Aspiratör tavsiyesi

Kuzineler normal ocaga gore daha fazla isi aciga cikarir.
Normal ocagi hoplatir ozaman o aspiratör :haha
fiyat çok tatlı bulunca dayanamadım daldım hocam yanlışlıkmı yaptık bizim ocakta sorun yaparmı.ben balıkçı olduğum için çok balık pişiriyoruz balık kokusundan hanım bıkmıştı.

@ataseven, baligi yagda pisiyorum deme

Böyle baliktan mi bahsediyoruz :kas

IMG-20160517-WA0002.jpg

7-8 kg çupralar levreklerden bahsediyoruz.topan kefal sümüklü kefal en küçüğü 3kg civarı.

@ataseven, irsoflari gorelim ozaman :kas

Zipkinla dalis yapiyorsunuz heralde
Ben klasik avlanma yontemleriyle devam ediyorum.

samsung ctb bilişim servisi telefonları açmıyor(kurulumada gelmiyor).bende müşteri hizmetleri ile görüştüm başka servis yönlendirdiler.servis geldi taktı.çalıştırdı.cihaz çok güzel.servisçi arkadaşa ben bunu aspiratör diye aldım.kuzine davlumbaz yazıyor dedim. bunlar jilet aspiratör diye geçiyor dedi ne demekse.

Yarın A101'de Sunny marka aspiratör satışa sunulacak, fiyat odaklı değerlendirilebilir.

Yarın A101'de Sunny marka aspiratör satışa sunulacak, fiyat odaklı değerlendirilebilir.
ben düşeş samsung denk getirdim taktırmak için servisle biraz uğraştım ama cihaz çok iyi.memnunum.

@ataseven, urun tanitimi yapta bizde alalim 1 tane :kas

@ataseven, urun tanitimi yapta bizde alalim 1 tane :kas
keşki olsada alsak(ürün tükenmiş) kiralık verdiğim daireninde bosch aspiratörü bozulmak üzere kiracı temizlememiş bile.hepsi buradada baktım aynı samsung aspiratör 1800 tl kafayı sıyırmış bunlar.

sen kaca almıstın.

360 nere 1800 nere :saskin

3 tane vardı aynı gün bitti.o gün baktığımda hepsiburadada 1400 tl dı.şimdi 1800 tl olmuş.bilsedim 2 tane alırdım.(diğerinide kiralık daireye takardım)

@Adem Helvacı Ustacım babamların evi için çekim gücü yüksek, mümkünse çift motor düz tip 60 cm lik bir aspiratör lazım, en son a101 malı ucuz bir mal varmış 2 yıl bile dayanmadı, tavsiyen ne olur abi bütçe 600,700 olabilir.

Geri
Üst Alt