.

Awox yetkililerinin de bir bildiği, akıllarında bir düzenleme planı vardır diye düşünüyor/düşünmek istiyorum. :ok
Sa Adem bey ben esime söylemeden avox aldım biraz renk biraz yavaş bunlar yazilimsal konular servis buna bir eğilim yapsa süper olur kanal geçişleri baya yavaş

20191119_103405.jpg
Menü tuşuna basınca ayarlar kısmı geliyor diğer numaralara basınca 1147
Menü tuşuna basınca ayarlar kısmı geliyor 1147 ye basıyorum birşey olmuyor nasıl yapılacak renk ayarları

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

scream123 

Aktif Üye
12 Kas 2019
132
39
Awox tv lerde tv yi kapatıp açınca kanalların silinmesi veya yerlerinin değişmesi gibi bir sorun okuyorum sürekli. Bu genel bir sorun mu her tv de varmı ve herkes yaşıyor mu bu problemi ?

C Çevrimdışı

ckoca48 

Aktif Üye
24 Ara 2017
260
Awox tv lerde tv yi kapatıp açınca kanalların silinmesi veya yerlerinin değişmesi gibi bir sorun okuyorum sürekli. Bu genel bir sorun mu her tv de varmı ve herkes yaşıyor mu bu problemi ?
ben yaşamadım gerci ben favorilere attım kanalları ordan degısıyorum

Renk ayarlama videosu cekseniz ve geçişleri hızlandırma tepkime hızını hızlandırma yazılımsal bir olay bunu iletseniz yetkili servislere bizide memnun etmiş olursunuz

Sa Adem bey ben esime söylemeden avox aldım biraz renk biraz yavaş bunlar yazilimsal konular servis buna bir eğilim yapsa süper olur kanal geçişleri baya yavaş

Menü tuşuna basınca ayarlar kısmı geliyor diğer numaralara basınca 1147

Menü tuşuna basınca ayarlar kısmı geliyor 1147 ye basıyorum birşey olmuyor nasıl yapılacak renk ayarları
urunun tam modelini söyler misiniz. menu 1147 k5500rst modelınde calısıyor. siz source tusuna bastıktan sonra 2580 tuslarına basın sırayla servis menusu acılır. renk ayarı için menu tusuna basın cıkan pencerede muhtemelen standarttadır buna basın ve sag tus kullanarak kullanıcı kısmına gelin. bir video ekliyorum video bana ait değil cunku bendekı tv ile sizdeki farklı
not: ayar yapmadan once ekrranın ılk halının resmını alın geri dönmek isteyebilirsiniz.

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

tülin toker

Yeni Üye
15 Kas 2019
65
32
ben yaşamadım gerci ben favorilere attım kanalları ordan degısıyorum

urunun tam modelini söyler misiniz. menu 1147 k5500rst modelınde calısıyor. siz source tusuna bastıktan sonra 2580 tuslarına basın sırayla servis menusu acılır. renk ayarı için menu tusuna basın cıkan pencerede muhtemelen standarttadır buna basın ve sag tus kullanarak kullanıcı kısmına gelin. bir video ekliyorum video bana ait değil cunku bendekı tv ile sizdeki farklı
not: ayar yapmadan once ekrranın ılk halının resmını alın geri dönmek isteyebilirsiniz.

Evet seurce 2258 de geldi ayarlar ancak İngilizce ayarlamayi nasıl yapacağız o sıkıntı oynadıkça bozuluyor ilk haline döndüm birşeyde anladım zaten

unrealboy Çevrimdışı

unrealboy

Yeni Üye
17 Kas 2019
4
40
Yazılımlar şu başlık altında, eğer aradığınız yazılım yok ise seri numarasını paylaşın lütfen, ona göre yardımcı olalım :ok

Adem Bey, çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Lütfen yardım edin.

C Çevrimdışı

ckoca48 

Aktif Üye
24 Ara 2017
260
Evet seurce 2258 de geldi ayarlar ancak İngilizce ayarlamayi nasıl yapacağız o sıkıntı oynadıkça bozuluyor ilk haline döndüm birşeyde anladım zaten
Renk ayarı için menu tusuna basar mısınız ve ekran görüntüsü atar mısınız çünkü benim tv ile sizinkinin menüleri farklı ona göre bir yol göstereyim

systemcar Çevrimdışı

systemcar

Aktif Üye
28 Ağu 2019
84
44
Bende tv bakarken, ucuz olsun, alıp geçeyim diyordum, ben 65 inç bakıyordum. Dedim almışken bütçemin yettiğinin en iyisini alayım dedim, samsung aldım.

Film izlemeyi severim, her tv karşısına geçtiğimde iyiki bunu almışım diyorum. Uzun süreler daha kullanırım.

Tek ciddi pişmanlığım, 75 inç almayışım. Keşke 75 inç alsaydım. Durumumu biraz toparlayayım 75, belki de 85 inç alacağım.

İlk tv bakarken 65 inç çok büyük gelecek diye korkuyorum, kaç kere 55 inç almanın kıyısından döndüm. Tv alacak olan arkadaşlar, bütçemizin elverdiği en büyük ebatı tercih edin. Takılmayın tv izleme mesafelerine sakın.

T Çevrimdışı

tülin toker

Yeni Üye
15 Kas 2019
65
32
Bende tv bakarken, ucuz olsun, alıp geçeyim diyordum, ben 65 inç bakıyordum. Dedim almışken bütçemin yettiğinin en iyisini alayım dedim, samsung aldım.

Film izlemeyi severim, her tv karşısına geçtiğimde iyiki bunu almışım diyorum. Uzun süreler daha kullanırım.

Tek ciddi pişmanlığım, 75 inç almayışım. Keşke 75 inç alsaydım. Durumumu biraz toparlayayım 75, belki de 85 inç alacağım.

İlk tv bakarken 65 inç çok büyük gelecek diye korkuyorum, kaç kere 55 inç almanın kıyısından döndüm. Tv alacak olan arkadaşlar, bütçemizin elverdiği en büyük ebatı tercih edin. Takılmayın tv izleme mesafelerine sakın.
Biz awox aldik iade konusunda net fikir edinmeye çalışıyorum

E Çevrimdışı

ensclate

Yeni Üye
21 Kas 2019
2
33
Adem Helvacı Adem Helvacı, U5000STR tv'in sesi çok kötü diye Lg ses sistemi aldım, ses sisteminin sadece hdmi ve spidf çıkışı mevcut. Ama tv de bağlayabileceğim çıkışı bulamadım? Destek olabilir misiniz ?

Geri
Üst Alt