Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
impossible' Alıntı:hocam mb120 için yeni yazılım varmı yakında
Ufukta görünüyor bir şeyler lakin şimdiden net bir yorum yazmış olmayayım. :
impossible' Alıntı:hocam mb120 için yeni yazılım varmı yakında
Ado' Alıntı:impossible' Alıntı:hocam mb120 için yeni yazılım varmı yakında
impossible' Alıntı:Ado' Alıntı:impossible' Alıntı:hocam mb120 için yeni yazılım varmı yakında
Bir arkadaş yeni tv sinde 2.43.4.0 yüklü olduğunu yazmıştı forumda o nedenle sordum.
The_SreT' Alıntı:@Ado hocam bizim arkadaş geçen hafta mediamarktan regal tv almış , geçen haftada kurulumunu yapmışlar. Sanırsam arkadaşa teşir ürün vermişler , sende bi bakarmısın hocam rica etsem.
92 bin küsür dakika çalışmış , bide tarih olarak 2017 nin 1. ayı çıkıyo.
The_SreT' Alıntı:Buyur Adem hocam
The_SreT' Alıntı:Evet bugün Vestel arkadaşımı aramış , Vestel mediamarkt ile görüşmüş , mediamarkt ise biz teşhir ürün olduğunu söyledik felan demiş 1800 den 1200 e indirdik demişler [emoji2] arkadaşda demiş bana kesinlikle teşhir ürün demediler öyle 1800 bunu 1200 yaptık felanda demediler demiş [emoji2] neyse arkadaş şimdi cumartesi günü mediamarkt a gidecek yanında iki arkadaşı daha varmış tv yi alırken onlarıda götürecek şahit olarak , tv yi satan kişiyi bulacaklar gel bakalım sen bu tv yi bize satarken bunun teşhir ürün olduğunu söyledim demişsin bide bize söyle diyecekler [emoji2] ne ürünün üstünde teşhir ürün diye yazıyomuş nede onlara öyle bişey demişler. Mediamarkt a işi çözemezlerse tüketici mahkemesine gidecekmiş arkadaş. Durum budur , en komiğide vestele tv 1800 tl biz 1200 tl ye indirdik demesi. Zaten tv nin sıfırı 1200 tl her yerde , ne 1800 tl si [emoji2] bide utanmadan biz teşhir ürün olduğunu söyledik demeleri.
Benim takıldığım bir noktada vestel bu tv nin piyasasını bilmiyor mu 1800 den 1200 e indirdik yalanına nasıl inanmışlar düşündürücü.
Apollon07' Alıntı:@Ado Hocam İyi Çalışmalar Bende Vestel 49UB8300 Tv Var Şubat 2017 de Aldım Ama İzlediğim Saat Süresi Toplam Ya 24,Yada 48 Saattir En Fazla, Dün Açayim Bir Bakayım Dedim Gözüme Ekranın Sağ Tarafında Üstten Alta Kadar Tek Çizgi Var Kırmızı Renkte Sabit Duruyor Kanal Değiştirdim Acaba Ondanmı Diye Değişen Birşey Yok Evde Ne Çocuk Var,Nede Televizyonu Elleyecek Bir Kişi Bu Konudada Çok titizimdir Bu Çizgi Moralimi Bozdu Bunun İçin Ne Yapmam Gerek
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Nasıl Bir Yol Çizmem Lazım Değerli Görüşlerinizi Bekliyorum