Arızalanan TV yerine Verilen TV

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Tamamdır baba:tara kırılan panel yanlış bilmiyor isem LG ips aynından takarlar dime bir de piksel testi yaparlar umarım hiç tahammülüm yok çünkü :danger
Aynen LG IPS, zaten yerine isteseler de başka panel takamazlar.
Ayrıca size ''Onaylayın lütfen'' dediysem bir bildiğim de vardır :kiskis

Y Çevrimdışı

yugams

Aktif Üye
28 Eki 2017
139
Nasıl yani baba nedir o çıkacak koku söyle yaw gerildim iyice bak tüylerim tiken tiken oldu :danger

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Nasıl yani baba nedir o çıkacak koku söyle yaw gerildim iyice bak tüylerim tiken tiken oldu :danger
Yarına kadar müsaade et bana. Sonra konuşuruz. Sıkıntı yok merak etme, aklımdaki şey olursa senin için daha iyi olur o anlamda bir durum ancak şu an kesin bir bilgi veremem.

Y Çevrimdışı

yugams

Aktif Üye
28 Eki 2017
139
yarın ola hayrola, tamam baba pusuya yattım bekliyorum :tara bu arada kapora yatırdım ekran için

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem hocam aklıma bir şey takıldı ips ekranların önünde plastik koruma gibi bir şey var servis panel değiştirirken onuda değiştiriyor mu ?
CELL veya BONDEDCELL veya OPENCELL diye geçen şu panel dediğimiz unsur tümleşik tek başına bir parçadır.

poliproplen içerikli üst ve alt katmanın tam ortasında olan ise bildiğiniz CAM dır.

Yani kırık bir panel değişirken kırık olanı ne ise, takılanı da birebir o olur :ok

Geri
Üst Alt