I
irfan keleş
Yeni Üye
- 17 Eyl 2019
- 3
- 42
Hangi ürün![]()

Günün Fırsatı
Awox U3900STR 1000 tl yi bulmayan bir fiyatı var
Hangi ürün![]()
urunde android varsa mx player pro apk kurun decode kkısmından donanım + yazılım secın her vıdeo ve sesi açar kendi local playerı yerıne file managerdan mx playerdan acarsan sorun yaşamazsınBu hafta u40000str modelini satın aldım ama hemen hemen hiç bir ses codec'ini desteklemiyor. Bunun bir çözüm yolu var mıdır?
teşekkürlerCvp: AWOX marka TV ler ile ilgili Genel Başlık
AWOX 32'' TV Yazılım Dosyası
[Gizli İçerik]
AWOX 40'' TV Yazılım Dosyası
[Gizli İçerik]
teşekkürlerCvp: AWOX marka TV ler ile ilgili Genel Başlık
[Gizli İçerik]
[Gizli İçerik]
tşklerteşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
teşekkürler
Yazılıma niçin ihtiyaç duyuyorsunuz?Bende yazılım istiyorum
Hocam bende awox 32" tv sürekli kanal listesini fabrika ayarlarına getiriyor. inatla listeti düzenliyorum oda inatla 1 yada 2 gün sonra sıfırlıyor. bu işimi görürmü?Cvp: AWOX marka TV ler ile ilgili Genel Başlık
[Gizli İçerik]
[Gizli İçerik]
Kullandıgınız renk ayarı nedir bende ona göre ayarlayımYazılıma niçin ihtiyaç duyuyorsunuz?
Dinamik yadaKullandıgınız renk ayarı nedir bende ona göre ayarlayım
Dostum birde bügün şöyle bi sorun ile karsılastık mesela birinci kanalı izliyorum ama 78 deki tnt kanalı açmak istiyorum ama kumandadan direk 78 i tuslayarak açamıyorum tek tek gidiyorum bu herkesde mi aynıdırDinamik yada
55
50
55
50
60
Açılması lazım dostum ?Dostum birde bügün şöyle bi sorun ile karsılastık mesela birinci kanalı izliyorum ama 78 deki tnt kanalı açmak istiyorum ama kumandadan direk 78 i tuslayarak açamıyorum tek tek gidiyorum bu herkesde mi aynıdır
Malesef kumanda üzerinden sadece 9 a kadar acılıyor on veya 11 diyemiyorumAçılması lazım dostum ?
Mümkünse harici uydu alıcısı kullanın.. Kafanız rahat olurMalesef kumanda üzerinden sadece 9 a kadar acılıyor on veya 11 diyemiyorum