Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Bu konularda rengini saklamayacak tek kişi olma özelliğine sahibim diyebilirim.senin tv bilmiyorum ama ua9400 ile kıyas yapınca biri mercedes e200 diyeri reno clio gibi açık ve net elinle tutunca korkuyor insan o derece yani teknolojisi ne daha gelmedim en can sıkıcı kısmı hareketli görüntülerde cismin tık tık ilerlemesi bu bazen abes şekilde bazen makul yayınla kısmen alakalı olabilir ama sonuçta var hatta gözü yoruyor yani görüntüde bi anormallik var menü geçiş hızıda vasat genelde kanal geçiş hızı 3 saniye civarında söyleniyor ama mesela netfilix te filim izlerken görüntü veya ses ayarı kısmına girmek için tuşa bastıktan epey sonra geliyo öyle 3 saniye degil yani hatta ben tuşa bastıktan sonra bir müdden bekledikten sonra kumanda almadı sanıp tekrar tekrar basıyorum kasılan pc gibi düşün işte .
eski ua9400 de bu şikayetlerin hiç biri yoktu ne görüntüde böyle takılmalar ne menüde şişmeler vs vs.....
nacizene tavsiyem Adem babaya haber sal ekran büyüklük işi senden kaç inç istiyorsan ama tv paneli hangi marka model olsun anakartı özellik le no olsun bunları sor ona göre tv iste vestelden bak eski mb120 anakart yeni mb230 her türlü tokatlar rakamlar seni aldatmasın mesela mb130e/s serisi öneriliyor...
aman dikkat benim önceki panel ips LG idi çok güven me LG ye çok sorun çıkarıyor Adem baba bu konularda renk vermiyor ama gözleri sanki Samsun VA der gibi gibi
Klasik bir cümle olabilir lakin gücüm özgürlüğümden geliyor, kimseye göbek bağım yok, doğru doğrudur, yanlış yanlıştır, iyi iyidir, kötü kötüdür benim için.
Merak ettiğiniz ne var ise sorun biz forum ailesi olarak bilgi gizlemeyiz, ıvırıp kıvırmayı sevmeyiz, dangadanak söyleriz işin doğrusu ne ise ;)