sahin50 Çevrimdışı

sahin50

Aktif Üye
30 Mar 2018
105
60
şimdi premium ol aşağıdakilerden yararlan diyor
  • 300Mbps'ye kadar yüksek hizli indirme (1)
  • Streaming HTML5 (Gerekli plug-in olmadan)
  • Beklemek ve Reklam yok
  • Firefox, Chrome ve Jdownloader Plugin'leri
  • DLC, RSDF ve CCF çözümleyici
  • Paralel indirme olanagi (2)
  • Sinirsiz Trafik (4)
  • Indirme yöneticileriyle kullanilabilir
  • Tek bir sitede bir çok barindirici (3)
  • 256-bit Güvenli Indirme mümkün
alayımmı hocam

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497
hocam ben de xiaomi tv box aldım 1 ay kadar önce n11 den 300 tl ye albanez albanez hocamın dediği gibi Terrariumtv yi kurdum kodi yi kurdum vs gerçi ne istersen kuruluyor, bende yeniyim bu konularda yeni yeni öğreniyorum.ben daha önce bu gibi aletlerden hiç kullanmadığım için bana resim kalitesi renkler açıkçası her bir şeyi süper çok yeterli bir cihaz hocamın dediği gibi Terrariumtv de türkçe dublaj yok ama altyazılar var ve evet diğer filim sitelerinden çok çok kaliteli.

"KODI" ile işi olmayan adam,uzak dursun bu sistem den! hem sinir ediyor hem acaip zaman yiyor v.s
Kaldı ki günümüz de bir alay uygulama(apk türü diyelim buna da) zaten cihazın kendi sistemi üzerine yükleniyor
ve daha da rahat çalışıyor+IPTV böyle çalışıyor KODI ye filan gerek yoktur!

Terrariumtv KODI ye zor yükleniyor ben beceremedim örneğin! sonra ne gerek var yaw dedim,cihazın sistemine yükleyip
kullanıyorum şimdi!

Bu durum da eski nesil 905 ki bunlar üç-otuz para şimdi! tavsiye etmem,912 ler iyi sayılır ve zaten hemen herkes de bunu
kullanıyor ama yeni "Rockchip3399"(daha eski versiyonları değil!!!) bu anlam da çok çok daha iyi:ok

Benim gibi işi bilenler için artık 912 lerle uğraşmak haybeye yaw,ama 912 ler de uyum sorunu yaşatmıyor en acemi adam
bile sorunsuz kullanıyor! RK3399 da durum böyle değil!

905/912 ler Android 7xxx de sorunsuz sanırım 8xxx Orea da sorunsuz ama ben denemedim bilmiyorum sorun var
diyenler de okudum dışarıda

Android 6xxx lar ise eski ama o da sorunsuz yeni cihazlar A.7xx diye geliyor benim ki de 7xx ama benim cihaz normal de
6.0 ile uyumlu! ya geriye döneceğim cihazı Root edip ama bunu yaparken cihazın elinde patlaması da mümkün uçtu
650 kağıt olur o zaman! korkuyorum bu yüzden:hmm

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497
debrid e üyelik açtım ama parlı üyelik almadım onu pek bilmiyorum o konularda hiç bilgim yok hocam ne yapayım paralı üyelik alayımmı ne dersiniz.?

yukarıda verdiğim siteye git,Emre Bey dir adı,benim adımı ver;sana Real-Debrid Premium için ödeme durumuna göre
rakamı verir,sen ilk etap da 30günlük al bir dene fiyat çok ucuz zaten,ama daha da önce bir süre parasız kullan
öğren Terrayı sonra değermi değmezmi kendin karar verirsin,bence değer ama sizleri bilemem

Ben en son 90günlük almıştım şu anda 44 günüm kaldı 90günlük hesap=9 €

Fiyatlar şöyledir

15gün 3 €>>Trafik;10Gb
30gün 4 €>>15Gb
90gün 9 €>>40Gb
180gün 16 €>>80Gb

ama burada bir hile veya işin esprisi var orasını atlamayın ltf!

örneğin çok fazla Film izlerseniz ki bir film de ortalama 6/7Gb olarak kabul edelim; 30günlük hesabınız olsa
bile 2 tane flim izlersiniz yaklaşık 14/14Gb tutar ve kotanız da dolar;süreniz dolmaz ama kota dolar ve dolunca da
o süre zarfın da bir daha 6/7/8/9Gb lık linkleri de göremezsiniz ve görürsünüz ama izlemeya yapamazsınız!

bu durumda bu site "paralı film" veren bir yer gibi olur! işin bu kısmına dikkat ederseniz artada beleş tarifeden de izleme
yaparsanız sorun olmaz!

Sanırım herifler Fransız ama TR ye Distribütörlük vermiyorlar,Emre Bey müracaat etmiş ama hala cevap vermemişler!
o da kendi üyeliği ile girip Premium hesap alabiliyor,bana öyle veriyor bunu! size de verir

Piyasa da RUS/ÇİN işi bir alay site var herifler paso 1080p veriyorlar güyya!!! ülen ben bunları açıyorum hepsi çamur gibi yaw!
480p bile değil çoğu filmler! dosya boyutu zaten komik 700Mb veya 1Gb veya 980Mb gibi

KODI deki siteler de böyle sayılır(addons lardan açılanlar)

sahin50 Çevrimdışı

sahin50

Aktif Üye
30 Mar 2018
105
60
real debrid e giriş yaptım ama emre bey e nasıl ulaşacağımı bilmiyorum.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497
kardeş sen buraya gir,Emre buranın sahibidir görüş onunla işini halletsin
online ise hemen halleder değilse mesaj at kendisine sana döner

saimbaba Çevrimdışı

saimbaba

Yeni Üye
22 May 2018
2
48
arkadaşlar 350 bandında tavsiyelerinizi bekliyorum. daha birşey almadım

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497
Beyler benim bahsettiğim X99/RK3399 da ki KODI sorunu devam ediyor,herifler custom ROM vermişler ama ben bunu
yüklemeyi de beceremedim! güyya KODI 18.0 gelmiş v.s ama ne yaptıysam yükleyemedim,bunun haricinde aklınız da
olsun;olur da "Rockchip 3399" Chipsetli bir TVBox düşünüyorsanız,bence düşünmeyin! veya ben bunu alırım ama
KODO modiyle filan işim olmaz derseniz kesin alın o zaman!

Resim kalitesi+Hız olarak şu eski kullandığımız ve halen de kullandığımız cihazların hepsin den çok daha iyidir:ok
Piyasa daki cihazların hepsi dandik kumandalıdır,sağırdır adamı hasta eder v.s illaki Wireless Mouse kullanmanız
gerekiyor!! mouse yoksa işiniz çok zor oluyor bir kısım uygulamalar da!

HDD veya USB bağlarım izleme yaparım+"IPTV"(tam Türk işi bir uygulama)izlerim diyen adamlar için de bu aletler
(RK3399)tavsiye ederim,KODI de sanırım ya güncellemeler veya bir şekilde bu RK3399 lara uyumlu hale gelecektir!
ama bugün için yoktur,resim kalitesi "Bluray" Player dan aldığınız kadar da iyidir! ben bu konuda takıntılıyım ve
yıllardır hem Box hem de Bluray kullanırım halen de kullanıyorum ama RK3399 Bluray kullanmayı gerektirmiyor!
ben de yedeğe çektim Bluray cihazımı:hoba1

Beni DH den bilen bilir,aldığım bir cihazı bir kaç ay kullanır aynen şutlarım! bunu da çok büyük ihtimalle şutlayıp
kafam da başka bir cihaz var ona yazılacağım:mutlu

Bana maliyeti 625 kağıt oldu(Hızlı Kargo Aramex ile getirdim 1 hafta da+58 kağıt da Gümrük ödedim)
1 haftadır elimde duruyor,satmayı şimdilik düşünüyorum ama net değil,TVBox isteyip de adam gibi olsun
diyenler için(KODI hariç) tavsiyem dir,piyasa da sanırım 3 veya 4 Marka anca var RK3399 lı,rakamımı da yazayım
Kargosu da bana ait olmak kaydıyla 550 kağıt olur,ancak bir süre daha bende kalacak,KODI 18.0 yüklemesini
becerirsem veya birisine yaptırırsam o zaman satmayacağım! rakamı da çok önemli değil takılmıyorum bunlara
çünkü cihaz aslında tam istediğim kaliteyi verdi,hızı da süper,kumandası da klasik değil "Air-Mouse" ve çok hızlı ve rahat
100 kağıt kumandasına değer yaw:mutlu

U Çevrimdışı

uglything

Yeni Üye
19 May 2018
9
46
Arkadaşlar elime yeni geçen hızlı kargo seçeneğiyle aldığım h96 Rk3399 chipset li ürün var. Evde teledünya 50 mbit internet var. Yalnız bu cihazla Wi-Fi çok yavaş sanki. İnternetten filmi bilgisayarda çok akıcı olarak izlerken tv box tan izlerken yavaşlamış gibi oldu sanki. Aynı şey kardeşimde de IPTV var orda da oldu. Acaba bu cihaz mı IPTV de sorun yaratıyor yoksa Kablonet in internet çıkışları mı engelliyor. Kablo net kullananlardan böyle sıkıntı yaşayan oldu mu acaba. Eğer bunu çözemezsem 610 tl ye aldığım ürünü 580 tl ye satmayı düşünüyorum.(hemen alacak olan varsa 30-40tl daha pazarlık payı vardır) Üründe görüntü kalitesi çok başarılı, 2 tb hdd deki fhd filmleri rahatça ve hızlı olarak oynattı. Yalnız uydunet internetinden dolayı internetten film ve dizi seyredeken hızı düşüyor. (özellikle hızlı dövüş sahnelerinde bu hissedilyor) Bu da biraz can sıkıcı yoksa cihaz acaip hızlı ve kumandadan memnun kaldım

Son düzenleme:
albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497
Kardeş tam adamına çattın sen yaw!

Benim yazdıklarımı okudunmu bilmiyorum ama geriye doğru tara ve oku bir zahmet,ben de çok yeni Hızlı Kargo ile(Aramex)
Gearbest den aldığım senin cihazın tam aynısı(marka farklı sadece) X99 var(RK3399)

19Mayıs dan beri bu meretle uğraşıyorum şimdi Gearbest den de Ticket açtım;ya geri postalayacağım ya bir şekilde tazminat
alacağım(örneğin $ 20/30/50 v.s gibi ama bunlar şu anda benim için önemli değil,takılmıyorum!)

-Benim X99 da Internet WiFi ile "rezalet" ben bu kadar dandik çalışan bir WiFi hayatım da görmedim(bu 14.cihazım bu arada)

Hız berbat ve Ethernet ile bağlıyorum ama yine hız kötü ve hiç stabil de değil

Örnek;X99 Oturma odasın da duruyor+SuperOnline üyesiyim ve Modem de aynı odada ve cihaza uzaklığı 150cm sadece!!
Tarifem 25Mb dir ve stabil olmadığı için hem Ethernet hem de WiFi hızları her ölçümde ciddi farklı çıkıyor!!!

WiFi daha kötü olduğu için mecburen Ethernet le balıyorum şimdilik bir de şöyle bir durum tesbit ettim,Cep telefonum da
malum WiFi ile Modem den sinyal alıyor ve Hız testi yaptığım zaman(X99 da ve Ethernet ile bağlıyken)

Cep tlf açıksa;ortalama 5/6/7Mb hız alıyorum!! kapatırsam telefonu 8-12Mb arası hıza çıkıyor!
Aynı testi WiFi ile yaparsam ve cep telefonu açıksa yine komik değerlere düşüyor hızım,telefonu kapatırsam
bu sefer de stabil olmayan bir hıza çıkıyorum örneğin 8Mb sonra 12Mb sonra 9Mb gibi abuk düzensiz hızlar buluyorum!

Sonuç;X99 da Ethernet ve WiFi internet hız ları çok çok kötü!

Senin durumunu tam bilmiyorum ama cihazı bana göndermeni istiyorum başka +testler de yapmak için(Kargo parası
gidiş-dönüş bana ait dir!!) benim cihazı sana şimdilik göndermeyeceğim,senin cihazı test ettikden sonra gerekirse
ikisini birlikte gönderirim,sen sonra ödemeli bana iade edersin!

++

Şimdi sana sorum var

1-Cihaz "Root" lumudur?
2-OTA varmı?
3-"KODI" çalışıyormu???? benim cihaz da Kodi yok çalışmıyor,daha doğrusu yüklüyorum ama cihazı güçten
kapatırsam(tamamen OFF yaparsam)sonra açtığım da tüm Kodi eklentileri+kişisel ayarlarım v.s hepsi siliniyor!!

böyle manyak bir durumu var benim cihazın ama bildiğim kadarıyla H96 da bu sorun yok??? yoksa varmı???

Ben bir tek buna bakacağım zaten! bir de Hız testini kendimce yapacağım,sana net olarak Hız durumunu bildireceğim
tam şöyledir diye!

Sen Test yaptınmı neye göre hızım düşük diyorsun?? PC yi bırak şimdi bunlar PC gibi değildir dostum!

++

Ya da ilk ben sana göndereyim cihazımı diyeceğim ama benim cihaz sorunlu ve işin içinde belki çıkamazsın!

IPTV kullanmıyorum ama hız sorunu yaşamaman gerekiyor! senin aldığın yerler yerli yaw hızdan dolayı
sorun olmaması gerekiyor! ben tamamen yabancı server+programlar v.s den izlediğim için hız asıl bende sorun oluyor!

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

Alper yılmaz

Yeni Üye
30 May 2018
4
32
Merhaba, Android tv box isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim yani bu işi yapıyoruz elimde 10 çeşit marka mevcut Can abi ( albanez albanez) sayesinde bu foruma üye oldum. ilgilenen arkadaşlara yardımcı olurum elimden geldigince

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
sayın albanez hocam nerdesiniz tvbox bozuldu .(yazılım atarken mefta oldu).mesaj attım forumda bayağıdır görmüyorum sizi özledik.

U Çevrimdışı

uglything

Yeni Üye
19 May 2018
9
46
Abi senin incelemenden sonra hız sorununun benim teledünya internetinden kaynaklandığını gördüm. Arkadaşta super online internet var 50 mbit onda denedim cihaz resmen uçtu yaww. Görüntü ve resim kalitesi senin de bahsettiğin gibi mükemmel evdeki neti şu an değiştiremeyeceğim için Cihazı sahibinden satıyorum. İlgilenen arkadaşlara Ankara'da elden alacaklar için 550 tl ye bırakırım hayırlı günler.

metelixiz Çevrimdışı

metelixiz

Aktif Üye
23 May 2018
62
37
Bu telekomun Tivibu için verdiği Vestel S7830'u IpTv için kullanabiliyor muyuz?

Geri
Üst Alt