Normal sürgülü( 60 cm).aspiratörüm bozuldu.internetten baktım 100 tl bile var .en fazla 300 tl kadar montjını servisi yapan sessiz çalışan fiyatına göre en iyi olan bir apiratör tavsiyesi istiyorum.teşekkürler.
300 tl kadar olabilir ne tavsiye edersiniz.marka farketmez.100tl yazana bulasma kardesım oyle bır hata yaptım 6ay surmeden plastık aksamları gevreyıp kırıldı surgu sıstemı suan calısmıyor
Anneme yenısı almam gerekıyor.
tamam bekliyorum o zaman bu sefer söz dinleyim fujiplus klima gibi olmasın.dış ünitenin sesinden alt kattaki rahatsız ne yapacağımı bilemiyorum.acele etme ataseven Ado konuya dahıl edelım
takılı ama alt kattaki tam o odada oturuyor (onun duvarının üsütüne bağlı) klimasıda olmadığı için penceresi açık o yüzden ses çok geliyor diyor.dısunıtenın tıtresım takozları takılımı ?
takılı ama alt kattaki tam o odada oturuyor (onun duvarının üsütüne bağlı) klimasıda olmadığı için penceresi açık o yüzden ses çok geliyor diyor.
başka koyacak yer yok mecburen oraya koyduk dandik klima alacağıma keşki midea blanc alsaydım kafayı böyle taşlara vurmazdım.Dış ünitelerin biraz sesi olur ama dinlemeden yorum yapamayız tabi.
İmkanınız varsa dış ünitenin yerini değiştirtin.
kullandığım odada balkon yok diğer salonda kullandığım lg beko klimayı balkona montaj yaptırmıştım(inevertır değil) daha az sesli çalışıyorBına dısına montaja karsıyım. hem bu tarz durumların yasanmasını engel olursunuz, hemde estetık anlamda bına dısı sıkıntı yaratıyor
tum klımalarımın unıtelerı balkon ıcındedır. suankı evı aldıgımda varolan 1 adet klıma dıs cepheye montajlanmıs sonradan sebeke takılınca sokup goturmedı eskı evsahıbı.
neysekı ıc unıte hızasına montaj yapılmıs altkattan sıkayet gelmesı ımkansız.