Apollon07' Alıntı:
@ADO Hocam Servis Bugün Geldi Yeni Panelle Değiştireceğiz Dediler Evde Benim Tv yi Söktüler Yalnız Benim Dikkatimi Çeken İlk Girişte Yeni Panel Gelişi Güzel 124 Ekran Kutuya Konmuş Biçimdeydi Jelatin Poşet Vs Yoktu İçeri Girdiler Abi Dedim Bu Sıfır Panelmi Evet Sıfır Panel Dediler Sesimi Çıkarmadım Panelin Ön Tarafındaki Siyah Çerçeve Çizik İçindeydi Panelin Arka Tarafında ki Saç, Kablo Yapışkanları Çıkarılmış Çizik Vaziyetteydi Paneli Yeni Gelenle Değiştirdiler Neyse Sildi Kurdu Abi Dedim Bu Çerçeve Çizik İçinde Benim Çerçeveyi Sökelim Onu Bari Takalım Dedim Peki Dediler Tekrar Söküldü Benim Tv nin Çerçeve Yeni Gelen Panele Takıldı Tv Kuruldu Yeni Panelde Ekranın Heryeri Leke Parmak İzi (İlk Geldiğindede Öyleydi) Çalıştırdık Sıkıntı Yok Benim Moralimi Bozan Ve Huzursuz Olduğum Konu Fabrikadan Gelen Panel Jelatinli Poşetli Şekilde Olmuyormu Bu Aynı Başka Tvden Sökülmüş Benim Tv'ye Gelişigüzel Takılmak İçin Gelmiş Gibi,Servis Gittikten Sonra Müşteri Hizmetlerini Aradım Aynı Burada Yazdıklarımı İlettim Konu İle İlgileneceklerini Geri Dönüş Sağlayacaklarını Söylediler Kapattım
Bu konuda size katılmamak elde değil, Görevde olduğum süreçte bu konuya birçok kere dikkat çektim ve yapıcı bazı eleştirilerde bulundum.
Hücre yapınız %100 yenidir o konuda içiniz rahat olsun, Ancak hücrenin birlikte geldiği anakasa, değişime dönenlerden birisinin olabilir.
Aslında çok minik de olsa servisin de bir ihmali var zira bu kasa yapıları, aslında taşıyıcı olarak görüp, çerçeve yapısını zaten orijinali ile değiştirdiğimiz unsurlardır bu nedenle keşke en başında aktarım yapılsaymış ve size de gerekçesini anlatsalarmış olay bu derece can sıkıcı olmazdı.
Ayrıca panele müdahale eden ekibin eldiven takması, eldivene rağmen yine de yanlarında solüsyon ile orijinal temizlik bezlerinden bulundurup, müdahale sonrası kullanması gerekirdi (Fabrika yolluyor zaten)
Bu eldivenler özeldir, hem kaydırmaz, hem parmak izi bırakmaz, hem de elektrostatik bileklik ile kullanım özelliği vardır.
Bakınız ekte, fabrikanın yolladığı,Tüketici evine girerken kullanılması gereken eva tabanlı orijinal galoş ve yine bu iş için sevk edilen özel eldiveni görebilirsiniz.
Bunun yanısıra kağıt havlu gibi tek kullanımlık olup 1m2 lik hizmet örtüleri veya kumaş hizmet örtüleri var yeter ki servis kullanmak istesin.
Biraz daha özen gösterilse tadından yenmez bu marka ama, nasip.
: