Seri numarası paylaşırmısınız rica etsem ?
u5600str
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tv6586_dvb cihaz adında bu yazıyoru5600str
mevcut sürüm tvos.04.14.030.02.06
Seri numarası paylaşırmısınız rica etsem ?
tv6586_dvb cihaz adında bu yazıyoru5600str
servis menüsü 8202 dir.
root atma ve netflix paylaşabilir misiniz?teşekkür ederim
yeni yazılım ile neler değişirCvp: AWOX marka TV ler ile ilgili Genel Başlık
AWOX 32'' TV Yazılım Dosyası
[Gizli İçerik]
AWOX 40'' TV Yazılım Dosyası
[Gizli İçerik]
tam olarak alakalı değil belki ama bize ulaşın kısmında gördüğüm uyarıdan dolayı foruma yazacak başka bir yer bulamadığım için buraya bırakayım mesajı (adem bey bu aralar şu ürünü takip ediyorum çok uyugun bir fiyatı var ama kullanılan panel vs herhangi bir bilgi edinemedim acaba bu ürün hakkıda bilginiz var mıdır?)Yani dilerseniz tv yi yollayın bendeki anakartlardan takarak deneme yapayım, sorun tvde mi yoksa bir çözünürlük uyuşmazlığı, desteklememe durumu mu ona bakalım.![]()
o playstation kaynaklı makinayı açarken standby tuşuna basılı tut çözünürlük ekranı gelir çözünürlüğü 1080p'den 1080i'ye çek düzelecektirYok hocam ilk günden beri problemli karıcalı ekran gelip gidiyor cızırtılı ses çıkartıyor gidip gelirken.
Ama o problem değil ps3 ikinci hdmi bağlayamıyorum geçersiz format diyor fakat pc bağlayınca herhangi birproblem olmuyor.
yazılımına baktım 2015 yüklenmiş görnüyor.versiyon 1
yazılım yükleyecektim fakat dosyalar silinmiş.
hocam tv kaynaklı değil playstation çözünürlünü 1080i yapsın çözülecektir.Yani dilerseniz tv yi yollayın bendeki anakartlardan takarak deneme yapayım, sorun tvde mi yoksa bir çözünürlük uyuşmazlığı, desteklememe durumu mu ona bakalım.![]()
Hangi ürüntam olarak alakalı değil belki ama bize ulaşın kısmında gördüğüm uyarıdan dolayı foruma yazacak başka bir yer bulamadığım için buraya bırakayım mesajı (adem bey bu aralar şu ürünü takip ediyorum çok uyugun bir fiyatı var ama kullanılan panel vs herhangi bir bilgi edinemedim acaba bu ürün hakkıda bilginiz var mıdır?)
teşekkürlerCvp: AWOX marka TV ler ile ilgili Genel Başlık
Arkadaşlar Selam
40'' AWOX tv yazılımı aşağıdadır.
[Gizli İçerik]