neresi ilBilmiyorum ancak servis ücret istiyor yol parasi diyor buda ayrı bir can sıkıntısi
Kahramanmaraş Göksunneresi il
5600 varTV de optik ses çıkışı yok mu?
N11 den aldıysanız servisin rapor tutmasına gerek yok, Gerekçe göstermek zorunda değilsiniz direkt iade edebilirsiniz.Yok önemli değil aslında ben genel olarak memnunum ancak daha iyi olabilir bu bir hata ise duzeltilmeli ve gerekli değişim yapılmalı bence
Adem bey size mesaj yazdım benim TV de köşelerde renk farklılığı var bu genel bir durum mu yoksa benim Tv'de mı sorun var değişim servis sonra aldığımız yer sonra avox üçünün arasında git get olacak gibi5600 var
5500 yok
5100 yok
5000 yok
Merhabalar;Adem bey size mesaj yazdım benim TV de köşelerde renk farklılığı var bu genel bir durum mu yoksa benim Tv'de mı sorun var değişim servis sonra aldığımız yer sonra avox üçünün arasında git get olacak gibi
mukemmelCvp: AWOX marka TV ler ile ilgili Genel Başlık
AWOX 32'' TV Yazılım Dosyası
[Gizli İçerik]
AWOX 40'' TV Yazılım Dosyası
[Gizli İçerik]
Hangi TV lerde yok ekonomik modellerde veya tam model ismi ile yazabilir misinizN11 den aldıysanız servisin rapor tutmasına gerek yok, Gerekçe göstermek zorunda değilsiniz direkt iade edebilirsiniz.
Sorun şu ki o bahsettiğiniz veya rahatsız olduğunuz yerler arıza değil, yani değişim değil iade talep etmeli ve paranızı geri almalısınız zira yeni gelecek 10 tv nin 10 unda da o durumu göreceksiniz.
BLU dediğimiz arka aydınlatma havuzunun dönüş noktalarında istisnai bazı markalar hariç o kararmalara genelde görünür.
Aklınızda bulunsun diye yazdım.