Anlamadım?
yanliş yere yazmışım sildimAnlamadım?
Hafiften var...Sa hocam sizin televizyonda renk testinde köşelerde siyahlık var mı avox 5600str
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Resim yükleyebilir misinizHafiften var...
Onun kesinliği yok çünkü marka model aynı olsa da, panel üreticileri hep karma.Hangi TV lerde yok ekonomik modellerde veya tam model ismi ile yazabilir misiniz
Merhabalar HB'den aldıgımız awox tv yi nasıl iade edebilirim ? donma sorunu var. Adem abinin ayzılımı da yükledim düzelmedi
TeşekkürlerCvp: AWOX marka TV ler ile ilgili Genel Başlık
AWOX 32'' TV Yazılım Dosyası
[Gizli İçerik]
AWOX 40'' TV Yazılım Dosyası
[Gizli İçerik]
Merhabalar HB'den aldıgımız awox tv yi nasıl iade edebilirim ? donma sorunu var. Adem abinin ayzılımı da yükledim düzelmedi
Sa hocam sizin televizyonda renk testinde köşelerde siyahlık var mı avox 5600str
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Beklenti çok önemli örneğin kimisi memnun kimisi 2 değil de 3 sn de kanal geçişi oldugu için memnun değilValla bende k5500 veya u5600 alacaktım fiyatı 2000 tl di 15 gün önce. Şimdi bakıyorum iyiki almamışım gerçekten birçok sorun var yani ne bileyim bu kadar sorun olmamalı firma bu sorunlara hiç mi dikkat etmiyor.
Hocam genel olarak birçok problem var gibi youtube Netflix sarı ekran kanalların silinmesi gibi yani bence 2000 küsür para veriyosun ki bence az bi para değil bunlar yaşanıyor benim sitemim bunaBeklenti çok önemli örneğin kimisi memnun kimisi 2 değil de 3 sn de kanal geçişi oldugu için memnun değil