Biz bu düzeni bozarız tüketiciler olarakZaten beni zıvanadan çıkaranda buydu. Dürtüklemeyle müşteri memnuniyeti kavramı nerede görülmüş.. Herkes ayrı telden çalıyor.. Büyük sabır gerektiren işler bunlar.. Bence yanlış tabiki ama "ya bu fiyata daha nereden TV bulacan kullanın işte daha kurcalama sağını solunu " der gibi sen sağ ben selamet diyorlar.. . ?
32 lerde sorun yok, 694tl bantlarına kadar düştüğünü de gördüm.Dostlar bu aralar idaretten 32 veya 40inç awox alcam 2019 veya 2020 tvleri bi model önerirmisiniz renk canlılığı önemli sadece ulusal kanallar izlencek
Seve seve yardımcı oluruz.Adem hocam benim lg marka tv var panelde yukarıdan aşağıya çizgiler var birde led barları arızalı yardımcı olabilirmisiniz
Abi her zaman yazalım, biz hiç bir zaman belli markalar için sabit fikirli olmadık ve amacımız karalama olmadı hiç bir zaman.Beni şaşırtan ve anlamadığım konu şu:
Bir telefon markası düşünün ,android 4.4.4 ve fiyatı 150 tl de olsa kimse almaz,neymiş android sürümü eskiymiş ,işlemcisi mtk'mış,1gb blleği varmış v.s v.s denir , ama ten rengini sarı gösteren,renklerin berbat olduğunu açıkça olmasa da eh işte,şöyle böyle yazan ve beğenmeyen ,takılmalardan dolayı ramlerin düşük olduğu belli olan ,yine v.s v.s konulardan şikayet olduğu halde halen sırf android diye bu tvyi alan veya almak isteyen olmasıdır.
Yani bu marka için artık birşey karalamıyacağım demiştim ama dayanadım yine
Siz bana bakmayın,sadece düşüncemi aktardım,en azından kafamdakini yazdım ,bu son yazışımdır
Koşulsuz şartsız iade edebilirsiniz. Sevgili tkartal ın gösterdiği yol doğrudur. Ödemeyi onaylamışmıydınız bilmiyorum ama öyle de olsa iade talebinizi açabilirsiniz
Yalnız bu görüntü sinyal kırılmasına benziyor. Dahili uydu alıcılı tv lerin tunerleri çok güzlü değildir o nedenle LNB polaritesinin oturmamış olduğu durumlarda eskiden bizin DROP dediğimiz bu sinyal kırılmasını yaparlar bilginiz olsun
Sakın kardesim paranı çöpe at daha iyi a kafamı agrıtıcam ugraşırım dersen sen bilirsin tüketici hakem heyetinde bi ton şikayet ve şikayet var comda biton şikayet var bunların biriden benim biz yandık başkaları ugraşmasın benden söylemesiDostlar bu aralar idaretten 32 veya 40inç awox alcam 2019 veya 2020 tvleri bi model önerirmisiniz renk canlılığı önemli sadece ulusal kanallar izlencek
tv box olarak ne aldınız geç,işler ve kullanım hızı nasıl oldu görüntü kalitesi arttı mı?televizyonun yanına 4k tv box andoreidli uydu ccihazı taktım iyi oldu
ne bu adem bey yazmıssınız ?awox tv de android box takılınca tv keyfi nasıl oluyor
4k yazanlar var görüntü kalitesi nasıl ? hızı nasıl ?Android box larda görüntü kalitesi cok kaliteli değil bilginiz olsun
Benim cihaz dada 4k yazıyordu ama görüntü vasattı sattım kurtuldum4k yazanlar var görüntü kalitesi nasıl ? hızı nasıl ?
M96X mini TV mini diye aratın inceleyin benim cihaz oydu ama mibox larda görüntü nasıldır bilemem ama uzak dogu ürünlerin hepsi aynıdır sanırım4k yazanlar var görüntü kalitesi nasıl ? hızı nasıl ?