Merhaba Awox U5600str 55' kullanıcıları,
Uzun zamandır bende bu TV'yi kullanıyorum. Deneme yanılma yoluyla birçok yazılım denedim test ettim. Fakat en son keşfettiğim yazılımı sizlerle paylaşmak istedim. Son derece stabil ve boş bir versiyon. İçerisinde gereksiz hiçbir yazılım yoktur. Sorunsuz çalışmaktadır. Kullanmak isteyenler için link bırakıyorum. Öncelikle belirtmem gerekir ki yazılım yüklerken ki oluşabilecek aksiliklerden hatalardan ben sorumlu değilim tamamen sorumluluk size aittir. İyi günler dilerim hepinize..
Genel Bilgiler:
Yazılım Rusya'da üretilen bir TV'ye ait. Anakartları bizdeki Awox ile aynı olduğu için sorunsuz şekilde uyum sağladı. Noa TV'deki gibi.
İçerisinde kanallar mevcut değil, Awox'tan aldığım kanal yedeğini yüklediğimde ise bazı problemlerle karşılaştım. Kanal listesini sürekli değiştiriyordu kafasına göre. Bende uyduları ekleyip kanalları belli başlı sıraya getirip yedek aldım. Muhtemelen aldığım yedek sizde de çalışacaktır. Kanal yedeğini de sizlerle paylaşacağım.
Linkler:
TV Yazılımı:
Kanal Listesi:
Rar şifresi: dragon123
Kurulum:
Biliyorsunuz fakat yine özet geçeyim. bin uzantılı dosyamızı fat32 formatlı bir flash belleğimize atıyoruz. TV'mizin altındaki güç tuşu kapalıyken flash belleğimizi bağlayıp, güç tuşumuzu açık konuma getiriyoruz. Kurulum böylelikle başlıyor. Kurulum bitene kadar hiçbir işlem yapmıyorsunuz TV otomatik olarak kendini kapatacaktır. Bundan sonra Flash belleğinizi çıkartıp TV'nizi açabilirsiniz.
Ekran Görüntüleri: