İlginç olan şu ki aslında AWOX tv lerde kullanılan panel benim ciddi sevdiğim bir paneldir ve üreticisi Chi Mei Optronics dir.
Ancak algoritma sorunları olduğu aşikar zira bu paneli ben başka markalarda da gördüm (LG televizyon dahil) ve çok çok daha iyi performans verecek yapıya sahip olduğunu biliyorum.
Ancak bu anakart ve bu yazılım ile alınabilecek sonu da bu kadar oluyor işte
Öncelikle hayırlı olsun. Elinize ulaştığında inceleme ve yorumlarınızı bekliyoruz....Gün itibariyle üründen 1 adette ben sipariş vermiş bulunmaktayım. 20-30 gündür takipte olduğum ürün tahminimce yarın elime ulaşmış olur.
başta Ado hocam ve konu sahibi olmak üzere teşekkür ederim.
kuşkularım; önceden de 3 kez alıp iade ettigim 49 inç Axen gibi ışık sızması ve çok vasat ses sorunlarının olmaması.
Haydi hayırlı olsun.
Gün itibariyle üründen 1 adette ben sipariş vermiş bulunmaktayım. 20-30 gündür takipte olduğum ürün tahminimce yarın elime ulaşmış olur.
başta Ado hocam ve konu sahibi olmak üzere teşekkür ederim.
kuşkularım; önceden de 3 kez alıp iade ettigim 49 inç Axen gibi ışık sızması ve çok vasat ses sorunlarının olmaması.
Haydi hayırlı olsun.
Ses konusunda memnun kalmayacağınıza şimdiden garanti verebilirim
Şu lanet kanal listesi sorununa kimse çözüm üretemedi
Android kanal listesi için üreticiden de cevap alamadık
Ancak işin peşini bırakmadık ve bu konuyu çözebilmek adına Outlierwit ile sıradışı ve ortak bir operasyona imza atmaya karar verdik.
Kısa bir süre idare edebilirseniz bir şekilde sizlere çözüm sunmaya çalışacağım
Ses konusunda memnun kalmayacağınıza şimdiden garanti verebilirim
Şu lanet kanal listesi sorununa kimse çözüm üretemedi
Android kanal listesi için üreticiden de cevap alamadık
Ancak işin peşini bırakmadık ve bu konuyu çözebilmek adına Outlierwit ile sıradışı ve ortak bir operasyona imza atmaya karar verdik.
Kısa bir süre idare edebilirseniz bir şekilde sizlere çözüm sunmaya çalışacağım
Hemde çok kısa bi süre