Günaydın;
Regal'in bir ..oka yaramayan müdürleri az yesin de, adam gibi satış pazarlama yapan, üretim teknolojisinden ve en önemlisi HALKIN DİLİNDEN ANLAYAN politikalarına geri dönsünler önce.
Bu saçma sapan stratejiler ile mal satamayınca, REGAL markasını insanlara zorla dayatıyorlar değişim yolu ile.
HKC panel, MB230 anakart ile üretilmiş bu ürün için ben 3200tl dolayında PEŞİN para neden vereyim ki?
Ayrıca nihayetinde ben en başta Regal almak isteseydim gidip Regal alırdım. Ben VESTEL ana markasını kullanmak istemişim, evime onu layık görmüşüm ki almışım, siz ne hakla Ana marka yerine benden alt marka ürün için bedel istiyorsunuz ki ?
Eşdeğer ürün önerin kardeşim
Hepsini geçtim, bu malı bana satan sensin, ürüne yedek parça bulamayan yine sensin. Bu durumda bunun ceremesini neden ben çekeyim?
Bu adamlardan bu kadar para peşin verilip Regal Megal alınmaz kardeşim.
Harici kanaldan panel değiştirtebilmenin yoluna bakarız istersen.
TV arka kapak etiketini bana paylaş, opencell araştıralım. (Gerçi yine ucuza çıkmaz ama ne ile karşılaşacağımızı görelim en azından.)
Netice itibariyle hazır yalancı da olsa indirim günlerindeyken bence kampanya kupon ve bir şeyler bakmanız ve taksitle yeni ürün almanız daha makul.
Kırık olana da bir hal çare buluruz elbette.