Seri numarası paylaşırmısınız rica etsem ?

u5600str
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tv6586_dvb cihaz adında bu yazıyor

mevcut sürüm tvos.04.14.030.02.06
 
servis menüsü 8202 dir.
 
Son düzenleme:
merhablar amazon fire stick kullanıyorum kumandaya tv yi tanıtmakk için awox u4000str/fh ir koduna ihtiyacım var. Bilen var mıdır ?
 
teşekkürler
 
Yani dilerseniz tv yi yollayın bendeki anakartlardan takarak deneme yapayım, sorun tvde mi yoksa bir çözünürlük uyuşmazlığı, desteklememe durumu mu ona bakalım. :alala
tam olarak alakalı değil belki ama bize ulaşın kısmında gördüğüm uyarıdan dolayı foruma yazacak başka bir yer bulamadığım için buraya bırakayım mesajı (adem bey bu aralar şu ürünü takip ediyorum çok uyugun bir fiyatı var ama kullanılan panel vs herhangi bir bilgi edinemedim acaba bu ürün hakkıda bilginiz var mıdır?)
 
Yok hocam ilk günden beri problemli karıcalı ekran gelip gidiyor cızırtılı ses çıkartıyor gidip gelirken.
Ama o problem değil ps3 ikinci hdmi bağlayamıyorum geçersiz format diyor fakat pc bağlayınca herhangi birproblem olmuyor.
yazılımına baktım 2015 yüklenmiş görnüyor.versiyon 1
yazılım yükleyecektim fakat dosyalar silinmiş.
o playstation kaynaklı makinayı açarken standby tuşuna basılı tut çözünürlük ekranı gelir çözünürlüğü 1080p'den 1080i'ye çek düzelecektir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani dilerseniz tv yi yollayın bendeki anakartlardan takarak deneme yapayım, sorun tvde mi yoksa bir çözünürlük uyuşmazlığı, desteklememe durumu mu ona bakalım. :alala
hocam tv kaynaklı değil playstation çözünürlünü 1080i yapsın çözülecektir.
 
Awox Digix Plus HD Uydu Alıcısı için bir güncelleme geldi mi hiç ? Bir de elinde bu cihaz olan birisi TKGS frekanslarının olduğu yerin fotoğrafını atabilir mi ? Benimkiler silindi de. TKGS sistemi de bozuk zaten sanırım bunun. Kanallar sıralamasız geliyor. TKGS'nin kendi sıralaması var diye biliyorum. İstersem o sıralamayı kullanabiliyorum diye biliyorum ama bunda olmuyor. Teşekkürler.
 
TKGS sistemini eğer açık olarak kullanırsanız, kanalları kendi kafasına göre sıralar,çıkan kanalların yerine yenisini ekler.En iyisi TKGS'yi kapalı yapmak ve kanal listenizi sizin kendi isteğinize göre sıralamak .Eğer yeni kanal eklemek isterseniz,cihazınızdan gerekli ayarları yaparak,lnb,dayzek,şifreli,şifresiz seçerek kanalın frekansını manuel yani elle girip taratmak daha uygun bence.
 
Bu hafta u40000str modelini satın aldım ama hemen hemen hiç bir ses codec'ini desteklemiyor. Bunun bir çözüm yolu var mıdır?
 
tam olarak alakalı değil belki ama bize ulaşın kısmında gördüğüm uyarıdan dolayı foruma yazacak başka bir yer bulamadığım için buraya bırakayım mesajı (adem bey bu aralar şu ürünü takip ediyorum çok uyugun bir fiyatı var ama kullanılan panel vs herhangi bir bilgi edinemedim acaba bu ürün hakkıda bilginiz var mıdır?)
Hangi ürün :)
 
Merhabalar, fiyatı cezbettiği için
Awox AWX-10943ST aldım. Anladığım kadarıyla fazla kurcalamaya gelmeyen bir model/marka. Şimdilik kanalları favoriye alarak bir nebze sınırladım. Usb den de hard disk içindeki filmlere bakıyoruz. Ses az ama apartmanda yaşadığımız için yeterli, yoksa ses sistemi lazım.
İnşallah hemen bozulmaz, sapıtmaz. Eski yorumlara bakınca kanal arama işine girmekten vazgeçtim. Olanlarla idare edeceğiz artık.
Bu markayı bilmiyorum ama kesinlikle YUMATU almayın. Servis yok, destek yok. Adamların şirket telefonlarına bile ulaşamadım. 2 tane HD receiver almıştım. Kronik sıkıntılı. Ulaşanlara kargoyu cepten ödeyip ürünü göndermelerini söylüyorlarmış, garanti kapsamında işlem olursa dönüş kargosu onlara aitmiş :)
 
Geri
Üst Alt