Arızalar ve Çözümlerine Yönelik Tavsiye Başlığı

barbarosso Çevrimdışı

barbarosso 

Aktif Üye
7 Eki 2017
343
selamlar 
adem hocam elimde birikmiş yüksek çözünürlüklü filmleri düzenlerken; daha önceden laptopta da izleyemeyip işlemci vs. yetersizliğine bağladığım 10 bitlik bfg adlı film tv'de(50uhl500) de izleyemedim.reset attırıyor ilk 10-15 saniyesinde.desteklemiyor mu acaba bu içeriği ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
barbarosso' Alıntı:
selamlar 
adem hocam elimde birikmiş yüksek çözünürlüklü filmleri düzenlerken; daha önceden laptopta da izleyemeyip işlemci vs. yetersizliğine bağladığım 10 bitlik bfg adlı film tv'de(50uhl500) de izleyemedim.reset attırıyor ilk 10-15 saniyesinde.desteklemiyor mu acaba bu içeriği.

İçerik desteğinden ziyade ram/işlemci yetersizliği diye de yorumlayabilirim ama iki satır yazıya dayanarak net birşey söylemem doğru olmaz azizim.

Ben aklımda tutamadığım için soruyorum size hep farkındayım ama sizin anakart ve yazılım sürümünüz nedir?

Apollon07 Çevrimdışı

Apollon07 

Aktif Üye
24 Eki 2017
203
Apollon07' Alıntı:
Apollon07' Alıntı:
Adem Hocam Eşime Tv yi Açta Bir Bak Varmı Çizgi Dedim Gel Git Yapmış Çizgi Şuanda da Yokmuş 5 Dakikadır Anlamadım Gitti Bu İşi :yuh:

1 Kaç Gün İzlemeyemi Alsam

@Ado Hocam Servis Bugün Geldi Evde Tv'nin Arka Tarafını Söktü Ve Panelin Değişeceğini Yoksa Yeni Ürünle Değiştireceklerini Söyleyip Gittiler Tv'yi Götürmediler

26854671_10215628719019438_789057023_o.jpg

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Apollon07' Alıntı:
Apollon07' Alıntı:
1 Kaç Gün İzlemeyemi Alsam

@Ado Hocam Servis Bugün Geldi Evde Tv'nin Arka Tarafını Söktü Ve Panelin Değişeceğini Yoksa Yeni Ürünle Değiştireceklerini Söyleyip Gittiler Tv'yi Götürmediler

Tamamdır azizim, standart prosedür. Evden ürünü almamalarına sevindim, arkadaşların hassasiyetine de teşekkür ederim gıyabında. :ok:

O Çevrimdışı

Oottoo

Yeni Üye
11 Ocak 2018
10
Ado' Alıntı:
Oottoo' Alıntı:
hocam merhaba,
Eq ayarında en altta 10.0khz mevcut bunumu aşağı çekmeliyim.

Yok azizim, khz olanlar tizlerdir, siz en üsttekini çekin lütfen.

Merhaba tekrar hocam,
Dediğiniz işlemi yaptım ama değişiklik olmadı. Dinamik bas özelliği kapatınca seste zaman zaman oluşan boğukluk kayboldu. Hoparlorden veya montajından kaynaklanan bir sorun mu acaba?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Oottoo' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Yok azizim, khz olanlar tizlerdir, siz en üsttekini çekin lütfen.

Merhaba tekrar hocam,
Dediğiniz işlemi yaptım ama değişiklik olmadı. Dinamik bas özelliği kapatınca seste zaman zaman oluşan boğukluk kayboldu. Hoparlorden veya montajından kaynaklanan bir sorun mu acaba?

Operatör ayarları ile düzelmeyen bir durum var ise, servis kontrolü sizin için fayda sağlayacaktır  :ok:

Apollon07 Çevrimdışı

Apollon07 

Aktif Üye
24 Eki 2017
203
Ado' Alıntı:
Apollon07' Alıntı:

Tamamdır azizim, standart prosedür. Evden ürünü almamalarına sevindim, arkadaşların hassasiyetine de teşekkür ederim gıyabında. :ok:

@ADO Hocam Servis Bugün Geldi Yeni Panelle Değiştireceğiz Dediler Evde Benim Tv yi Söktüler Yalnız Benim Dikkatimi Çeken İlk Girişte Yeni Panel Gelişi Güzel 124 Ekran Kutuya Konmuş Biçimdeydi Jelatin Poşet Vs Yoktu İçeri Girdiler Abi Dedim Bu Sıfır Panelmi Evet Sıfır Panel Dediler Sesimi Çıkarmadım Panelin Ön Tarafındaki Siyah Çerçeve Çizik İçindeydi Panelin Arka Tarafında ki Saç, Kablo Yapışkanları Çıkarılmış Çizik Vaziyetteydi Paneli Yeni Gelenle Değiştirdiler Neyse Sildi Kurdu Abi Dedim Bu Çerçeve Çizik İçinde Benim Çerçeveyi Sökelim Onu Bari Takalım Dedim Peki Dediler Tekrar Söküldü Benim Tv nin Çerçeve Yeni Gelen Panele Takıldı Tv Kuruldu Yeni Panelde Ekranın Heryeri Leke Parmak İzi (İlk Geldiğindede Öyleydi) Çalıştırdık Sıkıntı Yok Benim Moralimi Bozan Ve Huzursuz Olduğum Konu Fabrikadan Gelen Panel Jelatinli Poşetli Şekilde Olmuyormu Bu Aynı Başka Tvden Sökülmüş Benim Tv'ye Gelişigüzel Takılmak İçin Gelmiş Gibi,Servis Gittikten Sonra Müşteri Hizmetlerini Aradım Aynı Burada Yazdıklarımı İlettim Konu İle İlgileneceklerini Geri Dönüş Sağlayacaklarını Söylediler Kapattım
Tamam Servis Geldi Taktı Ne Gönderilirse Onu Taktı Görüntüde Sorunda Yok Ama Fabrikanın Bu Gönderdiği Çizikler İçinde Panel İçime Sinmedi Huzursuz Etti Açıkcası 24 Saat Kullanmadığım Tv,nin Panel Arızasında Bunu Yaşamak Üzdü Sonuçta Beni Kafamda Şuan Kullanılmış Çıkma Panel Takıldı

Vestel'in Müşteri Memnuniyeti Bence Bu Olmamalı

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Apollon07' Alıntı:
Ado' Alıntı:

@ADO Hocam Servis Bugün Geldi Yeni Panelle Değiştireceğiz Dediler Evde Benim Tv yi Söktüler Yalnız Benim Dikkatimi Çeken İlk Girişte Yeni Panel Gelişi Güzel 124 Ekran Kutuya Konmuş Biçimdeydi Jelatin Poşet Vs Yoktu İçeri Girdiler Abi Dedim Bu Sıfır Panelmi Evet Sıfır Panel Dediler Sesimi Çıkarmadım Panelin Ön Tarafındaki Siyah Çerçeve Çizik İçindeydi Panelin Arka Tarafında ki Saç, Kablo Yapışkanları Çıkarılmış Çizik Vaziyetteydi Paneli Yeni Gelenle Değiştirdiler Neyse Sildi Kurdu Abi Dedim Bu Çerçeve Çizik İçinde Benim Çerçeveyi Sökelim Onu Bari Takalım Dedim Peki Dediler Tekrar Söküldü Benim Tv nin Çerçeve Yeni Gelen Panele Takıldı Tv Kuruldu Yeni Panelde Ekranın Heryeri Leke Parmak İzi (İlk Geldiğindede Öyleydi) Çalıştırdık Sıkıntı Yok Benim Moralimi Bozan Ve Huzursuz Olduğum Konu Fabrikadan Gelen Panel Jelatinli Poşetli Şekilde Olmuyormu Bu Aynı Başka Tvden Sökülmüş Benim Tv'ye Gelişigüzel Takılmak İçin Gelmiş Gibi,Servis Gittikten Sonra Müşteri Hizmetlerini Aradım Aynı Burada Yazdıklarımı İlettim Konu İle İlgileneceklerini Geri Dönüş Sağlayacaklarını Söylediler Kapattım

Bu konuda size katılmamak elde değil, Görevde olduğum süreçte bu konuya birçok kere dikkat çektim ve yapıcı bazı eleştirilerde bulundum.

Hücre yapınız %100 yenidir o konuda içiniz rahat olsun, Ancak hücrenin birlikte geldiği anakasa, değişime dönenlerden birisinin olabilir.

Aslında çok minik de olsa servisin de bir ihmali var zira bu kasa yapıları, aslında taşıyıcı olarak görüp, çerçeve yapısını zaten orijinali ile değiştirdiğimiz unsurlardır bu nedenle keşke en başında aktarım yapılsaymış ve size de gerekçesini anlatsalarmış olay bu derece can sıkıcı olmazdı.

Ayrıca panele müdahale eden ekibin eldiven takması, eldivene rağmen yine de yanlarında solüsyon ile orijinal temizlik bezlerinden bulundurup, müdahale sonrası kullanması gerekirdi (Fabrika yolluyor zaten)

Bu eldivenler özeldir, hem kaydırmaz, hem parmak izi bırakmaz, hem de elektrostatik bileklik ile kullanım özelliği vardır.

Bakınız ekte, fabrikanın yolladığı,Tüketici evine girerken kullanılması gereken eva tabanlı orijinal galoş ve yine bu iş için sevk edilen özel eldiveni görebilirsiniz.

Bunun yanısıra kağıt havlu gibi tek kullanımlık olup 1m2 lik hizmet örtüleri veya kumaş hizmet örtüleri var yeter ki servis kullanmak istesin.

Biraz daha özen gösterilse tadından yenmez bu marka ama, nasip. :ok:

v1.png
v2.png

Apollon07 Çevrimdışı

Apollon07 

Aktif Üye
24 Eki 2017
203
Ado' Alıntı:
Apollon07' Alıntı:

Bu konuda size katılmamak elde değil, Görevde olduğum süreçte bu konuya birçok kere dikkat çektim ve yapıcı bazı eleştirilerde bulundum.

Hücre yapınız %100 yenidir o konuda içiniz rahat olsun, Ancak hücrenin birlikte geldiği anakasa, değişime dönenlerden birisinin olabilir.

Aslında çok minik de olsa servisin de bir ihmali var zira bu kasa yapıları, aslında taşıyıcı olarak görüp, çerçeve yapısını zaten orijinali ile değiştirdiğimiz unsurlardır bu nedenle keşke en başında aktarım yapılsaymış ve size de gerekçesini anlatsalarmış olay bu derece can sıkıcı olmazdı.

Ayrıca panele müdahale eden ekibin eldiven takması, eldivene rağmen yine de yanlarında solüsyon ile orijinal temizlik bezlerinden bulundurup, müdahale sonrası kullanması gerekirdi (Fabrika yolluyor zaten)

Bu eldivenler özeldir, hem kaydırmaz, hem parmak izi bırakmaz, hem de elektrostatik bileklik ile kullanım özelliği vardır.

Bakınız ekte, fabrikanın yolladığı,Tüketici evine girerken kullanılması gereken eva tabanlı orijinal galoş ve yine bu iş için sevk edilen özel eldiveni görebilirsiniz.

Bunun yanısıra kağıt havlu gibi tek kullanımlık olup 1m2 lik hizmet örtüleri veya kumaş hizmet örtüleri var yeter ki servis kullanmak istesin.

Biraz daha özen gösterilse tadından yenmez bu marka ama, nasip. :ok:

v1.png
v2.png

@Ado Hocam Eldiven Solüsyon Filan Yoktu Sadece Ayağa Taktıkları Galoş Vardı Ben Söylemesem Çizik Çerçeve Takılıp Gidilecekti Ama Ben Sonrasında Müşteri Hizmetlerine İçimi Döktüm Bilmiyorum Artık Nasibimizde Belki Böyle Olması Gerekiyordu Böyle Çizikler İçinde Panel Göndereceklerine Zaten Değiştirmedikleri Ana Kart İle Besleme Kartı Kaldı Tv'nin Yenisini Gönderse Veste'in Gözümde İyi Bir Yeri Olurdu En Azından

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Apollon07' Alıntı:
@Ado Hocam Eldiven Solüsyon Filan Yoktu Sadece Ayağa Taktıkları Galoş Vardı Ben Söylemesem Çizik Çerçeve Takılıp Gidilecekti Ama Ben Sonrasında Müşteri Hizmetlerine İçimi Döktüm Bilmiyorum Artık Nasibimizde Belki Böyle Olması Gerekiyordu Böyle Çizikler İçinde Panel Göndereceklerine Zaten Değiştirmedikleri Ana Kart İle Besleme Kartı Kaldı Tv'nin Yenisini Gönderse Veste'in Gözümde İyi Bir Yeri Olurdu En Azından

Haklı olmanızla bilrikte, aslında onun da bazı sebepleri var yapamıyor olmalarını kendilerince haklı çıkartacak vs

Elbette işin temelinde bu tarz durumlarda en gönül alıcı  olanı komple değişimdir. :ok:

Apollon07 Çevrimdışı

Apollon07 

Aktif Üye
24 Eki 2017
203
Ado' Alıntı:
Apollon07' Alıntı:

Haklı olmanızla bilrikte, aslında onun da bazı sebepleri var yapamıyor olmalarını kendilerince haklı çıkartacak vs

Elbette işin temelinde bu tarz durumlarda en gönül alıcı  olanı komple değişimdir. :ok:

Olay Bittikten Sonra Değişim Yapan Servis Kaç Puan Verirsiniz Diye Beni Arıyor Bende İyi Niyetimle 9 Diyorum 10 Verirmisiniz Lütfen Diyor.
Genel Merkez Arıyor Telesekreterle Kaç Puan Verirsiniz Müşteri Temsilcisine Diyor Ona da 9 Veriyorum Sonuçta Bence Suçu Olan Bu Kişiler Değil Suçu Olanlar O paneli Müşteriye Git Tak Diye Gönderen Kişiler Yani Fabrika

Geri
Üst Alt