Yugams bey formda gezerken sizin yasadiginiz surecide okudum TV nin arızalanması sonrasinda değişim olması sonrasında evde kaza sonucu kırılması büyük geçmiş olsun sizden bir kaç bilgi almak istiyorum 55u9500 MB 230 anakartli TV yi kaç gün kullandiniz Adem hocam ve fikoloji üstadın dediği gibi hareketli görüntülerde problem mi var sizde mi yaşadınız sorunu bende 65 inci düşünüyorum ondada mb230 ana kart TV şu an 5 ile 5 buçuk bin TL arası değişiyor bu sebeple sizlerin tecrubeleri benim için önemlisenin tv bilmiyorum ama ua9400 ile kıyas yapınca biri mercedes e200 diyeri reno clio gibi açık ve net elinle tutunca korkuyor insan o derece yani teknolojisi ne daha gelmedim en can sıkıcı kısmı hareketli görüntülerde cismin tık tık ilerlemesi bu bazen abes şekilde bazen makul yayınla kısmen alakalı olabilir ama sonuçta var hatta gözü yoruyor yani görüntüde bi anormallik var menü geçiş hızıda vasat genelde kanal geçiş hızı 3 saniye civarında söyleniyor ama mesela netfilix te filim izlerken görüntü veya ses ayarı kısmına girmek için tuşa bastıktan epey sonra geliyo öyle 3 saniye degil yani hatta ben tuşa bastıktan sonra bir müdden bekledikten sonra kumanda almadı sanıp tekrar tekrar basıyorum kasılan pc gibi düşün işte .
eski ua9400 de bu şikayetlerin hiç biri yoktu ne görüntüde böyle takılmalar ne menüde şişmeler vs vs.....
nacizene tavsiyem Adem babaya haber sal ekran büyüklük işi senden kaç inç istiyorsan ama tv paneli hangi marka model olsun anakartı özellik le no olsun bunları sor ona göre tv iste vestelden bak eski mb120 anakart yeni mb230 her türlü tokatlar rakamlar seni aldatmasın mesela mb130e/s serisi öneriliyor...
aman dikkat benim önceki panel ips LG idi çok güven me LG ye çok sorun çıkarıyor Adem baba bu konularda renk vermiyor ama gözleri sanki Samsun VA der gibi gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Adem hocam merhaba YouTube ve formda yakından takip ediyorum sizi bu konudaki yazışmaları baştan sona okudum Vestel 65u9500 ile düşünceniz nedir 3 gün sonra almayı düşünüyorum ama kart nedeniyle olumsuz yorumlar var menü yavaşlığı hareketli görüntülerde problemler şaşırdım kaldım genelde Vestel alıyorum ve yine almak istiyorumMH yi arayın ve onarım bedeli karşılığında ücretli değişim istediğinizi, servisin orijinal yerine başka panel takmayı denediğini ve ürün ile ilgili şüpheleriniz oluştuğunu belirtin. Fiyat farkı yüksek çıkartamazlar zira kullanım payı adı altında amortisman gideri de düşemezler zaten toplasanız 3-5 günlük tv.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benim gönlüm yine de almaktan yana hayirlisi artık sonuçta ömür boyu kullanmiyacaz hangi marka olursa olsun ömrü garantisi bitene kadar sonrasında bir arıza cikiyor sıfırına yakın fiyat çıkıyor o nedenle yılların tecrübesi Adem hocam sen Toshiba Vestel hı level alıp kullanıyorsan bizde alırız hocam kullanırız çünkü şu an ki teknolojik ürünlerin ömrü belli TV yi alıp 10 sene problemsiz kullansak elbet bütçe arttırabilir ama Samsung'tan tut LG sinden cik tüm markalara kadar TV kullanım ömrü belli o nedenle çok detaya takilmaya gerek yok diyorum kendime Vestel 65 u9500 alınca sizlere bilgi geçerim hayırlı olur inşallah
Son düzenleme: