Tabiki ama işte şöyle bir sorun var bu fiyat bandında alternatifi yokki ekran boyutundan feragat edilip başka marka alınabilir ama ben kendi deneyimimi söyleyeyim.Hocam genel olarak birçok problem var gibi youtube Netflix sarı ekran kanalların silinmesi gibi yani bence 2000 küsür para veriyosun ki bence az bi para değil bunlar yaşanıyor benim sitemim buna
Youtube da sorun yaşamadım hiç ( saf youtube reklamdan geçilmiyor smartyoutube ve youtube vanced sorun hata vermedi ve reklamsız)
Netflix kullanmıyorum
Sarı renk sorunu benim en muzdarip oldugum konuydu panel sarımsı gösteriyor ama ince ayar ile izlenir bir hal aldı ayrıca adem abi ile biraz uğraştık Android kısmındaki sarılık içinde kendimizce bir çözüm bulduk en azından o sapsarı surat yok
Ve ben şunu anladım aslında ben awox a haksızlık yapıyorum tamam ton sorunu var ama evimdeki lg tv yle yanyana koydum atv de dizi oynuyordu benim awox ten rengine daha yakın verdi. Lg resmen suratı turuncu yapıyor ama uzun yıllar o renge aşina olduğumuz için ve geldiği günden beri bunun renk sorunu olmaz ya lg sonucta mantığı ile bunu düşünmediğim için sorun etmemiştim kendime.ayno diziyi aynı sahneyi arkadaşımdan rica ettim samsung tv de çekti gönderdi bu seferde pembe basmış surata samsung.
Ben awox un renk seçeneklerinde kullanıcı modunda 50 55 arası ayarda memnunum valla keşke gösterebilsem farkı ama telefonlar gerçek görüntüyü çekmiyor her ikisini de düzeltiyor
Kanal silinmesi yaşamadım ama kanal düzenlemek ölüm gerçekten tek tek ona da şöyle bir çözüm buldum izlediğim kanal sayısı 10 û geçmiyor favorilere attım ordan seçip izliyorum