delibozuq' Alıntı:
Selam arkadaşlar ben şöyle bir sorun yaşıyorum. Tkgs kullanmayı sevmem. Otomatik veya Şebeke tarama yaptığımda kanal listesinin yerine yeni taranan kanallar listesi ekleneceği uyarısı nedeni ile daima manuel kanal arama ile şebeke açık arama yaparım.
Fakat çoğu zaman şebeke tarama frekansını girdiğimde şebeke açık hale gitirip taratmaya başladığımda veya manuel olarak yeni bir kanalı bulup listeye eklemek istediğimde değerleri girip taratmaya başladığımda kanalları bulmuyor ve cihazı kapayıp açmak zorunda kalıyorum..
Bu olay bir modelde başıma gelmediğinden genel olarak bu sıkıntıyı yaşayanlar varmı diye merak ediyorum. Yada benim atladığım bir adım mı var ? Ki gerekli tüm adımları sırasıyla doğru uyguladığımı sanıyorum..
Şu TKGS konusu nedense bana da hiç samimi gelmiyor, klima da olsun TV de olsun Beyaz Eşyalarımda olsun sistemin benim yerime karar vermesi ve düzenleme yapması benim hoşlanmadığım bir konu.
Lakin bahsi geçn konunun teknik açıklamasına endless loop denir. Sistem aradığını bulamadığında bu arayışın bitmesine ve herhangi bir sonuç bulunamadığı bildirgesine gitmesi gerekirken bu döngüyü bitiremez ve sonsuz döngüye girer, sistemin harci komut alması da bu esnada kapalı olduğundan dolayı cihaz genelde kilitli kalır.
Yazılımsal bug dur
: