Adem hocam SN: 8508234 000380Seri paylaşımısın rica etsem.
Adem hocam SN: 8508234 000380Seri paylaşımısın rica etsem.
Onarımı onaylayın lütfenAdem hocam SN: 8508234 000380
Tamamdır baba kırılan panel yanlış bilmiyor isem LG ips aynından takarlar dime bir de piksel testi yaparlar umarım hiç tahammülüm yok çünküOnarımı onaylayın lütfen
Aynen LG IPS, zaten yerine isteseler de başka panel takamazlar.Tamamdır baba kırılan panel yanlış bilmiyor isem LG ips aynından takarlar dime bir de piksel testi yaparlar umarım hiç tahammülüm yok çünkü
Baba kıllandırma beni onayladım da şu bildiğin nedir yawAynen LG IPS, zaten yerine isteseler de başka panel takamazlar.
Ayrıca size ''Onaylayın lütfen'' dediysem bir bildiğim de vardır
Onu biraz beklemek gerekecek. Merak etme çıkar kokusu yakındaBaba kıllandırma beni onayladım da şu bildiğin nedir yaw
Yarına kadar müsaade et bana. Sonra konuşuruz. Sıkıntı yok merak etme, aklımdaki şey olursa senin için daha iyi olur o anlamda bir durum ancak şu an kesin bir bilgi veremem.Nasıl yani baba nedir o çıkacak koku söyle yaw gerildim iyice bak tüylerim tiken tiken oldu
Adem hocam aklıma bir şey takıldı ips ekranların önünde plastik koruma gibi bir şey var servis panel değiştirirken onuda değiştiriyor mu ?Yarına kadar müsaade et bana. Sonra konuşuruz. Sıkıntı yok merak etme, aklımdaki şey olursa senin için daha iyi olur o anlamda bir durum ancak şu an kesin bir bilgi veremem.
Plastik koruma Ön panelden mi? (Çerçeve) Bahsediyorsunuz.Adem hocam aklıma bir şey takıldı ips ekranların önünde plastik koruma gibi bir şey var servis panel değiştirirken onuda değiştiriyor mu ?
Yok çerçeve değil panele elini vurunca sert mika , plastik türü bi meteryal var ya koruma gibi ondan bahsediyorum..Plastik koruma Ön panelden mi? (Çerçeve) Bahsediyorsunuz.
Vestel de hiç görmedim.Yok çerçeve değil panele elini vurunca sert mika , plastik türü bi meteryal var ya koruma gibi ondan bahsediyorum..
CELL veya BONDEDCELL veya OPENCELL diye geçen şu panel dediğimiz unsur tümleşik tek başına bir parçadır.Adem hocam aklıma bir şey takıldı ips ekranların önünde plastik koruma gibi bir şey var servis panel değiştirirken onuda değiştiriyor mu ?