:)
Günün Fırsatı
Awox U3900STR 1000 tl yi bulmayan bir fiyatı var

Bu hafta u40000str modelini satın aldım ama hemen hemen hiç bir ses codec'ini desteklemiyor. Bunun bir çözüm yolu var mıdır?
urunde android varsa mx player pro apk kurun decode kkısmından donanım + yazılım secın her vıdeo ve sesi açar kendi local playerı yerıne file managerdan mx playerdan acarsan sorun yaşamazsın

Bende yazılım istiyorum

Hocam bende awox 32" tv sürekli kanal listesini fabrika ayarlarına getiriyor. inatla listeti düzenliyorum oda inatla 1 yada 2 gün sonra sıfırlıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cvp: AWOX marka TV ler ile ilgili Genel Başlık

AWOX 32'' TV Yazılım Dosyası

[Gizli İçerik]

AWOX 40'' TV Yazılım Dosyası

[Gizli İçerik]
Hocam bende awox 32" tv sürekli kanal listesini fabrika ayarlarına getiriyor. inatla listeti düzenliyorum oda inatla 1 yada 2 gün sonra sıfırlıyor. bu işimi görürmü?

Dinamik yada
55
50
55
50
60
Dostum birde bügün şöyle bi sorun ile karsılastık mesela birinci kanalı izliyorum ama 78 deki tnt kanalı açmak istiyorum ama kumandadan direk 78 i tuslayarak açamıyorum tek tek gidiyorum bu herkesde mi aynıdır

Dostum birde bügün şöyle bi sorun ile karsılastık mesela birinci kanalı izliyorum ama 78 deki tnt kanalı açmak istiyorum ama kumandadan direk 78 i tuslayarak açamıyorum tek tek gidiyorum bu herkesde mi aynıdır
Açılması lazım dostum ?

emeğiniz için teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt