Resim atar mısınız tv de TV asistana girip güncelleme kısmına girip ekran görüntüsü yükleyebilir misinizMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tülin toker kontrol ettim bende sizin gibi sorun yok renkleri tek tek test ettim köşelerde kararma yok.
Kardeş bende aynı modeli almayı düşünüyorum nasil bir video atarmisinArkadaşlar 40" SU4100 modeli elime ulaştı. Harika bir televizyon sesi görüntüsü mükemmel. Android kısmı U5600STR den daha iyi. 55" büyük küçüğü lazım diyorsanız öneririm. u4000str android olmadığı için forumda kıyaslamasını sormuştum daha önce![]()
Kardeş bende aynı modeli almayı düşünüyorum nasil bir video atarmisin@muratyk55,Arkadaşlar 40" SU4100 modeli elime ulaştı. Harika bir televizyon sesi görüntüsü mükemmel. Android kısmı U5600STR den daha iyi. 55" büyük küçüğü lazım diyorsanız öneririm. u4000str android olmadığı için forumda kıyaslamasını sormuştum daha önce![]()
En önemlisi ise, Keşke tüketici muhatap alınsa, sorunlarına HIZLI ve KESİN çözüm sunulabilse.Görüntü kalitesi bencede güzel.. Fakat, keşke bazı şeylerde bir tık ileride olsaydı..
Zaten beni zıvanadan çıkaranda buydu. Dürtüklemeyle müşteri memnuniyeti kavramı nerede görülmüş.. Herkes ayrı telden çalıyor.. Büyük sabır gerektiren işler bunlar.. Bence yanlış tabiki ama "ya bu fiyata daha nereden TV bulacan kullanın işte daha kurcalama sağını solunu " der gibi sen sağ ben selamet diyorlar.. . ?En önemlisi ise, Keşke tüketici muhatap alınsa, sorunlarına HIZLI ve KESİN çözüm sunulabilse.
Sorun olmasına değil, çözüm üretilmemesine bizim tepkimiz![]()
Doğru söze ne denir ??tam bahsettiğiniz hatalara düşmek uzereydim son anda döndüm.Beni şaşırtan ve anlamadığım konu şu:
Bir telefon markası düşünün ,android 4.4.4 ve fiyatı 150 tl de olsa kimse almaz,neymiş android sürümü eskiymiş ,işlemcisi mtk'mış,1gb blleği varmış v.s v.s denir , ama ten rengini sarı gösteren,renklerin berbat olduğunu açıkça olmasa da eh işte,şöyle böyle yazan ve beğenmeyen ,takılmalardan dolayı ramlerin düşük olduğu belli olan ,yine v.s v.s konulardan şikayet olduğu halde halen sırf android diye bu tvyi alan veya almak isteyen olmasıdır.
Yani bu marka için artık birşey karalamıyacağım demiştim ama dayanadım yine
Siz bana bakmayın,sadece düşüncemi aktardım,en azından kafamdakini yazdım ,bu son yazışımdır![]()
HDMI girişe farklı bir cihaz takın, deneyin. Sorun laptoptan kaynaklanıyor olabilir. Eski laptoplar yüksek çözünürlük sunamıyorlar, ya da uyum sağlayamıyor cihazlar arasında.Benim en büyük sorunum hdmi dan bağlanan Laptop görüntüsü çok bozuk onun dışında sorun yok gibi benim tarafımda