Umarım ayakları ve vidalarıdır ,gelen sesler :(An itibariyle Awox televizyonumuz kargo tarafından teslim edildi. şangır şunguur sesler geliyor içinde ya bakalım inşallah sorunsuz çıkar. serviside arayayyım.
Umarım ayakları ve vidalarıdır ,gelen sesler :(An itibariyle Awox televizyonumuz kargo tarafından teslim edildi. şangır şunguur sesler geliyor içinde ya bakalım inşallah sorunsuz çıkar. serviside arayayyım.

Işık sızması, ölü piksel, şey sarısı gibi sorunlar olmasın. Tertemiz çalışsın. Amin 

Umarım ayakları ve vidalarıdır ,gelen sesler :(
kutuda hasar yoksa (delik,yırtık,ezik v.b) problem olmaz. ama kutuda hasar varsa teslim aldıysanız problem yaşayabilirsiniz.Servis bizim ilçedeki elektronikçi bir esnaf çıktı. bugun mesai sonrası kurulum yapılacak inşallah, en fazla yarına kalır.
içinden gelen sesler ayak ve vidalarsa da sabit biyerde olmamalı mı?
Işık sızması, ölü piksel, şey sarısı gibi sorunlar olmasın. Tertemiz çalışsın. Amin
![]()

kutuda hasar yoksa (delik,yırtık,ezik v.b) problem olmaz. ama kutuda hasar varsa teslim aldıysanız problem yaşayabilirsiniz.
Tabii ki olmalı, olmalı da ,"şakur-şukur" ses geliyor deyince aklıma ilk gelenlerdi,bu arada inşallah eli ayağı düzgün ,senin istediğin gibi herşey olumlu olurServis bizim ilçedeki elektronikçi bir esnaf çıktı. bugun mesai sonrası kurulum yapılacak inşallah, en fazla yarına kalır.
içinden gelen sesler ayak ve vidalarsa da sabit biyerde olmamalı mı?
![]()

kutuda hasar yoksa hiçbir problem yok panel de kırık çıksa her şart altında ürün değişimi veya para iadesi alırsınız zaten. sıkıntı olmaz.Yok, kutuda etrafında herhangi bir sorun görünmüyor.
İlçedeki televizyoncuyu getiremedik bugun, en yakın servis kendisiydi Rica ettikçe naza çekti. Yarın cuma vaktine bıraktı tam. Hayırlı dedim.
Ekli dosyayı görüntüle 18
Bizim 49 Axen yavru gibi kaldı yanında
![]()
Dün farkettim bu üründe dahili wifi sanırımAn itibaryle kurulumu yapamayan çırakla sürekle fabrika ayarlarına dönüyoruz.
Allah sabır versin bana.
![]()
Allah kolaylık versin arızalımıAn itibaryle kurulumu yapamayan çırakla sürekle fabrika ayarlarına dönüyoruz.
Allah sabır versin bana.
![]()
Tkgs yokmu tv deado hocam tv yi aldık ama kanal düzenleme berbat siz yardımcı olursanız sevinirim hazır kanal listesi birde servis menüsünden nasıl yükleyeceğimizi anlatsanız @Ado
andiroid kurulumları biraz zor aslında bilen için kolay ama alışkanlık dışı olunca takılabiliorsun, o kadar andiroid sistemi kullancan bile alışmayınca sıkıntı olabiliyor, hayırlısı ile kuruldu umarım memnun kalırsın allah kaza bela arıza vermesinAn itibaryle kurulumu yapamayan çırakla sürekle fabrika ayarlarına dönüyoruz.
Allah sabır versin bana.
![]()