Beyler benim bahsettiğim X99/RK3399 da ki KODI sorunu devam ediyor,herifler custom ROM vermişler ama ben bunu
yüklemeyi de beceremedim! güyya KODI 18.0 gelmiş v.s ama ne yaptıysam yükleyemedim,bunun haricinde aklınız da
olsun;olur da "Rockchip 3399" Chipsetli bir TVBox düşünüyorsanız,bence düşünmeyin! veya ben bunu alırım ama
KODO modiyle filan işim olmaz derseniz kesin alın o zaman!
Resim kalitesi+Hız olarak şu eski kullandığımız ve halen de kullandığımız cihazların hepsin den çok daha iyidir

Piyasa daki cihazların hepsi dandik kumandalıdır,sağırdır adamı hasta eder v.s illaki Wireless Mouse kullanmanız
gerekiyor!! mouse yoksa işiniz çok zor oluyor bir kısım uygulamalar da!
HDD veya USB bağlarım izleme yaparım+"IPTV"(tam Türk işi bir uygulama)izlerim diyen adamlar için de bu aletler
(RK3399)tavsiye ederim,KODI de sanırım ya güncellemeler veya bir şekilde bu RK3399 lara uyumlu hale gelecektir!
ama bugün için yoktur,resim kalitesi "Bluray" Player dan aldığınız kadar da iyidir! ben bu konuda takıntılıyım ve
yıllardır hem Box hem de Bluray kullanırım halen de kullanıyorum ama RK3399 Bluray kullanmayı gerektirmiyor!
ben de yedeğe çektim Bluray cihazımı
Beni DH den bilen bilir,aldığım bir cihazı bir kaç ay kullanır aynen şutlarım! bunu da çok büyük ihtimalle şutlayıp
kafam da başka bir cihaz var ona yazılacağım
Bana maliyeti 625 kağıt oldu(Hızlı Kargo Aramex ile getirdim 1 hafta da+58 kağıt da Gümrük ödedim)
1 haftadır elimde duruyor,satmayı şimdilik düşünüyorum ama net değil,TVBox isteyip de adam gibi olsun
diyenler için(KODI hariç) tavsiyem dir,piyasa da sanırım 3 veya 4 Marka anca var RK3399 lı,rakamımı da yazayım
Kargosu da bana ait olmak kaydıyla 550 kağıt olur,ancak bir süre daha bende kalacak,KODI 18.0 yüklemesini
becerirsem veya birisine yaptırırsam o zaman satmayacağım! rakamı da çok önemli değil takılmıyorum bunlara
çünkü cihaz aslında tam istediğim kaliteyi verdi,hızı da süper,kumandası da klasik değil "Air-Mouse" ve çok hızlı ve rahat
100 kağıt kumandasına değer yaw