Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Ado başkan selamünaleyküm.
6000₺ bandında 55inch smart 4k tv bakıyorum.
Tavsiyelerini şiddetle bekliyorum.
Saygılar.
NU8000 acil öncelikli incelemenizi öneririm
Ado başkan selamünaleyküm.
6000₺ bandında 55inch smart 4k tv bakıyorum.
Tavsiyelerini şiddetle bekliyorum.
Saygılar.
Tam olarak bilmek istediğiniz ne ise detaylı bilgi aktarabilirimAdo hocam Awox ların panel tekno. hakkında bilgi verebilir misiniz?
Yok hocam ilk günden beri problemli karıcalı ekran gelip gidiyor cızırtılı ses çıkartıyor gidip gelirken.
Ama o problem değil ps3 ikinci hdmi bağlayamıyorum geçersiz format diyor fakat pc bağlayınca herhangi birproblem olmuyor.
yazılımına baktım 2015 yüklenmiş görnüyor.versiyon 1
yazılım yükleyecektim fakat dosyalar silinmiş.
Yani dilerseniz tv yi yollayın bendeki anakartlardan takarak deneme yapayım, sorun tvde mi yoksa bir çözünürlük uyuşmazlığı, desteklememe durumu mu ona bakalım.tavsiyeniz nedir hocam ps3 çalışmıyor bir türlü ekrana gelen görüntü sadece geçersiz formattan ibaret.
Selamlar, bende de ayni sorun vardı çözüm mu bilmiyorum ama kanalları taşırken yön ve ch +- tuşlarıyla tasirsaniz yeri değişmiyor ama numara yazarak tasirsaniz degisebiliyor sonradan.Ado Awoxta kanal listesi sırası kafasına göre değişip duruyor var mi bunun caresi ?
Normal şartlarda çözüm menüden hotel modunu kapatmak ama ben hotel modunu kapatıyorum yine kanal yerleri değişiyor.Selamlar, bende de ayni sorun vardı çözüm mu bilmiyorum ama kanalları taşırken yön ve ch +- tuşlarıyla tasirsaniz yeri değişmiyor ama numara yazarak tasirsaniz degisebiliyor sonradan.
Awox 3282 modeli var bende de birinci hdmi herahngi bir şey takıncı sürekli gidip geliyor
İkinci hdmi çalışıyor fakat ps3 bağlayınca geçersiz format diyor garantisi bitti .
Yardımınızı bekliyorum
55 için var mı yazılımCvp: AWOX marka TV ler ile ilgili Genel Başlık
Arkadaşlar Selam
40'' AWOX tv yazılımı aşağıdadır.
[Gizli İçerik]
ne kadar menü 1147 yapsamda olmuyor. menü 1147 demek menüye bastıktan sonra 1147 tuşlamak di mi. menüye basınca menü çıkıyor ve olmuyorCvp: AWOX marka TV ler ile ilgili Genel Başlık
AWOX Servis Menü Şifresi
MENU1147